דיון נחמד

ווינגז

New member
דיון נחמד../images/Emo15.gif

סוסים בסרטים
בעקבות זה שהייתי אצל בן-דוד שלי וראינו סרט של דיסני שהיה שם סוס- האם קרה לכם פעם שראיתם סרט וידאו מצויר והיה שם סוס-והסתכלתם על כל מיני דברים כמו השפת גוף של הסוס, הצעדים, ההתנהגות וכו'? האם יצא לכם להגיד לעצמכם מה צריך לתקן בסרט כזה במחינת כל הדברים הנ"ל? תנו דוגמא
הסתיימו השאלות...

ווינגז

New member
../images/Emo15.gifתשובות../images/Emo15.gif

אמ... סוס פרא זו הדוגמא הכי טובה... כל הזמן הסתכלתי על הצעדים ועל ההתנהגות של הסוס... למשל: סוס אף פעם!!! לא יקפוץ למים בשביל להציל סוס אחר שטובע... סוס אף פעם!!! לא ינסה להציל סוסים אחרים ויתקוף בן אדם בלי סיבה כשהוא כבר התחמק מהסכנה-האינסטינקט של הסוס זה לברוח מהסכנה ולא להתמודד איתה... אמ... סוס לא יקפוץ מעל תהום!!!

animals lover

New member
מוסיפה...../images/Emo107.gif

בסרט סוס פרא- סוס לא יכול לשרוד 3 ימים ללא אוכל ומים בשמש חמה!!! ובהתחלה שהסוסה המליטה היא המליטה נורא מהר ולסייח לא הייתה שליה וחבל טבור וכו' אבל זה יראה מוזר לשים את זה בסרט....וגם היה קטע שהסייחים של ספיריט ישר גדלו-נהפכו פתאום מסייחים לבוגרים....אבל בסך הכל סרט יפה!

Shai Felton

New member
אוקיי אבל זה סרט לילדים../images/Emo74.gif

מה רציתם שזה יהיה בדיוק כמו במציאות? כאילו זה כל מה שיפה בסרט......

אמ יש בסוס פרא.../images/Emo42.gif../images/Emo75.gif

זה כזה הם מתנהגים בדיוק כמו בני אדם, מרגישים אוהבים ויש להם הרפתקאות. יש את הסוס במולאן שהוא כל הזמן איתה ולא זז ממנה והוא אפילו מתחבא.

הגבווווווווווות!!!!!!!!!!!!

ואוווי! זה כזה הפריע לי בסרט "סוס פרא"!!! יוווו!!!! זה היה כזה מעצבןןן!!!!!!!! גבות לסוס?!?!?!? כאילו, בסדר כל השטויות האחרות וזה אבל הגבות!!! גאאאדדד.

אוקיי מה שקורה זה שבסוס פרא...

היוצרים לא ניסו להציג סוס בצורת סוס ועם תכונות של סוס אלא הם ניסו להאניש את הסוס שיהיה אדם בגוף של סוס ובגלל זה יש לו אופי מוזר...חחח

טוי בוי

New member
הם שמו לו גבות כידי שיראה אנשי...

אתם יודיעם כמה זה קשה לציר ציור עם נפש, אופי רצונות...!??!?!? הגבות הוסיפו המון!!! המן הבעות פנים שאי אפשר לעשות בילעדן! הסרט מדבר על ההפליה שיש בעולם שהאדם החזק עם הכסף והתכנולוגיה משטלת על האלו הפחות חזקים ממנו....

oldenburg

New member
בקשר לסוס פרא

מתה על הסרט הזהההההההההההההה יש לי ת'קלטת.. ראיתי אותה איזה 100!!! המחשב שלי מפוצץ בתמונות של סוס פרא... אז........ הינה אחת.... --------------->

talkk

New member
תשובות שלי!

אוקיי, אני ממש, אבל ממש אהבתי את סוס פרא... רק אחרי הפעם ה-7 או ה-8 שמתי לב לגבות, ואחרי זה, ראיתי אותו עוד כמה פעמים (כן, אני מכורה) וזה הפריע לי... סרטים נוספים: -מולאן -הדרך לאל-דוראדו -עוד סרט שאני לא זוכרת את שמו... בסרט שאני לא זוכרת - אני שמתי לב, שהם ממש דייקו בתנועות של הסוסים, ואני זוכתר שנורא התלהבתי מזה! מבחינת דברים: מולאן, האמת שאני זוכרת קטע אחד שהיה בכלל לא הגיוני, שהסוס נופל מהצוק, באמצע השלג, והרוכב נשאר עליו, ומרימים אותם יחד, בלי שהסוס מתנתק מהרוכב. וגם היו שם כמה תכונות אופי שהקנו לסוס שלא היו במקום... בדרך לאל-דוראדו, זה היה יחסית סרט נוראי מבחינת הקטע של הסוס, ממש לא אהבתי את הקטעים, שלא לדבר על קטעים עם הסוס. כל הסרט עצבן אותי נורא... אני אוהבת סרטים לא מצויירים על סוסים. למשל, נורא אהבתי את "הלוחש לסוסים", וקמתי ביום שבת ב-5:20, כדי לראות שידור חוזר... ואהבתי קטעים עם סוסים ב"שר הטבעות", זה היה נהדר,מקצועי ואמיתי! ויש עוד סרטים כאלה כמו: קיץ בודד, סייח שחור, אי שם בחווה,סוס אינדיאני... אבל הדיון עוסק במצויירים, לא? אז כתבתי את מה שהיה לי להגיד.. טל

למעלה