דיון נוסף.

GrEeNwOmAn

New member
דיון נוסף.../images/Emo175.gif

טוב אז ככה... הפורום יבש, ממש גוסס! אז תענו על הדיונים שאני פותחת. הדיון- כל הזמן אנחנו שומעים סיפורים על השיעורי רכיבה ועל המדריכים. מטרת הדיון הוא שנכיר את המדריכים שלנו ושל החוות קצת יותר. דוגמא: שם: סיוון תאריך לידה: 85\1\8 סוס פרטי: אגרול סוסים אהובים: ננסי, אננס, שון מין: נקבה מדריכה: קפיצות, דראסז', ריינינג כמה שנים היא רוכבת: 10 שנים במה היא מתחרה: קפיצות 1.00 דראסז' רמה ב' ובווסטרן ריינינג אוהבים אותה בחווה: מאד! היא מדריכה את הקבוצות...: המתקדמות, והבינוניות היא קשוחה\נחמדה: נחמדה אבל קשוחה שצריך, וזה מצוין מי מדריך אותה: רינה, מנהלת החווה אפשר להוסיף עוד שאלות כמובן...

GrEeNwOmAn

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif../images/Emo176.gif../images/Emo25.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo28.gif

שם: דפנה תאריך לידה: לוזכרת סוס פרטי: אין סוסים אהובים: איקס, כרמל ו... חוואג'
מין: נקבה מדריכה: קפיצות ודראסז' כמה שנים היא רוכבת: נראה לי 10+ במה היא מתחרה: קפיצות 1.00 ונראה לי השנה 1.10, ובדראסז' ב' נראה לי. אוהבים אותה בחווה: מתים עליה... היא מדריכה את הקבוצות...: מדי פעם את המתקדמות, ואת הבינוניות. היא קשוחה\נחמדה: היא גם וגם. והיא מושלמת!
מי מדריך אותה: היא רוכבת המון לבדה, אבל יעל מנהלת החווה מדריכה אותה. שם: יעל תאריך לידה: לוזכרת סוס פרטי: קוזט ונראה לי כרמל, כעיקרון כולם שלה, חוץ מהפרטיים סוסים אהובים: קוזט וכרמל נראה לי...
מין: נקבה מדריכה: קפיצות ודראסז' כמה שנים היא רוכבת: אני מהמרת על המון... במה היא מתחרה: קפיצות אני לא סגורה על הגובה, דראסז' אני לוזכרת את הרמה אוהבים אותה: אכן כן. היא מדריכה את הקבוצות...: מתקדמים ומדי פעם את הבינוניים היא קשוחה\נחמדה: היא גם וגם. וזה שילוב מצויין, לדעתי לפחות... מי מדריך אותה: היא רוכבת בדרך כלל לבד... תפקיד: מנהלת את אורוות עמק זוהר, השולטת! שם: תמי תאריך לידה: אין לי שמץ סוס פרטי: היה לה, עכשיו אין סוסים אהובים: אני אשאל אותה, אבל זה יהיה מהחווה של דניאלה גרוס מין: נקבה מדריכה: דראסז'! כמה שנים היא רוכבת: אין לי שמץ של מושג במה היא מתחרה: אני מאמינה שדראסז', והיא מצויינת בזה אוהבים אותה בחווה: כן היא מדריכה את הקבוצות...: הבינוניות נראה לי היא קשוחה\נחמדה: היא מאד נחמדה מי מדריך אותה: דניאלה גרוס שם: רונית תאריך לידה: לוזכרת כבר סוס פרטי: אין סוסים אהובים: אני אשאל... מין: נקבה מדריכה: קפיצות ודראסז'. כמה שנים היא רוכבת: נראה לי סכום נאה של שנים במה היא מתחרה: קפיצות, ולפעמים דראסז' אוהבים אותה: בטח! היא מדריכה את הקבוצות...: הבינוניות היא קשוחה\נחמדה: נחמדה, ושצריך קצת קשוחה מי מדריך אותה: נראה לי יעל, אבל יכול להיות שהיא רוכבת לבד לפעמים ורבקוש', כבר באפיקים, אני מקווה שטוב לה שם כי ממש אהבתי אותה, בובה!!!

Juli kleo rullz

New member
אוקיי... אז הנה ../images/Emo15.gif

שם: תמי לוי תאריך לידה: אין לי מושג... סוס פרטי: פרנהייט (חצי אחזקה) סוסים אהובים:פרנהייט מין: נקבה מדריכה: דראסז' כמה שנים היא רוכבת: אין לי מושג... הרבה! במה היא מתחרה:דראסז' רמה ג' אוהבים אותה בחווה: כן! היא מדריכה את הקבוצות...: המתקדמות, והבינוניות אבל בעיקר פרטיים... היא קשוחה\נחמדה: נחמדה אבל קשוחה שצריך, וזה מצוין! מי מדריך אותה: אף אחד

GrEeNwOmAn

New member
רוכבים צעירים נכבדים../images/Emo175.gif

תענו לעזאזל איתכם! חחחח, תזיעו כבר!
אני עושה את זה בשבילכם, לא רק בשבילי!

GrEeNwOmAn

New member
יענו...../images/Emo175.gif

בעמק זוהר, יש... עוד מדריכות, נראה לי... אבל אין לי כוח לכתוב, ואני מתה על כולם!
ומחר יש לי שיעור, ואולי אני יבוא לישון בחווה השבוע...

Y GIRL

New member
תשובות!

בחוות צח... שם: צביקה תאריך לידה: אין לי שמץ סוס פרטי: הוא בעל החווה... סוס פרטי: כמעט כל הסוסים בחווה חוץ מאלה שבבפנסיון או משהו סוסים אהובים: בן מין: זכר מדריך: דראסז' וקפיצות כמה שנים הוא רוכב: הרבה זה בטו ניראה לי משהו כמו מגיל עשר [הוא בשנות העשרים לחיו] במה הוא מיתחרה: הוא לא מיתחרה כבר..הוא יותר שופט אוהבים אותו בחווה: כן מאוד! הוא מדריך את הקבוצות: יש לו קבוצות של כל הרמות אבל יותר מתקדמים ובינונים קשוח\נחמד: מתי שצריך הוא נחמד ומתי שצריך הוא קשוח שם: עודד תאריך לידה: אין לי מושג.. סוס פרטי: בריזה...היא של החווה אבל רק הוא רוכב עליה סוסים אהובים: בריזה יפה מין: זכר מדריך: קפיצות ודראסז' כמה שנים הוא רוכב: הרבה....10+ במה הוא מיתחרה: קפיצות 1.00 ואני לא יודעת במה עוד... אוהבים אותו בחווה: כן ברור! הוא מדריך את הקבוצות: יש לו מכול הרמות יותר מתחילים אני חושבת וטיפוליים יש עוד מדריכים שמיתחלפים לעיתים קרובות ואולי כמה שאני לא מכירה הכי טוב

למעלה