דיון, סוסים של אנשים!

GrEeNwOmAn

New member
דיון, סוסים של אנשים!../images/Emo29.gif

אוקיי תקשיבו, אם הדיון הבא יתחיל מריבות, אז יימחקו אותו. אז בואו ננסה. אוקיי- לחלק מחברי הפורום יש סוסים, והשאר רק מספרים על סוסים מהחווה שלהם. איזה סוס הכי נראה לך? (אל תבחר את הסוס שלך, ולא סוס מחוותך)? איזה סוס היית הכי רוצה? אני מזכירה, רק סוסים שהוזכרו או של אנשים...? ביחרו סוס לדראסז', לקפיצות ולווסטרן@ הסוס האידיאלי- תארו את הסוס שאתם הכי רוצים בעולם? שוב, לקפיצות דראסז' ווסטרן.? תארו את החווה האידאלית, תמיד אפשר לצרף תמונות. זה ברור לא? *ותארו את הציוד המושלם (על זה אפר לוותר כי זה די דפוק) איך אורמים בבית הספר הסעיף האחרון (השאלה האחרונה) רשות. * אבישג.

GrEeNwOmAn

New member
תשובותי המושלמות כרגיל...../images/Emo29.gif

את האמת? אבל רק את האמת? עם כל הכנות שבעולם? טאורה
חחחחחחחחחחחחחחחח, במקרה את טאוריטו! חחח מלך שכמותו
קפיצות- ג'מבו או טאורה. דראסז'- צ'יקו או טאורה. ווסטרן- רמה? גיזמו? אינדיאנה? הסוס האידאלי- ערבי טהור, לבן חלק, מבנה מהמם קיצר למה לדבר הרבה, הסוס שבתמונה. הסוס שתיארתי הוא לכל המקצים חוץ מווסטרן, לווסטרן סוס פרוע ואתגרי! החווה האידיאלית- רצפה מבטון, גג, קירות, נסורת, לכל תא חצר גדולה משלו, כמובן בנוסף לתא גדול. עם די המון סוסים. בערך 20-25 כי יבואו המון אנשים לחווה. כמובן ארצה שהמנהלת תיהיה- אהממ... *שיעול* אני! ושתיהיה אווירה טובה, ושיהיו איתי מדריכים ומדריכות מקצועיים ונחמדים. ושהחווה שלי תזכה בהמון תחרויות. ושיהיו שם סוסי קפיצות כמו פוצ'יני למשל, וסוסי דראסז' כמו גלי למשל, וסוסי ווסטרן אני לא רוצה, אני רוצה חוות אינגליש *טהורה*.

קיי...

אמממ.... לא הבנתי בדיוק אבל אני אנסה לענות מה שהבנתי... סוס ווסטרן- או שון או אינדיאנה ולא בגלל שהם הכי טופים אלא בגללל שהם הכי חמודים ומושלמים ומלכים...(בחרתי מהחוה שחלי כי אני לא מכירה מחוות אחרות) קפיצות- אממ לפי מה ששמעתי אז נשמע לי שטאורה טוב בזה... ו אממ....יש עוד כמה לא ממש זוכרת... דרסז'- אממ... אנלא יודעת.. לא שמעתי פה אף אחד מספר אף פעם על תחרות/שיעור הדרסז' הנהדר שהיה לו עם סוס מסוים אז אנלא יכוה לקבוע... הסוס האידאילי- ווסטרן- קווטרית עם קו דם טוב יפה ועם מבנה טוב שתהיה חמודה אבל גם קצת מופרעת ושובבה. קפיצות- אממ אין לי מושג איזה גזע אבל סוס שמוכן לעבוד בכיף וגם כן שיהיה לו את הפן המשוגע יענו שאפשר יהיה לעשות איתו גם כיף... דרסז'- סוס רגוע שמסכים לעבוד ושיהיה לו מראה חיצוני טוב ומבנה טוב. החווה האידאלית- חוה שיהיו בה את שני סגנונות הרכיבה ורצוי עם מדריכים שכל אחד מכיר גם את הסגנון השני כי אם משלבים פה ושם דברים זה יכול מאוד לעזור. שיהיו תאים גדולים ומרווחים וגם כמה מכלאות משותפות גדולות. שיהיו שני מגרשים אחד לכל סגנון ועוד מגרש קטן כזה בצד למי שרוצה לעבוד בנפרד או אם צריך לעבוד עם איזה סוס על משהו. ראונדפן דיי גדול כדי שהסוסים לא יתהפכו במידה והם עושים גאלופ. לא הרבה מאוד סוסים אבל גם ל ממש קצת.. בערך 10-15. מנהל/ת נחמד/ה אחראית ושגם אכפת לה מהסוסים ולא רק מהרווחים של החווה. שיהיון אביזרים טובים ואיכותיים. ושיהיו גם הרבעות בחווה כי אפשר ללמוד המון מצפיה בהמלטה ומעקב אחרי הריון... שיהיה ווטרינר אחד שיעבוד קבוע בחווה ושיהיה בחווה מגורי עובדים כך שאם צריך תמיד אפשר יהיה להזעיק מישהו בדחיפות וגם שיהיה השגחה צמודה לסוסים. שהחווה תהיה קרובה לעיר אבל לא ממש בתוכה. ו.. אממ.. זהו נראה לי....

אמממממ טוב אז התשובות שלי...

