דיון מעניין שנתקלתי בו בפורום אחר

Gilliana

New member
זו אכן תגובה מאד חריגה

ולכן גם שאלתי את אותו אחד למה הוא היה "יורה בכדי להרוג"? לגבי עצם השאלה - קשה לי לענות לגבי דבר שאני ממש, אבל ממש לא רק שלא מאמינה בו - אלא דוחה את הרעיון מכל וכל. תגיד שאני יבשה וחסרת מעוף - אבל באמת שלגבי נושאים הקשורים בת אין לי שום דמיון, וגם אין לי שום רצון לדמיון.

0Pandemonium0

New member
יבשה וחסרת מעוף? אשת העב"מים שלנו?

אני קיוויתי לראות תגובות של אנשים מכאן, דווקא. אני חושב שהתגובה של הבחורה שם היא מתנשאת, ומיותר לציין שאני לא מאמין לה לרגע. אם היא כזו אתאיסטית מושבעת, ברגע שתראה מלאך היא תיכנס להלם כזה שהוא יכול לעשות לה מה שהוא רוצה, ובטח שלהרוג אותה, לפני שהיא בכלל תקלוט משהו. חוץ מזה שיצורים שמימיים אי אפשר להרוג, אז היא סתם מקשקשת במוח, ורואים את זה גם בשאר התגובות שלה לכל אורך השרשור
אז מה דעתך? נסי לחשוב בכל-זאת. אם עכשיו מופיע אדם ומוכיח לך שהוא מלאך באמצעים כאלה או אחרים, מה תעשי?

Gilliana

New member
טוב, קודם כל...

In my book המלאך הזה לא יהיה שליח האל אלא יצור מעולם אחר, כן? אבל נניח לרגע, כמו בסרט "מייקל" עם ג'ון טרבולטה, שאכן היה יורד מלאך כזה משמיים - לא יודעת. כאילו - מה כבר אפשר לעשות? סיבר להניח שברגע הראשון הייתי מתעלפת ואחרי שהייתי מתעתת קצת הייתי מתחילה לתחקר אותו מאיפה הוא הגיע,למה בא הנה וכו' וכו'. מעבר לזה - מה כבר אפשר לעשות? ולגבי אותה בחורה בפורום "משחקי תפקידים" - היא בהחלט מתנשאת, אבל מעניין אותי לדעת, גם אם היא אתאיסטית - למה להרוג? למה האלימות והאנטי?

ממש אהבתי

את "חוץ מזה שיצורים שמימיים אי אפשר להרוג" בחייך "ברור, כולם יודעים את זה, מה? אף פעם לא ניסיתם??? כולם יודעים שכדורים עוברים דרכם ושאם אחד בטעות פוגע בהם אז הם יכולים לרפא את עצמם, כולם יודעים את זה! בטח!" סליחה על הציניות אבל זה ממש נדרש ולנושא, בכל מקרה, בתקופת כתיבת ספרי האגדות והתורות למניהם ה"אורחים" האלו הפכו מיד לשליחי האל, אולי בגלל שהם הגיעו מלמעלה ב"מרכבות אש" למיניהן נראו שונים מאתנו, כמובן שלא יותר מדי שונים הרי הם בראו אותנו "בצלמם", ובגלל שהם עשו דברים שאנחנו לא יכולנו לעשות, וכמובן שמדובר על תקופות שלא יכולנו להוציא אש מהיד (מצית) או כל מיני דשברים שהיום נראים לנו מובנים מאליהם אבל אם הייתם מראים אותם לאנשים בתקופות שהספרים נכתבו הם היו רואים בכם כעושי ניסים או אולי אפילו שליחי האלוהים. מקווה שירדתם לסוף דעתי, אם לא, תגיבו ואני אשמח להרחיב.

למעלה