דיון- סוסים, חגים ומועדים

דיון- סוסים, חגים ומועדים

ספרו מה אתם עושים כל חג וחג שקשור לסוסים או שאתם עושים משו לסוסים? אם אתם לא זוכרים ת'חגים הנה כמה: פורים, סוכות, ראש השנה, שבועות, פסח, חנוכה, ימי הולדת שלהם וכדומה.

טוי בוי

New member
בחגים אף אחד לא רוכב בערבי חג

אצלינו... מי שממש רוצה בא חרכב עח הסוסים או לעשות להם לונג' ולטפל בהם... בפורים יש לנו תחרות תחפושות ומשחים התוליעים ותחלרות קפיצה לגובהה לפרטים... בפסח בדרך כלל יש לנו תחרות בבצפר וערב חג בחווה לי שרוצה... בלג בעומר יש מדורה בחווה. בראש השנה וסוכות יש סוכה וערב חג.. שבועות אני לא חושבת שיש משהו..... חנוכה יש ערבון חג... ימי הולדת חוגגים עם עוגה ושתיה מי שחוגג מביא ומי שבאורווה אוכל..פפפפ אנחנו מאוד פעילים בנושאים האלו...חחחחח

../images/Emo103.gif

אמממ.. בפורים, מחפשים אותם
פוצ'יני סוס המגבות
וגם בפורים אני מביאה משלוחי מנות המכילים בתוכם: גזרים, עוגיות סוסים, סוכריות סוסים, שעורה, חציר ועוד. סוכות- בונים סוכה
בכל תא ותא. סתתאם, אז זהו שלא... ראש השנה- מביאים לסוסים תפוח במים
שבועות- מוצרי חלב בלבד
גם שעורה. פסח- שומדבר מיוחד
חנוכה- שעורה מטוגנת בשמן, וחציר עם ריבה
בצחוק... לכל יומהולדת יש עות סוסים טעימה, מושקעת, ועם נרות. * במתכונים אני יספר על המתכון של העוגה

אני עושה מלון.

מובילה אנשים מעצבנים על סוסים חמודים 3 שעות כל יום. ואנחנו לא בדיוק יודעים מתי המי הולדת שלהם. אז כל פעם שעוברת שנה אנחנו אומריםש הם גדולים בשנה.........חחחחח
ובפורים אנחנו עושים שיעורי רכיבה עדיין. ובשבוע הראשון של פסח. וזייהו וכל השאר זה מלון כי סאנרייז מפוצץ ורוצים שיהיה רכיבה. לכו תבינו...

למעלה