דיון משעשע...

דיון משעשע...

שברצוני לפתוח שעלה פה כבר כמה פעמים בוריאציות שונות. עד כמה צמחונות \ טבעונות חשובה לך בחיפוש אחר בן/בת זוג? אני אישית אגיד שאני צריך שהבת זוג שלי תהיה לפחות עם פוטנציאל לטבעונות. למה אני מתכוון בכך? שתבין את הערכים שעומדים מאחורי הטבעונות, שבאופן עקרוני תסכים איתם. שלא תבקר אותי יום וליל על הטבעונות שלי. כל אלו חשובים לי גם אם בסופו של דבר היא אינה צמחונית / טבעונית... (אם כי לא יצא לי להכיר בנאדם כזה שבסופו של דבר לא הפך לצמחוני לפחות...) כמובן שעצם העובדה שאדם הוא טבעוני או צמחוני מעלה מקרנו.

דורון ק

New member
מסכים...

אני גם חושב שזה שאדם צמחוני/טבעוני בהחלט מראה משהו חיובי. כמובן שגם אישיות קוסמת,עיניים כחולות,שיער בלונדיני וגוף מתאים מעלה...מקרנה כמובן!
.

Veggie John

New member
אני דווקא מעדיפה צבעים כהים יותר

אבל לענייננו
- לפי ההודעות הפשיסטיות המתלהמות שלי בוודאי לא תופתע לגלות שאני רואה בצמחונות/טבעונות/ואפילו פעילות למען זכויות בע"ח פחות או יותר הכרח אצל שותפי לרומנטיקה. כמובן, זה לא סותר את מסע הצלב שלי לארוב לקהילות בשריות ולהכות בהם במפתיע
אבל אני רואה את זה ככה - בעשרים שנותיי הספקתי לרכוש נסיון מגוון למדי במערכות יחסים. שבעתי מטעויות והתנסויות. עכשיו אני במגמה של למנוע בעיות מראש. אז מדוע לא לפסול מראש כל זולל גופות, בין אם הוא משוגע ובין אם הוא משולל כל מודעות ואכפתיות לתוצאות מעשיו? למה להכניס ראש בריא למיטה חולה? כמובן, שיש את הטועים והתועים, או בשמם המחמיא יותר- הפוטנציאלים. אבל אותם קשה יותר לברור...

xenocide

New member
אוקיי...

לצערי אני לא מכירה כל כך הרבה צמונים/טבעונים/אנשים שמבינים את הרעיון, אמונה או וואט אוור, שעומד מאחורי הצמחנות אצל כל אחד מהצמחונים/טבעונים. עאן נוצרת לי תחילת "בעיה", אני לומדת להסתדר עם אותם אנשים שכן בסביבתי הקרובה יותר ולכן אני סובלת רבות. איני מחפשת אחר מישהו להשים עין עליו או מישהו "להידלק" עליו אבל כשאני רואה, לדוגמא: בנאדם יפה תואר עם גוף של דוגמן אישיות מקסימה ושווה לאללה ובנוסף הוא מספר לי שהוא צמחוני אז אם הוא רוצה אני שלו (אבל הוא לא רוצה כי יש שניים כאלו בסביבתי ושניהם תפוסים) אז אני בהחלט רואה את בן הזוג האידאלי שלי כמישהו צמחוני אבל יש לי הרגשה שאם הוא יהיה פשוט מבין אני אתפשר...

חשוב אבל...

אבל אפשר להסתדר גם בלי, אבל בשביל זה הוא באמת צריך להיות מיוחד. אחרי הכל זה מראה המון על האופי של הבן אדם, ולא רק על הצלחת שלו. מה שכן, אם הוא לא צימחוני, זה מפריע לפחות בדבר אחד......נשיקות. היה לי חבר, בן אדם מקסים ובאמת מיוחד, אבל לא צמחוני. כל פעם אחרי שהוא היה אוכל בשר לא היינו מתנשקים, הגעיל אותי. פעם אחת אחרי שהוא אכל טונה ולא רציתי לנשק אותו גם אחרי שצחצח שיניים, הוא ממש נעלב. ומה אני יכולתי להגיד?? שזה לא הוא...ושטונה זה ממש מגעיל, אז גם אחרי שהוא מצחצח שיניים אני חושבת שזה עוד שם (כי טונה בנוסף לעובדה שזה חיה, זה גם אחד הדברים היותר מסריחים בעולם). רק פעם אחת נישקתי אותו אחרי שהוא אכל בשר...כי לא היה לו איך לצחצח שיניים והייתי צריכה לנסוע הביתה. החבר הנוכחי שלי לא היה צמחוני...עכשיו תמצאו אותו משאיר פה הודעות בפורום, ואפילו לוקח את זה רחוק יותר ממני, הוא מנסה להיות טבעוני (וזה נתן לי מוטיבציה לנסות גם...זה קשה...אתה תופס את עצמך אוכל דברים שמובן לך מאליו שהם בסדר, שאכלת 18 וחצי שנים, ופתאום קולט.......שיייייט...יש בזה ביצים........).

חדף

New member
כמובן שקשה לדעת מראש

אי אפשר לדעת את מי נפגוש מחר, אבל אני בהחלט בדעתך. קשה לי לדמיין את עצמי עם מישהי שלא רק שאוכלת מוצרים מן החי, אלא אפילו לא מבינה את זה שאני לא(ולצערי, ככה רוב האנשים בסביבה הקרובה שלי).

tali_le

New member
כבר עלה עשרות פעמים... אבל נו טוב..

אבל אני אגיב שוב כל עוד בת/בן הזוג שלי יקבלו אותי כמי שאני - מבחינתי שיהיו צמחונים/טבעונים/קרניבורים כאוות נפשם אני חושבת בכלליות שיקשה עליי להתחבר עם אדם שהערכים הבסיסיים שלו שונים משלי בדרים אלמנטריים (אם כי מתן, לאלה שמכירים אותו, הוכיח אחרת) בכל מקרה, אותה מערכת ערכים הומניסטית שקיימת אצלי - חלק ממנה הוא הצמחונות - ולמיטב האמנתי - כל אדם שהוא הומניסט יקבל (או לפחות ילמד לקבל) את הצמחונות/טבעונות כאידאולוגיה בעלת זכות קיום... מז´תומרת? שכל אדם שאני אתחבר איתו אני מאמינה שילמד לקבל את האידיאולוגיה הזאת, לכבד אותה על עצם קיומה ולתמוך בי בקיום שלה... החברה הנוכחית שלי (הפעם אני אכתוב עליה) הייתה קרניבורית טורפת ומתנגדת נחרצות לצמחונות/טבעונות כשהכרתי אותה וגם הרבה אח"כ - אבל גם היא מקבלת ומעריכה את האידיאולוגיה הזאת... ברמה הפרקטית - כבר הגבתי בשרשור השני בנושא הזה - אבל זה כבר עניין של לקבל אחד את השני כמו שאתם... וגם באמת לא הפריע לי לנשק אותה במעט הפעמים שבהם היא כן אכלה בשר לידי (יותר הפריע לי הטעם של החומוס שבה ביחד עם הבשר שהיא אכלה) טלי

למעלה