דיון סופשבוע

דיון סופשבוע

אני מקווה שההודעה הזאת תעלה לפורום, כי אני מנסה כבר יותר משעה להכנס לתפוז ולא מצליחה.
הדיון הפעם יהיה בנושא קצת שונה-פעילות בפורום
בקרוב מאוד תהיה פעילות בפורום [עם פרסים,מה חשבתם?
], והחלטתי לתת לכם להציע את הרעיונות לפעילות... אני רוצה שהפעילות תהיה מקורית,שתגרום למשתתפים להיות פעילים בפורום.. הפעילות צריכה להיות קשורה [כמובן] בליאל...
אז,למישהו יש רעיונות?

danielten

New member
חידון על ליאל!!!

כיאלו שואלים שאלות על ליאל (מין חידון כזה כמו בראש אחד....) ומי שאונה על הכי הרבה שאלות נכון מנצחחחחחחחחחחחח

הבעיה בחידון../images/Emo27.gif

שחידון לא יוצר פעילות בפורום. כלומר,את התשובות לחידון יצטרכו לשלוח במסרים, המטרה היא ליצור משהו מיוחד,פעילות מיוחדת,בפורום עצמו.. יש עוד רעיונות?

תחרות "מי יודע הכי טוב על ליאל"

בכל פעם ישאלו משישמות או יהיו תמונות עליהם יהיו כמה וכמה שאלות כל פעם תהיה משימה חדשה על ליאל לעשות חתימה שאלות הכי מקוריות הדבר הכי נדיר של ליאלשיש לך של ליאל. יאורגנו כמה שופטים חלקם לא מכירים וחלקם מכירים את ליאל שישפטו ויחליטו על הנקודות. ונכון שיש בעיה בתגובות אבל אפשר גם במסרים. ככה תהיה פעילות בפורום. וכולם יחיו בשלום. :]

../images/Emo127.gif העקרון של הפעילות ממש טוב,

אבל לא כל כך הבנתי... את יכולה לנסות ולפרט?

בטח יפה שלי :]

זתומרת זאת תחרות שהיא "מי יודע הכי הרבה על ליאל" עכשיו המשתתפים יהיו צריכים לעשות משימות מסויימות שבסופם הם יקבלו נקודות מצוות שופטים מעורב חלק שמכירים את ליאל ומעורבים איכשהו בכל הדברים שלה וחלק שלא ממש מכירים ככה שיצא שווה. המשימות יכולות להיות למשל:לעצב חתימה של ליאל, לוגו לפורום, לצלם את הדבר הכי נדיר שיש לך על ליאל, לכתוב שיר לליאל\על ליאל. ועוד כל מיני דברים יצירתיים. (תמונות נדירות של ליאל, שאלות מקוריות) את הדברים שהם לא יכולים להעתיק הם ישלחו כתגובות וחלק כמסרים כך שלא תיווצר בעיה של העתקה. בסופו של דבר לפי הנק' נידע מי ניצח בתחרות. אגב עוד רעיונות זה שבמקום נק' הם יקבלו סוג של שיר שיוכל לגרום להם לדברים שיעזרו להם במהלך המשימות. (סתם דוגמה קצת מאפנה.) ועם את צריכה עזרה את יודעת למי לפנות 3>

רעיון באמת נחמד,

כל הכבוד לך על המקוריות.
אבל צריך משהו קליל יותר, לא רק ל"מעריצים השרופים"... [הבנת?
]

../images/Emo188.gif

האה בטח. הממ אפשר לעשות אותו עיקרון רק למשל תתני תמונות מסויימות ויעשו חתימה. הממ ועוד כל מיני משימות. זה מה שעולה לי בראש כרגע. הצלחה בחיפושים. 3> אוהבתותך

TINKERBELL 15

New member
רעיון מיוחד אין לי כרגע ../images/Emo9.gif

אבל אפשר שאלה מרכזית, סתם לכייף.. איפה הייתם רואים את ליאל בעוד 10 שנים?

יש לי רעיון ....נזכרתי שעשו אותו

בפורום שרית חדד.. אז ככה: נגיד מישהו מבקש תמונה של ליאל עם צמות....מישהו אחר שם תתמונה ובמקביל הוא מבקש גם תמונה של ליאל עם לבוש, פריט כלשהו, ומישהו אחר שם לו תמונה ובקשה לתמונה אחרת ....וכך הלאה!

למעלה