דיון מרתק ומרגש בקונגרס על אוטיזם

דיון מרתק ומרגש בקונגרס על אוטיזם

דיון בועדה בקונגרס בארה"ב: 1 מתוך 88.
הבעיה הלאומית הבוערת: אוטיזם.
האם אנו עושים הכל כדי להבין אותה?
האם נערכו המחקרים הנכונים הקושרים בין חיסונים לאוטיזם?
האם המחקרים שלכאורה "הפריכו" את הקשר לאוטיזם היו אובייקטיבים?
האם נחקרו ילדים מחוסנים בהשוואה לילדים לא מחוסנים?
האם נחקרו יחסי הגומלין בין החיסונים השונים כאשר ניתנים יחדיו?

נציגי ה FDA וה CDC עומדים תחת מבול של שאלות קשות מנבחרי הציבור.
מתי בישראל...

nightriders

New member
משום מה עיקר ההתמקדות היה בכספית

מישהו שם קורא להוציא את הכספית מהחיסונים יותר מפעם אחת, שזה קצת מצחיק בהתחשב שהוציאו אותה כבר לפני יותר מעשור.

זה מעלה אצלי תהיה (שאין לי תשובה עליה). אם נצא מנקודת הנחה שהכספית בחיסונים אכן היא גורם סיכון לאוטיזם, האם עלינו לצפות לירידה בשיעורי האוטיזם בתקופה שהוציאו אותה לעומת התקופה בה היא הייתה בשימוש?

זו שאלה ברמה של מחקר אקולוגי. מענין אם זה נבדק...

nightriders

New member
אתה מדבר על משהו אחר

החיסון MMR דוקא אינו כולל כספית משום שהוא חיסון חי מוחלש. כספית הייתה בחיסונים המומתים.

אני מניח שאני לא ממציא את הגלגל ונעשה מתישהו מחקר מהסוג שהתכוונתי אליו קודם לכן , אבל אין לי בדיוק כח לחפש כרגע

קצת מצחיק? מזריקים את זה לבני אדם עדין.

אולי אותך זה קצת מצחיק, אבל עוד היום מזריקים לבני אדם חיסונים עם כספית. אז אתה יכול לצחוק עד מחר, אבל נציגי הציבור תובעים את הברור מאליו: הרחיקו את הכספית מבתי החרושת לחיסונים!

נקודה נוספת שמעניינת מבחינה ציבורית: מי נושא באחריות להזרקת כספית לעשרות מיליוני ילדים בעולם?

nightriders

New member
זה לא מה שנאמר שם

בתגובה לכך נאמר שהכספית הוצאה למעט בקבוקים רב פעמים לשפעת. אם אתה טוען שהם משקרים במצח נחושה זה כבר משהו אחר.

הנקודה השניה שאתה מעלה היא מעניינת כשלעצמה, אבל זה לא היה הנושא. הנושא היה אוטיזם ולא חיסונים או כספית בחיסונים. יכולים להיות גורמים שונים לאוטיזם (חיסונים הוא גורם סביבתי אפשרי שצריך וראוי לדון בו), חלק מהם הועלו (כגון גיל מבוגר יותר של האב) וחלק לא זכור לי אם הועלו כגון זיהום אויר (ונתקלתי כבר במחקרים בנושא) אבל מצד שני הסרטון היה חתוך/ערוך, כך שלא ניתן לדעת כל מה שהם דברו שם.

וזה לא מיועד לבני אדם?

אני מניח שבקבוקים רב-פעמיים לשפעת מיוצרים לתצוגה במוזיאונים?!

זוכר גם את חיסון ה DT שחסון וקס מצא שמכיל כספית? הגם הוא לא מוזרק לבני אדם?

אל תערבב מין בשאינו מינו

ה-DT הינו חיסון שניתן כבוסט לאנשים בוגרים או למי שנפצע ואינו מחוסן, כמויות הכספית שהוא מכיל בהחלט זעומות בכל קנה מידה. להביא אותו כדוגמא לזה ש"חיסונים מכילים כספית" זה לא רציני.

פולספגן

New member
קבלת כבר הסבר בעבר שאתה טועה בגדול -

האם אתה צריך קישור לרענון זכרון?

התפתלויות על מינונים ואנשים

או הנה מופיע לו עוד פעם התירוץ של "מינון נמוך", תירוץ בלתי מבוסס לפי כל קנה מידה מדעי. אבל זה נשמע מרגיע. הכל שאלה של מינון. זה כמו: "אפשר לאכול מה שרוצים, העיקר שזה באיזון...".
גם אם החיסון ניתן לבן אדם אחד, בכל גיל שהוא - זה פשע. יש לאסור את השימוש בכספית לחלוטין.
אם הצליחו להוציא את הכספית מחיסונים אחרים, שיעשו עוד מאמץ קטן ויוציאו אותו מכל החיסונים, בלי תירוצים ובלי "הסברים".
ולאחר מכן - את האלומיניום!

Markup

New member
אם יוציאו את הכספית

והאלומיניום, תנוח דעתך ותמליץ להתחסן?

לא כל כך מהר

רעילות הכספית והאלומיניום כבר הוכחה, על כן יש להסירה לגמרי.
אין זה פוטר את חובת הוכחת היעילות והבטיחות של החיסונים - כל אחד לחוד ושילובם כפי שניתנים בפועל.

הוכחה???

הוכחה זאת מלה מאוד חזקה ולא ראיתי עדיין מחקר אחד שמקרב אותנו למלה הזאת.

אך בינתיים יש חיזוקים רבים שמרחיקים אותנו מזה

כפי שראית במחקרים המצחיקים שהבאת בתור מחקרים המראים בטיחות חיסונים, המחקרים האלו לא שווים את הניר עליהם הם כתובים (למי שבאובייקטיביות מבקש לראות שהחיסונים בטוחים.
עוד לא ראיתי מחקר אחד שמקרב אותנו למסקנה שהחיסונים בטוחים. ראיתי מחקרים ועדויות רבות נוספות אחרות שמרחיקים אותנו ממסקנה זו.

Markup

New member
"בטוחים" מאיזו בחינה?

כי תופעות לוואי יש, והן מצוינות במאגרי המידע.

פולספגן

New member
קצת רענון זכרון -

1) היו לנו שרשורים רבים על כספית שלא היה לך מענה עליהם ועל כן השבת "אין כבר כספית בחיסונים ולכן לא רואה סיבה לדון על זה" (לא התחשק לי לחפש ולכן לא עשיתי "העתק והדבק", אז סלח לי אם זה לא ציטוט מילה במילה במדוייק)
בשורה תחתונה, קבלת עשרות עדויות לכך.

אגב, גם על הציטטה שלך הראתי לך מס' פעמים שהיא לא נכונה, כמו ה-DT שהוזכר כאן שתינוקות מקבלים אותו בגיל חודשיים כאשר יש חשד לרגישות למרכיב השעלת.

2) על אלומיום, ג"כ קבלת ומידי פעם מור סגמון| מזכיר לך את תגובותיו שנשארו יתומות

למעלה