דיון/סקר/תקראו לזה איך שבא לכם

lony21

New member
דיון/סקר/תקראו לזה איך שבא לכם

זה בעיקרון סתם התעניינות אישית שלי וזה גם יהיה די נחמד כמו אשכול הכרות רק לאייפוד 1. כמה זמן יש לכם אייפוד 2. איזה? 3. מרוצים ממנו? 4. באיזה תדירות אתם משתמשים בו? 5. לאיזה מטרות אתם משתמשים בו? (יש כל מני...) 6. נוח לכם איתו? 7. במידה והייתם יכולים להחליף אותו בעד אחר (יענו חינם).... לאיזה הייתם מחליפים? ואמממ זהו

../images/Emo13.gif

1. יותר מחודש
2. 20 גיגה דור 3 3. מאוד!!!! 4. המון ,כמה פעמים בשבוע, נסיעה כלשהי בלעדיו זאת לא נסיעה 5. שמיעת מוזיקה, שמירת המידע האישי שלי ,גיבוי ספרית התמונות שלי 6. מאוד 7. להחליף? אמממ ב40 גיגה דור 4

mr redimmer

New member
אני אענה ראשון

1. אני חושב ש-4 חודשים 2. אייפוד 20 ג'יגה בית דור 3 3. אני לא מרוצה מזה שהסוללה מחזיקה מעמד רק 8 שעות. אני לא מרוצה מזה שלאייפוד של ה-15 לא מצרפים דוק.ואני לא מרוצה מזה שלא צירפו לכל האייפודים של אותו דור כבל יו אס בי 2 כי לרוב האנשים אין פייר וואייר במחשב (אני יודע שהיום יש כבל יו אס בי 2 בחבילות האייפוד). 4. אני בדרך כלל משתמש בו כשאני חוזר הבייתה מהמכון כושר. 5. מוזיקה. 6. כן, הנרתיק שלו הוא משהו טוב אבל הייתי מחליף אותו תמורת נרתיק אחר. 7. זו שאלה מפגרת. אם הייתי יכול להחליף בחינם אז הייתי מחליף לאייפוד 40 ג'יגה בית דור 4. אבל השיפורים שלו הם עדיין לא משהו. כולה 4 שעות יותר לסוללה זה לא שיפור טוב וה"שפרינג סונגס" זה אומנם נחמד אבל לא ביג דיל. תראו, אני נורא אוהב את האייפוד שלי. אני מרוצה ממנו מאוד כי הוא מעולה בהשוואה לנגנים אחרים. אבל אני חושב שאפל הייתה יכולה לעבוד על הדור הרביעי טיפה יותר זמן ולתת לו עוד שיכלולים לפני שהוא יצא...

Dood1000

New member
אז ככה:

1. שבועיים 2. 15 גיגה דור 3 (יש בפורום אנשים עם הדור הרביעי?) 3. מאוד!!!!!!!! 4. כמעט שלא עובר יום בלעדיו. 5. מוזיקה. 6. סה"כ כן. באסה שלא הגיע עם נרתיק טוב. נרתיק ספורט עולה 300 שקל. גם האוזניות מתחילות לעצבן.אה והחיסרון הכי גדול- אין עברית! חוץ מזה הכל טוב! 7. דאאאאא דור רביעי 40 גיגה!

lony21

New member
ראסמי שאלה 7 מפגרת

לא חשבתי על זה.... טוב נו תסלחו לי

Sweet SuGaR

New member
אוקיי דוקיי

1. יש לי אותו מה- 8.8 (מתי שחזרתי מחו"ל
) 2. MINI iPOD, 4 GB 3. ב-ר-ו-ר
חתיך כזה 4. כל היום, כל הזמן.. בבית, בנסיעות, בספורט 5. מממ לשמוע מוזיקה
6. כן לאללה.. רק חבל שאין לו כייס שהגיע איתו... 7. ממ לדור ה-4 40 ג'יגה!!

BaByGuRrRl

New member
שלי שלי ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

1. מלפני חצי שנה, אולי קצת יותר... 2. דור שלישי 40 גי'גה. 3. מאוד, הוא המותק שלי
קוראים לו גו'אי. 4. כמעט כל יום. 5. בבצפר הרבה בהפסקות וכאלה, בנסיעות, וכו'. בשביל כיף בקיצ קיצ. 6. כן. יש לי גם סקינים וכאלה שאני לפעמים משתמשת.. 7. אממ..אולי במיני הוורוד כי הוא חמוד. אבל שלי הכי מדהים

weddew

New member
שלי...

