אז ככה...
זה לא קרה לסוס
טפו טפו טפו ומזל, אבל יש לנו פינת חי בחווה עם שרקנית שרק המליטה 3 שרקנים קטנים ועוד כמה חיות, ושלשום (יום ראשון) הלכתי לבדוק מה שלומם ונכנסתי לכלוב והשרקנית תמיד מתחת לארגז שרק היא וחיות קנות אחרות יכולות להכנס אליו אז התרנגולות ושאר החיות לא יכולות להציק לה.... אז בקיצר נכנסתי והרמתי את הארגז וראיתי משהו שחור גדול חונק את השרקנית הבוגרת ולקח לי שנייה להבין שזה נחש וישר רצתי החוצה לקרוא למדריך והוא בא עם קילשון וניסה להבריח את הנחש אבל לפני זה הוא הצליח לאכול אחד מהשרקנים הקטנים וכשהוא ברח הוא לקח עוד אחד
... ונשאר אחד... והיום באתי לפינת חי שוב ואמרתי למדריך שלי לפני זה שיש לי הרגשה רעה בקשר לזה אז שייקח קילשון ויבוא איתי ואז ראיתי את הנחש שוב והוא חנק את השרקן הקטן האחרון וכבר נשך אותו בשביל להתחיל לאכול אותו ואז הוא ברח (לפני שהוא הספיק לאכול אותו) וחשבנו שהשרקן כבר בטוח מת אבל הוא חי, ומזל... מצורף סרטוט שמתאר איפה אני עמדתי ואיפה הנחש היה בפעם הראשונה שראיתי אותו... ושתבינו, אני פוחדת פחד מוות מנחשים!!! (התכלת זה השרקנית, האדום הנחש, הירוק זה הקופסא וכשהרמתי אותה, השחור זה אני ליד הנחש)