דיון מעניין

נטלי 100

New member
חלק מהדברים של המדריך ../images/Emo26.gif

כן היו טיפה קשורים לכל אחד מאיתנו ובכלל... לפעמים אני חורגת מהמסגרת שאני מציבה לעצמי אבל אני מאוד מאוד מגלה שזה באמת לא מתאים לי..(בד"כ..) ואני מתנתקת מהר..(ללא קשר למחשב
..) כאשר נמצאים בחברה מסוימת אין דרך להתעלם מהכל אבל אם באמת משהו מפריע אז או שמדברים על זה או שמתרחקים זה לא תמיד טוב אבל אם זה לא עוזר ויש דברים שלא מקובלים עליי אני לא ילך לעשות את זה. :) אני מכבדת כל אדם אבל יש לי גבולות.. אני לא רואה את עצמי למשל נכנסת לאותם מצבים שקרו לו ושהוא עשה... יומטוב! ~נטלי~

F00D Is G00D

New member
איבדתי אותך איפשהוא...

(יותר מדי רמזים) עד כמה שקשה להודות, אני לא מרגיש עם עצמי "בן-אדם טוב", אני נהנה לחשוב שיש גרועים ממני, אני באיזשהוא מקום מבין אותו. בכל דבר לא "פוליטקלי קורקט"(כמו שהוא כתב), גם אם זה איזה "קונץ" בבית הספר אני מרגיש שאני מאכזב את עצמי, ומנסה ממש להדחיק, כמו שהוא כתב. וברגע שזה מתחבר, או שאני חושב פתאום על התנועה, אני מרגיש ממש רע אבל מנסה להדחיק אני מאוד מבין אותו...
גידי

נטלי 100

New member
אמ..

רמזים?.. באמת שלא רמזתי שום דבר..
חבל שאתה לא מרגיש שאתה בן אדם טוב... אני חושבת שבס"כ אתה רק בן אדם ולדרוש מעצמך להיות מישהו מושלם שהוא לא אתה זה דרישה מוגזמת ממך.. אתה מדריך,-זה כבר אומר עלייך המון זה אומר שאיכפת לך אתה רוצה לשנות,בן אדם עם אידיאלים עם שאיפות,ואני בטוחה שאם הייתי מכירה אותך יותר טוב הייתי מוצאת עוד הרבה מאוד דברים טובים להגיד.. בקשר לקונץ בבצפר למשל.. אם אתה עושה משהו וזה באמת לא נראה לך אז למה אתה עושה אותו?.. משהו לא מתאים לך (לך!) אז לא עושים.. אני לא חושבת שמישהו תופס אותך בכוח.. אבל אם ברגע של חולשה של שטות של.. אני לא יודעת מה אתה עושה משהו שלא מקובל עלייך..(אחרי שנופל האסימון..) זה שאתה כבר מרגיש אכזבה זה בר ברור שזה יגרום לך לשינוי..ושפעם הבאה שיעלה מצב כזה או אחר אתה תחשוב יותר מפעמים עם לעשות את זה.. להדחיק זה דבר גרוע.. הכי טוב זה לדבר..כי בסוף הכל יתפוצץ בצורה הכי גרועה.. אם משהו באמת מפריע לך, אז תשנה אותו! או לפחות תנסה.. וגידי? יש יותר גרועים ממך..(מוכנה להביא דוגמאות
) יומטוב! ~נטלי~

למעלה