אממ... 1.עוד יומיים מגיע לי האייפוד... 2.דור רביעי 20 ג'יגה. 3.אני מקווה שאני יהיה מרוצה ממנו... 4.נראה לי שכן 5.בבית ספר, בנסיעות, בחדר כושר ובבית. 6. יש לי נרתיק מגניב (פאוץ). 7. אני חושב שמה שקניתי הכי טוב בשבילי...

cool girl16

New member
גם אני עונה..

1. סקיפי כמעט בן חודש.. 2. מיני כחול 3. מרוצה מאוד מאוד 4. כל יום, כל היום 5. מוזיקה והעברת סרטים ממחשב למחשב 6. נוח לי מאוד, חוץ מהבעייה קטנה של חוסר נרתיק שמחרפנת אותי כבר 7. את סקיפי לא מחליפה באחר, אפילו לא בסתם, יש לו רגשות!

עלעל1

New member
40 ג'יגה נראה לי מוגזם....

הרי גם 20 ג'יגה זה המון, לא?? ממה שהבנתי אפח'ד פה לא מגיע לניצול מקסימלי של הנפח, אז השאלה היא למעשה , למה 40,20 ג'יגה? לפי מה בחרתם או אתם רוצים את הגודל המסויים?

לא כולם

משתמשים בiPod רק למוסיקה יש אנשים שמשתמשים בו בתור כונן קשיח נייד ויש כאלה שיש להם באמת סביב ה30--40 ג'יגה

GoatGuy

New member
../images/Emo45.gif נכון ../images/Emo45.gif

שמעתי על הרבה חובבי אנימה (אנימציה יפנית) שמהרגע שקנו אייפוד התחילו להסתובב בין מחשבים של מכרים ולהוריד להם סוף סוף סדרות שלא היו דרכים אחרות להעביר. כלומר, סדרות נדירות שהיו זמינות באינטרנט לפני שנים ושוקלות מעל ג'יגה - אפשר להעביר רק באמצעות כונן נייד ולא באמצעות דיסק. גם סרטים באיכות גבוהה מאוד בדרך כלל שוקלים מעל ג'יגה, ככה שבשביל העברת קבצים האייפוד יעיל ונוח- אני חושב שאני אלך לכל מקום עם אייפוד בכיס וכבל USB בתיק. הIpod משמש גם ככונן גיבוי מצויין, אפשר לשים עליו את כל הקבצים החשובים בקלות....

BaByGuRrRl

New member
יש לי 40 רק כי..

אבא שלי קנה לי 40, בלי שום סיבה נראית לעין..אני בינתיים בנצלת מעט מאוד מזה, אבל הספריה שלי נבנית לאט לאט ואני מכניסה המון דיסקים פנימה.

*GormE*

New member
אוקייי הנה התשובות על הפד שלי

1. כמעט חודש 2. 15G דור3 3. חולה לו על הצורה 4. כל יום יומיים 5. לשמוע מוזיקה בדרך לאנשהו (בגללו גם התחלתי ללכת יותר. כי באוטו יש לי רדיו ואני לא יכולה להקשיב לו) 6. כן, אבל אני צריכה נרתיק עבורו. 7. הייתי מחליפה ליום אחד לאיפוד מיני כדי לראות איך זה, אבל אני יודעת ששלי פי אלף יותר מגניב!

cool girl16

New member
באוטו יש רדיו אז לא יכולה לשמוע?

הא?! מה הבעיה לחבר את האייפוד לרדיו? אני לא מדברת על ה ITRIP היקר, אלא על הקלטות הפושטיות שמכניסים לרדיו והן מחוברות עם חוט עד לאייפוד, למקום אליו בדרך כלל מחברים את הרמקולים.. עכשיו להסביר שוב את הקונספ של אי שימוש באייפוד באוטו!

*GormE*

New member
ננסח את זה אחרת?

באוטו יש לי רדיו שאני מאזינה לו, כשאני הולכת יש לי את הפד. מאז שיש לי את הפד אני מעדיפה ללכת ולא לנהוג בכדי שאוכל לשמוע בו יותר. פשוט שאני נוהגת אני אוהבת רדיו ולא להתעסק עם בחירת שירים

OrlyNL

New member
גמני עונה ../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif

. כמה זמן יש לכם אייפוד - בערך שנתיים . איזה? - 5 גיגה (מאלה שכבר לא מייצרים אותם) . מרוצים ממנו? - איזו שאלה? כמובן! . באיזה תדירות אתם משתמשים בו? - כל יום, באוטובוס/רכבת . לאיזה מטרות אתם משתמשים בו? (יש כל מני...) - מוזיקה . נוח לכם איתו? - כן . במידה והייתם יכולים להחליף אותו בעד אחר (יענו חינם).... לאיזה הייתם מחליפים? - למרות שהוא ישן ושרוט, אני קשורה אליו רגשית ולא הייתי מחליפה אותו בשום איי פוד.

למעלה