דיון-סטליונים

אסף 1989

New member
דיון-סטליונים

האם צריך לתת לסטליונים חינוך אחר מלסוסים אחרים או סוסות?
אילו ראשיות יש לכם בחווה לסטליונים?
מי בעיקר מתעסק אצלכם בחווה עם סטליונים?
רכבתם פעם על אחד?
במה שונה התנהגות של סטליון מהתנהגות של סוס מסורס, אם זה ברכיבה או באופי?
ספרו משהו יפה או מעניין שקרה לכם עם סטליון
דיון נחמד/גרוע?

אמ עונה?../images/Emo75.gif

האם צריך לתת לסטליונים חינוך אחר מלסוסים אחרים או סוסות? ממש לא. תקח לדוגמה את הג'יי באק. הוא סטליון. אבל אילפו אותו כמו את כל סוס אחר. והוא ממש רגוע ובתצוגה האחרונה הוא היה הסוס הכי רגוע שמה..(חות מהזה שהרביע את הילד
הוא היה קודם די רגוע) אילו ראשיות יש לכם בחווה לסטליונים? אמ יש בחווה בפארן וזאת ראשיה רגילה רק עם שרשרת ברזל. מי בעיקר מתעסק אצלכם בחווה עם סטליונים? אמ רק המבוגרים או הבעלים של הסוסים. למשל גילי, רותי, בועז ודוד. ואולי פופה מדי פעם. רכבתם פעם על אחד? לא במה שונה התנהגות של סטליון מהתנהגות של סוס מסורס, אם זה ברכיבה או באופי? אממממ שהסוסים הם עדיין קצת יותר אקטיביים. ודיי מתרגשים מכל דבר. ו..זייהו אני חשובת. ספרו משהו יפה או מעניין שקרה לכם עם סטליון: לא קרה כל כך הרבה. פעם אחת הוציאו אותו והוא כמעט בעט בי. דיון נחמד/גרוע? נחמד...נחמד...אבל...היה אחד כזה? למרותש הוא היה בתחרותה אחרונה של ה ilqha

אסף 1989

New member
אני גם ראיתי את

הקטע שהוא הרביע את הילד, כולם שם אמרו שבאותו רגע הוא היה צריך להכניס לסוס כזאת בעיטה לצלעות!!!!!!!

נכון...../images/Emo75.gif

אבל אחר כך הבעלים הרביץ לו כל כך חזק...זה היה ממש נורא.. אבל זה היה דיי מגיע לו. הוא לא היה צריך לעשות את זה

אסף 1989

New member
אבל אם

מרביצים לסוס שעה אחרי שהוא עשה משהו רע הוא יבין מה הוא עשה, הוא לא יבין למה הם מכניסים לו מכות. אני במקום הילד, באותה שנייה הייתי מכניס לו בעיטה רוצים-שיפסלו, זה מגיע לו!!!!!!!!

אסף 1989

New member
מי? הילד?

לאאאאאאאאא אני הייתי שם, הילד לא נגע בסוס, הוא רק לקח אותו הצידה!

לא הבעלים של הסוס הוא לא הילד...

זה מבוגר והוא כן הרביץ לו מכות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם לא ראיתתתתתתת............

אסף 1989

New member
מי? הילד?

לאאאאאאאאא אני הייתי שם, הילד לא נגע בסוס, הוא רק לקח אותו הצידה!

דבר ראשון כבר פסלו את הילד.../images/Emo75.gif

ודבר שני אם לא ראית...אז הסוס היה עליו והילד ניסה לשתחרר ממנו והוא פשוט ברח ממנו. אז לא הייתה לו כל כך הזדמנות לא? וגם תשים את עצמך במקומו בן כמה הוא היה? 11 או 12 נכון? ילד קטן מה הוא יכול לעשות. כאילו תשים את עצמך במצב שסוס ששוקל לפחות 800 קילו עליך ואתה צריך לברוח אתה לא תתן לו בעיטה אתה תברח לא?

אסף 1989

New member
תאמיני שהייתי גם אני במצבים קשים

עם סטליונים. את ראית את הקטע שהסוס השחור בתצוגה עמד על שתיים ובעט קדימה אל המחזיק שלו וכמעט פעם לו בראש? ככה עשה לי סוס ובאותו רגע, הכנסתי לו ברכית לצלעות.

כן..אבל סו תחשוב רגע אוקי?../images/Emo75.gif

הילד בן 11-12 נכון? אתה בן 13 נכון? או אולי אפילו 14 נכון????? אתה בעל שיקולים הילד שמה מפוחד משהו פחד לא ראית את הפנים שלו?!?!?!?!?!?!?!?!?!? אה וגם...הוא קטן...הוא לא מבין...זה טיפשי מצד אנשים לתת לילדים להציג סטליונים. זה ממש לא כל כך טוב לאנשים לא לסוסים. הסוסים לא יודעים מה הם עושים הם עושים את הדבר הטבעי להם. הם מרביעים.

בהתחלה הוא היה חמוד מאוד../images/Emo75.gif

הוא גם היה מקום שישי לא? ואז נדמה לי שהילד עשה לו משהו...והוא הרגיש דחף פנימי להרביע אותו. והוא לא מטורף יש סוסים מאוד, מאוד נינוחים כולל אם הם סטליונים. הכל קשור באיך שמתנהגים אליהם. אם מתנהגים אליהם כאילו כל שניה הוא עומד להרוג אותם ושהוא חזק מידי אז בטוח שהוא יהיה מופרע כי נותנים לו הרגשה שהוא חזק. אם לא נותנים לו הרגשה כזאתי ומעמידים אותו במקום...אז אולי הסוס לא היה עושה את זה!

צדק8

New member
מצתערת אבל

"ואז נדמה לי שהילד עשה לו משהו...והוא הרגיש דחף פנימי להרביע אותו." סורי לא עמדתי בזה..אני עכשיו יושבת מול המחשב וסותמת ת'אף כדי שאני לא אתחיל להישפך על הרצפה מרוב צחוק... תתעלמו

הייתי אומרת מלה אחרת אבל זה לא יפה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הייתי אומרת לך אם את רוצה לדעת...את בטח יודעת להמ התכוונתי...! ואת יכולה להתחיל לצחק זה בסדר

Shai Felton

New member
../images/Emo74.gif

האם צריך לתת לסטליונים חינוך אחר מלסוסים אחרים או סוסות? לא חושבת
אילו ראשיות יש לכם בחווה לסטליונים? אמממ... הראשיית בית רגילה רק עם עוד חבלים כדי לקשור יותר טוב, הראשיית רכיבה אותו דבר כמו לכל סוס אחר.
מי בעיקר מתעסק אצלכם בחווה עם סטליונים? נעם
רכבתם פעם על אחד? לא
במה שונה התנהגות של סטליון מהתנהגות של סוס מסורס, אם זה ברכיבה או באופי? אני לא הכי יודעת, כאילו אני יודעת רק על פיקולו, הוא מטורף, ליד סוסות הוא משתגע, ברכיבה או לא ברכיבה, והוא דיי מופרע, אבל ברכיבה הוא בסדר, רק נעם רוכב עליו.
ספרו משהו יפה או מעניין שקרה לכם עם סטליון פיקלו החליט שאני נראית טעים.....

למעלה