דיון מעמיק ביותר על גיבורים בסדרות.

Miss Pigmelion

New member
דיון מעמיק ביותר על גיבורים בסדרות.

שמתם לב שרוב גיבורי הילדות שלנו מהסדרות היו דווקא לא אנושיים. חלקם היו בעלי חיים, מפלצות, רובוטים, יצורים משונים אבל לא בני אדם. רוב הסדרות לא מבוססות על בני אדם. אז זה לא דיון מעמיק, אבל זו מעין קביעת עובדה מוזרה. האם בני אדם לא ידדותיים מספיק כדי לעורר בצופים את רגש הנחמדות וההתמכרות? האם ילדים אוהבים רק דברים לא אנושיים? כנראה שכן. או ככה הם חושבים. עדיף מומין אחד ביד משני בני אדם על העץ.

Mycroft

New member
אולי זה כי

רוב הסדרות המצוירות מיועדות לילדים וילדים הרי אוהבים לחלום, לדמיין, לחיות בעולם של פנטזיה וכו' ובעולם כזה חיים בד"כ יצורים שהם לא אנושיים, ולכן הגיבורים של הסדרות האלה הם יצורים לא אנושיים הלקוחים מהדמיון הפורה של היוצר...

Silver Fox

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo82.gif

אני חושבת שגיבורים לא אנושיים זה הכי חמוד - חוץ מבמיקרים שהגיבורים מצוירים ומאופיינים בצורה כל כך לא אנושית... לדוגמה, חופרי הקברים. הם לא נראים ממש אנושיים, אבל הם בני אדם, לא? בסרטים מצוירים הכל אפשרי. וזה באמת יהיה נעים יותר אם המומינים יהיו החיות המוזרות שהם (איזו חיה זאת בכלל?) מאשר בני אדם. החוק לא תופס לגבי סדרות קלאסיות כמו נילס והלב, לדעתי. באמת הייתי מעדיפה שנילס הננס יהיה בן אדם, למרות ששאר גיבורי הסדרה הם אווזים, שלא לדבר על אוגי האוגר...

יאפ../images/Emo70.gifהרוב..../images/Emo55.gif

יה
שנים לא הייתי פה
.

למעלה