דיון סופשבוע-

../images/Emo20.gifדיון סופשבוע../images/Emo20.gif

נושא הדיון:
קאברים
ליאל שרה,במיוחד בגרמניה[וארצות אירופה] המון קאברים.., כמו לדוגמא: Imagine Jerusalem Keep The World Safe מה דעתכם על ה"קאברים" ועל השירים שליאל בעצם מחדשת?
האם אתם מעדיפים את הביצועים המקוריים,או את החדשים שמבצעת ליאל?
, האם אתם מעדיפים שליאל תמשיך לבצע "קאברים",או שירים שנכתבים במיוחד עבורה?
,מדוע לדעתכם ליאל בכלל מבצעת את השירים הללו?
ולאיזה שירים אתם,בעצמכם,הייתם רוצים שליאל תבצע קאברים?
סופשבוע מהנה לכולכם..

BARSASOS

New member
אויישש לא ראיתי :]

אני מעדיפה את של ליאל.. ירושליים של זהב למשל..ליאל מבעצת יותר יפהה

°°NaTaLi°°

New member
שלי:

לדעתי הקאברים והשירים שליאל מחדשת מהממים! וליאל שרה אותם מדהים! אני מעדיפה תביצויים שליאל מחדשת לי לא משנה מה ליאל תשיר, לדעתי ליאל שרה תשירים מכיוון שהם מרגשים, מזכירים את מדינת ישראל... אין לי שיר מסויים שאני רוצה שליאל תשיר

אני חושבת ש....

ליאל שרה מושלם ולא משנה מה היא תשיר .. זה יהיה יפה.. גם אם זה יהיה חידוש או שזה יהיה מקורי לליאל מתאים לשיר בכל הסגנונות ויש לה יתרון בזה כי לחלק מהזמרים יש סגנון שירה אחד אבל לליאל יש תיתרון הזה והוא נותן המון היא פשוט יכולה לשיר כל שיר .. וכל שיר יתאים לה תמיד ..!! כך שלא משנה מקורי או לא פשוט היא שרה מדהים וזהו אין לי מה להגיד עליה עוד אה בעצם כן יש לי ... שהיא מושלמת והיא הדבר הכי מהמם שיש בעולם ..!

../images/Emo45.gifגם רחלי חושבת ככה.../images/Emo6.gif

אפילו היום היא האזינה לשיר הזה בדיסקמן שלי. [את יכולה לנסות לתאר ילדה בת ארבע שרה את הפזמון של השיר?
]

התגובה שלייייי../images/Emo99.gif

האמת? יש המון המון שירים שאהבתי כשהייתי קטנה וכעת ליאל חידשה אותם. חוץ מהעובדה שזה מרגש,זה גם יפה ומיוחד. לדעתי האישית,הייתי מעדיפה שירים שליאל בעצמה תכתוב ותלחין. אני יודעת שהיא מסוגלת לזה! אני בטוחה בדבר אחד, המדהימה הזאת תפתיע אותנו ובגדול, כל פעם אם אנחנו חושבים שהיא הגיעה ל'פסגה', היא מצליחה להפתיע אותנו מחדש...
נ.ב-הייתי רוצה שהיא תבצע קאבר לשיר:"הזמן שלך" של היהודים.

אני אוהבת את אימייג'ן

מאוד מאוד. אז שתמשיך לעשות קאברים אבל לשירים יפים [חחח] האממ ואני אוהבת גם וגם...

אגב ,בקשר ל:Imagine

בתיכון צריכים לעשות עבודה שהיא 20% מהציון הסופי בתעודת הבגרות באנגלית, אחד הנושאים יכול להיות שיר שנכתב בגלל אירוע היסטורי כלשהו. את העבודה שלי עשיתי על השיר הזה וגם ראיינתי את ליאל במיוחד. אז כן,שווה שליאל עושה קאברים,ככה לפחות עושים עלייה עבודות,מראיינים אותה ויודעים עלייה יותר..

BARSASOS

New member
הא, באמת ? ראיינת אותה? לא ידעתי :]

ואני רוצה לתאר את רחלי שרה את זהההההה יוווווו היא כזאת חמודהההההההה!!! חחחחח...

כהה..,ראיינתי אותה..

ואפילו שאלתי אותה "אסוציאציות".
אם ירצו אני אכתוב בפורום על הראיון..

דיון סופשבוע-

בגלל חוסר ההיענות לדיון מהשבוע שעבר,אתם מוזמנים להגיב לשרשור של השבוע שעבר:

=] אני עונה....../images/Emo13.gif

נחמד שליאל מחדשת שירים אבל אין כמו שירים מקוריים ,שירים שלה!, אני כמובן תמיד מעדיפה שירים מקוריים..!! אין לי מושג למה ליאל מבצעת ת'שירים זאתי כבר החלטה שלה...אולי אלה שירים שהיא אוהבת
אין לי שיר מסויים שליאל תעשה לו קאבר... אולי יש אבל כרגע לא עולה לי בראש!!!

למעלה