דיון מצב

gils33

New member
דיון מצב

דפיקה בדלת. פותחים ו.....שוטר עומד עם ילדכם בפתח הבית. הילד בן 16 והשוטר אומר שתפסו אותו מעשן סמים בגינה ציבורית/פורץ לבית/מסתובב ברחוב........דוגמאות מוקצנות בקיצור עשה משהו פלילי,אתם יודעים שהוא ילד טוב והסביבה/חברים השפיעו עליו.... מאוד מוקצן בכוונה. מה תהיינה התגובות שלכם? הרגשות?

liza26

New member
הלב באדמה

אין ספק שקודם כל אני ארגיש אכזבה מאוד עמוקה וגם כעס וגם עצב מן ערבוביה של רשות מאוד קשים השאלה מהי הסיטואציה - האם מכאן הוא נלקח למעצר? האם השוטר רק ליווה אותו הביתה ? בכל אופן - אני לא חושבת שאאבד את העשתונות מבחינת צעקות וכאלה אבל אני אגיד בצורה מאוד קשה , במילים מאוד חריפות שיבהירו לילד דבר כזה לא מקובל בבית והוא ישא בתוצאות בחומרה רבה ולא יעזור כמה הילד טוב- עצם זה שנתן לאחרים להשפיע עליו - זו הסכמה שלו

AlonPe

New member
זה מזכיר לי סיפור,

על אחי הגדול, כשהיה קטן (ממש זאטוט) יום אחד פתח הדלת, ויצא לשוטט ברחובות. אמא ואבא, פרחה נשמתם מרוב דאגה. סיור של ניידת פגשה את הזאטוט המשוטט, והחזירה אותו הביתה. הוא היה כל כך גאה ומבסוט מהנסיעה בניידת, שלא עניין אותו כלום מהבלאגן סביבו! D-: שכחת דוגמא אחת להוסיף, היית צריך להגיד - הילד בן 15.5 ועשה משהו פלילי, כמו.... לשכב עם החברה שלו!...

למעלה