דיון נחמד

backstreet girl

New member
דיון נחמד../images/Emo32.gif../images/Emo13.gif

אתם חושבים שאמן רוק טהור(בריטני,כריסטינה,ג'סטין,בקסטריט,ג'ניפר וכו') יכולים לשנות באופן דרסטי את סגנון המוזיקה שלהם לרוק טהור(נירוונה,רד הוט צ'ילי פפרז,אלאניס מוריסט,אירוסמית,לנקין פארק,אוונסנס כו') ושאלה הפוכה-אתם חושבים שאמן רוק טהור יכול לשנות את סיגנון המוזיקה לפופ טהור?

lollapalooza

New member
לדעתי...

קודם כל- אוונסנס ולינקין פארק הם לא "רוק טהור" בעיניי. הם קצת יותר בכיוון של זבל מוחלט. אבל זה עניין של טעם. חושבת שעקרונית אלו שכתבת את השמות שלהם, לא ישנו את הסגנון, אלא אם כן, באורח פלא, תשתנה האישיות שלהם. ואני אסביר. חוץ מג'סטין אולי, שדווקא די שינה טיפה כיוון מאנסינק (לטובה
) רוב ה"זמרים" האלו עושים את מה שהם מכנים מוזיקה, כדי להרוויח כסף ולא כדי באמת לבטא משהו, להגיד משהו. וכל עוד פופ שטחי זה מה שמוכר, אין סיבה שהם ישנו סגנון, מה עוד שלדעתי הם לא מסוגלים לעשות רוק. בטח שלא לנגן. באופן כללי, כשמדובר במישהו שעושה מוזיקה- כל סוג של מוזיקה- כי הוא אמן אמיתי, כי יש למה שהוא עושה משמעות- הכל יכול להיות. למרות שזה לא קורה הרבה.

backstreet girl

New member
שמעת פעם את האלבום..

now or never של ניק קרטר.. זה אלבום רוק טהור! עובדה שהוא היה אמן פופ טהור ושינה באופן דראסטי את סגנון המוזיקה שהוא בדרך ככל עושה עם בקסטריט בויז. ולדעתי כריסטינה אגילרה היא לא עושה מוזיקה בשביל להרוויח כסף. היא כותבת את השירים שלה והשירים שלה הם על החיים שלה,על מקרים שקרו לה ועל תפיסת העולם שלה.

lollapalooza

New member
אממ

את האלבום של ניק לא שמעתי, כי אממ זה ניק קרטר... (
) אז לא יודעת איך הוא נשמע. וכריסטינה... היא ועוד איך עושה "מוזיקה" בשביל כסף. בזבוז ענק, יש לה קול מדהים, מדהים, מדהים. השירים שלה לא משהו בכלל והיא סתם מגעילה, מבחינת אישיות בכל אופן. אם מה שהיה חשוב לה זה המוזיקה, היא לא הייתה מתנהגת ומתלבשת(
) כמו אם כל השרלילות. השירים שלה משעממים אותי, ועם כל הכבוד ל"תפיסת העולם שלה", כשאני רואה אחת כמוה שרה שיר כמו "Beautiful", אני מקבלת בחילה מהצביעות שלה.

backstreet girl

New member
בקשר לכריסטינה,זו דעתך..

אבל תנסי להקשיב לשיר blow your mind של ניק קרטר ותגידי לי מה דעתך..

אההה

אני אישית שמעתי את Help Me של ניק קרטר ויכול להיות שהוא קצת יותר "רועש" ממה שבקסטריט בויז עושים, אבל עדיין- זה פופ. הגדרה של רוק היא לא "שירים רועשים עם תופים וגיטרות חשמליות"

הוא לא פופי יחסית

הוא פופ. נקודה. את יודעת מה
אני אקשיב לשיר שאמרת להדס להקשיב לו ואני אגיד לך מה דעתי...

backstreet girl

New member
פעם שנאתי את ג'סטין מווות..בדם!

עכשיו אני גם לא אוהבת אותו אבל גם לא שונאת. בקיצור אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד אדישה כלפיו. קווין ריצ'ארדסון ואנתוני קידיס יותר עושים לי את זה. תרשי לי לומר שגם סטיבן טיילור עושה לי את זה לפעמים(אבל רק לפעמים).

tribe spirit

New member
לא נראה לי..../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

כל אמן שעושה מוזיקה בוחר לעשות אותה מסיבות מסויימות..חלק בשביל המוזיקה,וחלק סתם בשביל הכסף. אל נראה לי שיש להם סיבה לשנות את הסגנון שלהם,בעיקר אם הוא מביא להם הצלחה והכל..נכון,יש את כל אמני הפופ שמנסים להיות נורא עמוקים והכל ולהיות רוקיסטים מאגניבים,אבל ההגדרה שהייתי נותנת להם היא יותר טראש-וונאבי-רוק מאשר כל דבר אחר..

../images/Emo129.gif

כל בחור שיצא מאנסינק ועשה עם עצמו משהו סביר יש לו מקום כבוד אצלי.

למעלה