דיון מעורר מחשבה

דיון מעורר מחשבה../images/Emo9.gif

מה אתם אומרים?מה עדיף?ת'סרט I או תסרט II או תסרט III או תסרט IIII מזל שאין סרט חמישי כי כבר יגמרו לי ה-I...
או כמובן למביניים שבנינו:אולי בכלל עדיך ת'סדרה?... לי לא איכפת מה העיקר שקיקיו *מצה מצה* מופעי קצת או לא בכלל...
פרח קטפתי לאינו

../images/Emo6.gif...זה הולך ככה:

תשרי-*שופר שופר* טו בשבט-*אקליפטוס אקליפטוס*(?!) סוכות-*סוכה סוכה* פורים-*רעשן רעשן* פסח-*מצה מצה* או *מומיה מומיה* יום הכיפורים-*אוכל אוכל* וזהו

כינויים לזאת שאין לומר את שמה

תשרי- *שופר שופר* יום כיפור- *אוכל אוכל* חשוון- *עלה עלה* סוכות- *סוכה סוכה* (שזה גם כלבה כקללה ברוסית.....) טבת- *גשם גשם* טו בשבט- *אקליפטוס אקליפטוס* פורים ואדר- *רעשן רעשן* פסח- *מצה מצה* וגם *מומיה מומיה* אייר- *מדורה מדורה* סיוון- (תקופת המבחנים) *מבחן מבחן* אב- *חורבן חורבן* (לזכר בית המקדש בט"ו באב) תמוז-אלול- (חופש גדול) *בצפר בצפר* וגם: המן הרשעית זו שאין לומר את שמה תשנאו בכייף!!!!!

ShiraChan

New member
*מדורה מדורה* מזכיר לי שבחופש של

ל"ג בעומר זה יוצא יום ההולדת שלי
(לא להגיד מזל"ט עד שיגיע התאריך!!!)

ShiraChan

New member
לא נראה לי שהרביעי יצא מתורגם (עדין

...) וקשה לי לבחור בין הסרטים (לכל אחד יש את היופי שלו כמו למשל
בסרט השני קגומה מנשקת את אינו!!! ובסרט השלישי מראים את ההורים של אינויאשה והוא זוכה לראות את אביו! כל כך מרגשים הסרטים האלה! - את הראשון לא כל כך זוכרת אז לא רשמתי דוגמא...)

ShiraChan

New member
לצערי לא....../images/Emo58.gif

חוץ מזה קגומה התנשקה איתו כשהוא היא שד והא עבד את השליטה והדרך היחידה להוציא אותו מזה, זה ע"י כך שהוא יצא מריכוז... והרעיון הפתאומי והמהיר שהיה לקגומה זה... לנשק אותו (הנשיקה נמשכה גם אחרי שהוא הפך לחצי שד..)

love Jay

New member
אינו הפך לשד ו...

קגומה היתה צריכה להוציא את אינו מריכוז והדרך היחידה שעלתה במוחה זה לנשק אותו אז היא נישקה אותו והיתה עוד נשיקה אחרי שהוא חזר להיות מי שהוא...הבנת?

ShiraChan

New member
טוב אז קצת סדר../images/Emo58.gif

1)זו הפעם היחידה שהם יתנשקו (בנתיים אולי בסרט הרביעי הם יתנשקו שוב
למה היא התנשקה עם אינו: היתה משהיא רעה היא גרמה לאינו לעבד את השליטה כשהוא בדרכו להפיכה לשד מלא(שהיא גרמה לכך שהוא יהפוך לשד מלא...) הדרך היחידה לגרום לאינו לחזור לעצמו: זה שהוא יעבד את הריכוז שלו (הוא מתרכז בהפיכתו לשד..) ע"י כך שקגומה מנשקת אותו... אינויאשה מתרכז בנשיקה (ולא בהפיכתו לשד...) כך הוא חוזר לעצמו...(תוך כדי הנשיקה מתמשכת גם כשהוא חצי שד
) ברור?

אני חייבת להשיג את הסרטים 3 ו-4.

איזה כיף!!! אני מתה לראות בסרט השלישי את ההורים של אינויאשה.

למעלה