דיון. עוד אחד. תזיעו אנשים.

GrEeNwOmAn

New member
דיון. עוד אחד. תזיעו אנשים.../images/Emo179.gif

הדיון מדבר על ציוד- איזה ציוד אתם הכי אוהבים לנקות? איך אתם מנקים? עם איזה תכשירי טיפוח? סבון? ספוג? סקוטצ'? מה? כל כמה זמן? כל איזו תקופה? אתם מנקים ציוד. האם לדעתכם זה חשוב לנקות ציוד?

zohark

New member
אבישג נמנעה מלהגיב אז אני יגיב

את חוצפנית! אבישג פותחת בפורום הכי הרבה דיונים ענייניים, ועובדה שמגיבים אליהם ולא משאירים רק את הכותרת. והיא כותבת דברים חשובים שלא כמוך, כל מה שאת עושה פה זה לקטול, לעקוץ ולבקר דברים של אחרים, ומדי פעם גם להגיד כמה שאת אוהבת את הדרסז'. אז אם את לא תורמת אז לפחות אל תהרסי.

dearanita

New member
הערה קטנה

רעות הייתה יכולה לומר זאת בצורה קצת יותר עדינה אבל גריו וומן באמת פותחת המון שירשורים ביום וחלקם מיותרים למשל השירשור על איזה חלום שהיה לה (מה שאני מניח שלא ת כולם מעניין) היה יכול להכנס לשרשור off ולא סתם לדחוף שירשורים אחרים, חלקם חשובים, לעמודים אחרים.

Shai Felton

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo175.gif

הדיונים של אבישג מעניינים גם אם הם היו לפני 100 שנה בפורום. זה עדיף על פורום שומם ומשעמם.

טוב אתם צודקים...

פשוט הדיון הזה היה כבר לפחות 3 פעמים בפורום.... אני באמת הייתי צריכה להיות קצת יותר עדינה.. אבישג באמת פותחת הרבה דיונים וכל הכבוד לה! אני פשוט חושבת שלא צריך לחרוש על אותו דיון הרבה פעמים... סליחה..

Shai Felton

New member
../images/Emo175.gif

גם אני חושבת שלא צריך לחרוש על כל דיון הרבה פעמים אבל אני חושבת שאבישג מנסה לתת גם כמה נקודות באותו נושא שלא ממש דנו בהם....

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif

איזה ציוד אתם הכי אוהבים לנקות? אוכף
איך אתם מנקים? עם איזה תכשירי טיפוח? סבון? ספוג? סקוטצ'? ספוג ועוד משהו לא זוכרת
כל כמה זמן? שבועיים- חודש

GrEeNwOmAn

New member
אני יזיע בכיף.../images/Emo179.gif

איזה ציוד אתם הכי אוהבים לנקות? אוכף איך אתם מנקים? אוכף מבד- עם מברשת קשה את הבד ואת חלקי העור עם ספוג וסבון. אוכף מעור- עם ספוג את כל החלקים. את הארכובה עם הסקוטצ' בשני האוכפים. כל פעם אחרי רכיבה אנו מנקים את הציוד שהשתמשו בו באותו היום וכך בכל הימים. פעם בחודש, פותחים את כל הסגירות ומנקים הכל וממש הכל! מאד חשוב לנקות ציוד.

Shai Felton

New member
תגובה../images/Emo175.gif

הכי כייף זה לנקות אוכף
מתג זה הכי מעצבן אבל חפיף..
אני מנקה עם ספוג וסבון אוכפים(נרא לי שככה זה נקרא)
אני מנקה את הציוד אחרי כל רכיבה, הציוד כולל בדרך כלל מגנים, מרטינגל, חגורת בטן, ראשיה, מתג, ואוכף.
חשוב מאד לנקות ציוד, ככה זה שומר עליו יותר טוב ולא מלוכלך ומוזנח.

niko girl

New member
תשובה!!!!

אני הכי אוהבת לנקות אוכף. אני מנקה עם שמן אוכפים. אה כן ואם סקוטצ'. אמ אני לא מנקה בדרך כלל שנזכרים אז בשיעורים מנקים. וזה ישוב לנקות ציוד....אבל לא במידה מוגזמת. למשל אסור לשמן אוכפים ומושכות כל יום בגלל שזה עור והעור יכול להתקפל ולהיות לא כל כך ננוח. למשל יש את המושכות של סוסה שקוראים לה סמדר והעלים הקודמים שלה לא ידעו אם כדאי לשמן כל יום או לא אז הם שימנו כל יום והמושכות נהפכו למושכות לא נוחות ועגולות ומתעגלות.

Shai Felton

New member
../images/Emo175.gif

אולי לשמן כל יום זה באמת מוגזם! אבל אחרי כל רכיבה כן צריך לדעתי לפחות לעבור על הציוד עם ספוג וסבון אוכפים - לא שמן אוכפים...

תשובות שליי....

אני לא אוהבת לנקות ציוד.. אבל הכי נחמד זה אוכף... אני מנקה פעם בשבוע עם סבון אוכפים וכזה הספוג שמשתמשים באיפור... ומשמנת זה פעם בחודש עם ספוג אחר של איפור.... זה חשוב לנקות ציוד כי אחרת העור מתייבש וכל הזיעה נדבקת לזה... והציוד מתלכלך צריכים לשמור על ציוד במיוחד שהוא חדש!!

למעלה