דיון מרתק...

Silver Fox

New member
דיון מרתק...../images/Emo82.gif

כן, אני פותחת מיליון הודעות חדשות. למה? כי הפורום יתעורר ככה! והרי הדיון: כל הספרים שנוספו לסדרת אנימורפס - מגהמורפס, שמגהמורפס ולא-יודעת-מה. אתם חושבים שהם באמת נחוצים? אתם חושבים שהתוספות באמת מוסיפות משהו? אתם לא חושבים שזה יותר מדי, שעדיפה סדרת הספרים הרגילה וזהו? אני אישית חושבת שכדאי להסתפק בסדרה עצמה... זה לא כמו "צמרמורת", שיש איזה חמישים ספרים שבאופן מפתיע כולם מספר 5. אין צורך לעשות משהו יותר מדי ארוך ומורכב, אחרת זה יהיה מבלבל... מה בכלל מסופר במגהמורפס, אם יורשה לי לשאול? במה התוספות מועילות בכלל?

Nagini Potter

New member
../images/Emo12.gif

אמ... אני לא מבינה מה יש לך נגד הנספחים..... פשוט מסופר הסיפור של האנימורפס, או סיפור שקשור אליהם, בסגנון אחר ו/או בזוית ראייה אחרת..... אני דוקא חושבת שזה רעיון טוב, ככה אפשר יותר להתעמק בדמויות שאהבנו (האלימיסט
) ולא כל כך הרחיבו עליהן בסדרה... לי זה לא יקרה Nagini Potter האם ייתכן? אותה אתה רוצה ואתי תתחתן?

wte

New member
../images/Emo45.gifמסכימה

וגם בכרוניקלס בעצם מספרים מה קרה לפני הספר הראשון. בספרים הרגילים למשל, אם אני לא מתבלבלת לא מספרים ממש את כל הקטע עם אמא של טוביאס ואבא שלו (מספרים על זה באנדלייט כרוניקלס). גם בלי הכרוניקל של האלימיסט בכלל לא יודעים מה הסיפור שלו- מאיפה הוא בא וכו'

למעלה