דיון ספאם על המנהל.

Sakai Shana

New member
דיון ספאם על המנהל.

המנהל שלנו לא עושה מספיק כדי להחיות את הפורום. הוא עצלן מדי בשביל לפתוח נושאים חדשים. כל מה שהוא עושה זה רק לראות אנימה, שיתבייש. התחייבת לפני כמה שנתיים להחזיק את הפורום כמו שצריך, והנה, ראה אותו עכשיו! זקנה בלה מגששת דרכה אלייך ומבקשת לחם! תראה למשל את פורום לימודי תקשורת, הדיונים, האיכות, החברה, האהבה! הנושא.. אני דורשת מסך LCD 19 אינץ' לכל חבר פורום מתפוז כפיצוי.

JeeChan

New member
פורום יקר, אני בוש ונכלם.

אני מסכים עם מילותיה של נעמה. אני יותר מדי מזלזל בפורום ובגולשיו. עלי לכפר על מעשי ולנסות להחיות את הפורום שיהיה 100מם ומושי מושלם כמו גיל. חולצה של U2 עלי לכולם, נא לשלוח אלי במסרים את המידות.

Shishi san

New member
ממ..

סתם במקרה נכנסתי לפורום אחרי שנים שלא הייתי כאן.. וראיתי שאתה מחלק חולצות, יש מצב לאיזה פרנץ פרדיננד P=?

Ikari Shinji

New member
תמיד זה ככה, מישהו מחליט לדחוף לינק שתוקע הכל

במקום לנסות ולגרום שהשורשור ימשיך להתקיים ולתקוע לו את הלינק ועל ידיד כך לתקוע את הרצף שלו. יכולת לפתוח את זהבשרשור חדש וככה למשוך צומי אל הנושא הזה ולאפשר לנושא הזה לתפקד...

JeeChan

New member
היא נצל"שה שרשור קיים

במקום לפתוח כתום על משו צדדי שלא קשור לפורום אבל הרגיש לה חשוב. ואני בטוח שלנעמה לא הפריע שהיא נצל"שה את השרשור שלה, ומבחינתי כמנהל יש לה רשות מלאה. אז ההערה הזאת לא הייתה במקום לטעמי.

Hinamori

New member
תקן אותי אם אני טועה

אבל אני חושבת שאלפי אווזים שסובלים ונרצחים יותר חשובים מדיון דיי אוף-טופיק-י בפורום בליץ'. =_= ואין סיבה לפתוח שרשור חדש, זה לא קשור לנושא של הפורום וזה יהיה סתם ספאם.

למעלה