דיון-סרטים.

AcesHigh

New member
דיון-סרטים.

"28 יום אחרי". סרט אפוקליפטי משובח... ארגון רדיקלי לזכויות בעלי חיים משחרר קופים הנגועים בוירוס מסוג "זעם" הגורם למזוהם להחצין את את החייתיות שבו.. סרט מומלץ. מה אתם חושבים? אתם מוזמנים להעלות שמות סרטים נוספים.

vk3

New member
נשמע מרתק... ../images/Emo4.gif

קופים נגועים
חייתיות
רוצה לספר לנו משהו

eMiFrEaK

New member
אהמ.......

ראיתי... ואני עם כל הביקורתיות שלי.. חח.. בתכלס... זה הסגנון שאני אוהבת.. הוא מעניין... ואהבתי את השחקן הראשי.. לא זוכרת איך קוראים לו.. תאמת.. אני לא זוכרת כמעט כלום חח.. ראיתי את הסרט לפני חצי שנה בערך.. מתוך 5 הכוכבים של אנה.... אני נותנת לו 3.. =) ותאמינו לי זה די הרבה חח.... זה לאנשים שאוהבים סרטי אימה טיפוסיים...

okts

New member
המלצה לסרט

אני לא בטוחה אם יש בישראל את הסרט הזה כבר, אבל כשהוא יצא אתם חייבים לראות אותו טרוי=TROY בסרט משחק אורלנדו בלום, ובראד פיט החתיך (חחחח) הסרט הוא הסיפור על העיר טרוי, ועל יוון בכלל.....יש מלא חלקים שלא בדיוק מעודכנים לפי הספר, אבל בכל מקרה סרט ממש יפה! אז כשזה מגיע לישראל חייבים לצפות בו :)

AcesHigh

New member
טרויה...

וכן, הוא בישראל. אפרופו טרויה, לפני יומיים נסעתי עם אמא שלי וראינו שלט פרסומת של הסרט. אני לא יודע מה עבר על אמא שלי באותו הרגע אבל היא שאלה אותי: "תגיד עומר, מה זה הסרט החדש הזה טריוויה"... א.טרויה-ט-ר-ו-י-ה טריוויה-ט-ר-י-ו-ו-י-ה (למה היות נעל??) ב. למה שמישהו יביים סרט ויקרא לו טריוויה?

Lara F

New member
המלצה לסרט קרוע...

"אחי איך דפקו אותך" freddy got frightened" זה סרט, אישית אני חושבת, ע-נ-ק.... מי שלא מכיר זה אם טום גרין- המטורף... חחח.. הוא אשכרה המודל לחיקויי שלי... סרט כ"כ קורע, רק עצם העובדה שהוא כזה מטומטם קרעה אותי מצחוק... נכון לכל הסנובים שביניו, יש בו קטעים מגעילים, בוטים, טיפשיים - אבל זה מה שעושה אותו כזה טווווב..!! -אגב הסרט הזה זכה ב-11 פרסי "הסרט הגרוע ביותר"...חחח.... כן כן.. אבל אל תאמינו לאף מילה שלהם....חחח... אני ממליצה עליו בחום....

eMiFrEaK

New member
נשמע חמוד ביותר.. חחח

אני אישית ממליצה על 2 סרטים שראיתי לאחרונה... "חלון סודי" עם ג'וני דפ... סרט ממש טוב.. מבוסס על ספרו של סטיבן קינג הגדול מכולם!! ו "לקחת חיים"... תראו.. סרט באמת שווה.. קיפר, איתן ואנג'לינה באותו סרט... לא יכול להיות יותר טוב מזה !!

l1zard

New member
אני ראיתי שילשום

את "ללכת על הכל 2" וזה היה כזה קורע.. כמעט השתנתי במכנסיים.. צחקתי שם כמו פרה.. טוב נו.. כולם צחקו שם ככה.. :) ואני גם חושבת ש"הצילצול" זה סרט גדול... ראיתי אותו כבר 6 פעמים ואני עדיין רוצה לראות עוד.. :) זה כל כך יפה..

eMiFrEaK

New member
הצלצול..

זה סרט טוב... אני כבר לא יכולה לחכות לצילצול 2.. וב2006.. צילצול 3 =)

למעלה