דיון... עוד דיון...

GrEeNwOmAn

New member
דיון... עוד דיון... ../images/Emo29.gif

הדיון מדבר על טיולים- אוקיי עשיתם פעם טיול שווה? ספרו... כתבו מסלולים לטיולים, שגם אנחנו או מישהו שנכנס יוכל לבקר. האם אתם חושבים שאספלטות ועוד מלא דברים קשים (רצפות), נגיד אבנים, ואספלטות, זה טוב לסוס לדרוך על זה בכלל??

GrEeNwOmAn

New member
תשובות~ ../images/Emo29.gif

עשינו פעם טיול על הר, אני הייתי על רוז, ועשינו בירידה קאנטר, זה היה די בהתחלה, וחוצמזה אני לא יוצאת הרבה לטיולים. יש ביוקנעם מושבה המון הרים לטייל עליהם עם הסוס. המון שדות. יש מקום עם מעיין. ויש במרעה של החווה.
. לדעתי הכי טוב לסוס זה לדרוך על בטון ובמנאז'. אבנים ואספלטות הורס את הרגליים.

Shai Felton

New member
בטון זה ממש ממש לא טוב!../images/Emo170.gif

לדרוך כן, אבל זה לא שונה מאספלט ואבנים, לא מומלץ לעשות על זה קאטנר/גאלופ.

Shai Felton

New member
תשובות../images/Emo170.gif

עשיתי מלא טיולים, אבל היו רק כמה ממש שאווים, אולי בגלל שעשינ וגאלופ בשדות/יער חחח... אספלט וסלעים/אבנים (במיוחד בטיול) זה בסדר שסוס יילך עליהם, אבל ממש לא מומלץ לעשו תקאנטר או גאלופ וזה גם מסוכן.

TauraMan

New member
טיולים..../images/Emo20.gif

יום חמישי יצאתי לטיול.. כמעט נהרגתי, מזל שדיזל הוא מתוק! לנו יש כל מיני שדות ושבילים וכו' שאנחנו מטילים בהם. אספלט זה טוב להליכה, זה אפילו טוב מאוד להליכה כי זה מחזק את הגידים אבל לטרוט/קנטר/גלופ. ממש לא.. אבנים זה נוראי, הליכה אפילו לא כדי לעשות על קרקע עם הרבה אבניםם בעיקר חדות..

animals lover

New member
טיולים

אני נורא אוהבת טיולים בחיק הטבע-זה מאוד כיף-רק אתמול היה לי טיול פצצתי ומהנה!!! עשיתי גאלופ וראיתי צבי ושקנאי בטבע-זה היה נורא נחמד!!! אני לא יודעת מה לגבי סוס שדורך על משטחים קשים, אבל למה זה כל כך רע שסוס ידרוך על דברים קשים? הפרסות שלו קשות-לא? אבנים זה באמת לא מומלץ ביוחד כי זה יכול להיתקע לסוס בפרסה ואז לפצוע אותה....

אני יצאתי לכמה וכמה טיולים עם...

הסוסי בית ספר אצלנו... יש איזה 3-4 פעמים בשנה שלוקחים את הסוסים לטיול בשטח.. יש ממש עוד מעט עוד טיול ליער בן שמן... טחנו כבר את יער בן שמן מטיולים.. זה ממש נחמד!!! מכל הטיולים שהייתי רכבתי על: בובה פעמיים, יקי פעמיים ממנו הכי נהנתי, בלק ג'ק חצי טיול, אביב אוייש מותק! וזהו נראה לי.. והיה כזה כיייףף... היינו גם בטיול בים פעמיים בחוף פולג!! וכל פעם כננסו למיים!! הייתי בטיול אחד עם יקיק ושני על אביב... אביב נכנסתי איתו עד הברכיים עם המים.. ועם יקי איזה חצי גוף!! פחחח ואז נפלנו למים אז הייתי כמעט כולי רטובה!! חחח ועשינו גלופ בים.. התחרתי נגד צ'ארלי והיה פיגוזזז... וזה לא טוב לרוץ על אבנים זה דופק לסוס את הרגליים כי המשטח נורא נורא קשה.. ולעשות גלופ בים או בשדה זה בסדר גמור כי זה חול...

טוי בוי

New member
../images/Emo60.gifגנבים...ררר...חחחח

לא סתם גם אצלינו כל הסוסים הפרטיים יוצאיםליער בן שמן וגם קצת סוסי בצפר עם רוכבים מתקדמים או פרטיים בלי סוסים נגיד חצי פנסיון ששניהם באים ואני לא יצאתי לזה....חחח אבל יש לנו מלא מקומות חפים לטיל ליד החווה שלנו...חחח

puremelody

New member
טיול הכי כפי..

הטיול הכי כפי שהיה לי זה כשיצאנו לכיוון ציפורי -טיול של יומיים-בערב עשינו מדורה בחוות ציפורי(בשטח הקטן שהם נתנו לנו) שחינו גם עם הסוסים היה ממש סבבה

S H I L G I

New member
תשובה../images/Emo29.gif

עשיתי עם יעל כמה טיולים... הנוף בטיול השני היה מהמם כי השדות היו מלאים כמו בסרטים בחיטה שעוד לא קצרו אותה! אני חושבת שזה לא טוב לרכב על דברים קשים הכי טוב זה אדמה/חול..הכי כיף זה לרכב ככה בשדות אבל זה קצת מסוכן כי יכולים להיות נחשים וכאלה..

למעלה