הסוס שהכי נראה לי הוא רולנדוס.. הסוס שוסילי מתחרה עליו... הסוס שאני הכי רוצה הוא הסוס שלי אני מתה עליו אבל אם עוד סוס אז רולנדוס... לקפיצות- אפולו, רולנדוס. דרסא'ז- ראסטי או פרבנפרו.. ווסטרן אני לא מכירה סוסים מהענף... החווה האידיאלית בשבילי זאת חווה שיש בחו"ל... ציוד מושלם זה לדעתי הציוד הכי מתקדם וחדש של החברות הכי נחשבות בעולם.. אם היה לי את האוכף שנחשב להכי טוב ואת כל שאר הציוד שנחשב להכי טוב לדעתי זה הציוד המושלם!!! בתמונה רולנדוס עם וסילי ב-1.30 איזה סוס מושללם1!!!

טוי בוי

New member
../images/Emo60.gifזה סוס מ-ו-ש-ל-ם!!

וכמובן הציוד שהיכ נוח לסוס ולרוכב היכ טוב וחדיש ואיכותי! הכל חשוב !!! !!! אני לא רוצה לחשוב על איזה סוס הוא הסוס "האגדי" שלי כי אני חושבת שכשאני ימצא את הסוס הכי טוב בשבילי אפילו אם היה רע מכוער או כל דבר אחר אני יוהאב אותו....

טוי בוי

New member
תעוט בתמונה..חחח../images/Emo60.gif

זה ה-סוס ה-מ-ו-ש-ל-ם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא כל כך יפה תגדילו את התמונה יותר ממה שבפורום..חחח

טוי בוי

New member
זה בסדר גם אני לא יודעת..חח../images/Emo60.gif

לא סתם אני היתי בכל מיני אתרים ומצאתי אותם אני לא יודעת את האת עצמו איפו שהו בגוגל...חחח

Juli kleo rullz

New member
נכון!!! ../images/Emo15.gif

נכון לגמריייייי רולנדוס פשוט מדהים... את צריכה לראות אותו בשיעורים שלו... כשהוא רק הגיע הוא היה מזה מופרע... כמעט כל שיעור הוא היה עושה מלא שטויות.. .אבל עכשיו הוא נרגע קצת והוא מאמי!

niko girl

New member
אני........../images/Emo103.gif../images/Emo118.gif

אמ אניה כי הייתי רוצה או את אפולו או את מיסי. כי כולם מדברים אליהם והם נראים די טוב! (אבל אם הם היו ווסטרן אז זה היה יותר טוב בשבילי) אממ והכי הייתי רוצה את רמה.......ראיתי אותה והיא מה זה מתוקה!! אמממ לדרסאג' הייתי בוחרת את הסוסה של נעם (אניטה?) לקפיצות, את טאורה. ולווסטרן הייתי בוחרת בבוגיס פלאש באק....אחלה סוס. הסוס באידיאלי שלי לווסטרן הוא קווטר, פלמינו,לא חולה, ושיהיה נחמד! אממ החווה האידיאלית: מנג' גדול. לידו מנג' חימום. ובמרחק של כמה מטר יש תאים גדולים של 5 על 10 או משהו כזה. אממ וגם עדר של סוסים. ראוטפנד די גדול אבל לא מידי. אממ הציוד המושלם בשבילי הוא אוכף בילי קוק. מתג רגיל שבור חלק ומתג מנוף לא חשוב איזה. ו...לא יודעת.....סתם תשובה.

חחחחח

מיסי הייתה פעם ווסטרן והיא סוסת טיולים הכי טובה בחווה והכי פחות פחדנית! בקשר לסוסים \אני הייתי מנסה לפני שאני מחליטה משו באמת הייתי מנסה אטת כל הסוסים שנראים לי ומחליטה מי הכי טוב ומתאים לי! דרך אגב יצאו התמונות מהפיתוח הם התמונות הכי יפות שיצו לי אי פעם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 חבל שאין לי סורק!

סורי אנשים !!! זאת אני!

מהבית של מישהו אחר וגיליתי כרגע שהוא השםפ משתממש הזה! בלאט! הוא הולך לחטוף כאפה!

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif התשובות שלי........

איזה סוס הכי נראה לך? מהפורום- לקפיצות: אפולו, מיסי, טאורה... דרסאז-?? ווסטרן- ניקו,אינדיאנה, לא עולה לי בראש עוד סוסים.... לא מהפורום- פלאשי, לוקס פיין פפי (לחלום לרגע......זהו סיימתי)
איזה סוס היית הכי רוצה? קווטר, בקסקין, שיהיה נחמד ושידע טוב ווסטרן והכי חשוב שיהיה נחמד ולא מניאק כזה.....
הסוס האידיאלי....
ביחרו סוס לדראסז', לקפיצות ולווסטרן (מהפורום??) קפיצות- מיסי,טאורה, אפולו דרסאז-?? ווסטרן- ניקו, אינדיאנה, ומי יש עוד?? שכחתי....
תארו את החווה האידאלית, תמיד אפשר לצרף תמונות חווה גדולה עם הרבה סוסים ואנשים שיודעים לטפל בסוסים (אלא מה?!?!) מנז' חימום, מנז לתחרויות תאים גדולים ועוד כמה דברים......

Shai Felton

New member
../images/Emo174.gifתשובות../images/Emo174.gif

טוב אז יש מלא! הכי הייתי רוצה זה את מיסי, קרמבו(
) וצ'יקו.... סוס אידיאלי? אמממ... לדעתי יש הרבה כאלה, והם יכולים להיות שונים, סוס אידיאלי זה סוס עם אופי וב, לא משנה איך הוא נראה... האופי - חשוב שיהיה טוב... לא יודעת איך להסביר את זה.

TauraMan

New member
../images/Emo20.gifתשובות שלי..../images/Emo20.gif

יש הרבה- את אפולוש המתוק אני כבר מכירה והוא ממש פצצה! ויש גם את צ'יקו שמהמם!!!!!! וכמובן את רוזי ונרט דרסז'- רוזי קפיצות- רוזי וצ'יקו ווסטרן- אין לי מושג...

למעלה