דיון/סקר/שאלה או וואטאבר

דיון/סקר/שאלה או וואטאבר ../images/Emo223.gif

דמיינו שהשגתם כרטיסים להופעה של דה יוזד ובהופעה הולכים להיות רק 5 שירים (קצרה כן..
) אילו 5 שירים הייתם רוצים שהם יהיו? ותסבירו למה... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1. אני הייתי רוצה קודם כל את I'm a fake כי האנרגיות של השיר הזה הם פשוט מטורפות! 2. כנ"ל גם TAKE IT AWAY וגם כי אני ממש אוהבת אותו 3. SOUND EFFECTS AND... כי עוד לא ראיתי שום הופעה שהם שרו אותו בה וזה יהיה ממש מגניב עם הפזמון 4. מייבי ממוריז(נמאס לי מהאנגלית חח) כי כן ראיתי הופעה עם זה וזה פשוט גרר
5. כאן אני מתלבטת בין דה טייסט אוף ינק לבין משהו שקט כמו פואטיק טראגדי או גריינר ויט דה...

DisturbedDoll

New member
כי אלה חמש השירים ה../images/Emo23.gif עליי-

1. Poetic Tragedy 2. i caught fire 3. Noise and Kisses 4. Box Full of... 5. Taste of Ink

yaelrs

New member
למה רק 5?../images/Emo7.gif

1. Maybe Memories 2. A Box Full Of Sharp Objects 3. Take It Away 4. On My Own 5. Sound Effects And Overdramatics בחרתי את השירים האלה כי אני אוהבת אותם חח וסתם, בא לי לשמוע אותם בהופעה..

חח באמת למה רק 5?...

1.איי קאט פייר 2.טייסט אוף אינק 3.לונאסי פרינג'XP 4.טייק איט אוואי 5.ליסטנינג. ביום שאין אינגליש בבצפר לא כותבים בכלל:p

GD ROCKS

New member
נממ

A Box Full Of Sharp Objects Im a Fake Maybe Memories Taste of ink Noise and Kisses נממ אני עדיין לא סגורה על הרשימה. קשה מדי.

just orka

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo54.gif

אממ.. קשה.. the taste of ink 'm a fake blue and yellow on my own (מופיעים נהדר עם השיר הזה..) i caught fire

אמממממממממממממממממ

1. take it away - כי אני חולה עליו ועל המילים |מאוהב" 2. Blue and Yellow - שיר שקט ומגניב 3. Greener With The Scenery - סתם אוהבת את השיר 4. The Taste Of Ink - קצב מעולה להופעות 5. i caught fire (in your eyes) - כי זה השיר הראשון שלהם שהייתי ממש מכורה אליו

whatascene

New member
ממ..

*לא מתחשבת בסדר* Maybe Memories Blue and Yellow On My Own Sometimes I Just Go For It Back Of Your Mouth

MeetLofe

New member
זה יהיה ממש עצוב

אבל... אממ.. * the taste of ink-כי זה השיר הראשון שהייתי מכור אליו *All That I've Got-כמובן *I'm A Fake-כי אני מכור להופעה * On My Own-כי צריך משהו שקט * Pieces Mended נראה לי לפחות

בנטליקע

New member
אממ...

בעיקרון (כמעט) כל שיר זה טוב:p אבל נגיד ש5.. i caught fire box full of sharp objects greener with the scenery all that ive got noise and kisses

Rose131

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo204.gif

לארוצה. אני אלך לבמה, וירביץ לברט(טוב לא
) עד שיעשו את כל השירים!

למעלה