דיון על דייטים עם אנשים במידות מלאות

• פותח הנושא Shamy
  • פורסם בתאריך

Shamy

New member
דיון על דייטים עם אנשים במידות מלאות

קראתי את הכתבה הבאה בYNET :

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4653565,00.html

בעצם זו עיתונאית שפתחה שני פרופילים באתר OKCUPID (רווקים ורווקות פה אני נכנסת בהערת אגב וממליצה על האתר אם כי בהחלט צריך לפשפש היטב למצוא אוצרות) ; האחד - בחורה במידה 46 שזה בעצם המידה העדכנית שלה
השני - בחורה במידות סבירות - מידה 38 שזה בחורה שהיא רגילה (לא רזה מדי לא רזה ולא שמנה...ממוצעת) , אלו בעצם היו תמונות מתקופה שבה היא הייתה בדיאטה והייתה רזה יותר

ובדקו כמה פניות היא קיבלה , מסתבר שהיא כמובן קיבלה פי 2 פניות בתמונות ה"רזות" שלה מאשר ה"שמנות"..
מה אתם אומרים על זה? הייתם יוצאים עם מישהו מלא? ואם הייתם בבלינד דייט ופתאום היה מופיע בפניכם אדם מלא הייתם מציינים משהו? קמים באמצע הדייט?..

אז אני אשמח לתגובות וכמובן כדאי לקרוא את הכתבה קודם (זה בערך עמוד כך שלמי שיש 10 דקות עם הקפה אני ממליצה לקרוא ולחזור להגיב פה משהו קטן על זה ..)

"הייתם יוצאים עם מישהו מלא"?

זה נשמע כאילו את שואלת על מחלה/נכות כלשהי,
אני בטוחה שלא לזה התכוונת.

Shamy

New member
חחח לא

התכוונתי , מה דעתכם על הכתבה הזו...

לא יודע איך זה אצל הבריטים

כאן רוב השליטה אצל הבחורות, אבל בפרמטר הזה כמו השאר בעיניי: נאה דורש נאה מקיים. הרשת מאפשרת לבחורה ממוצעת במראה, בהשכלה, שעובדת כקופאית ואין לה שום רצון להרחיב אופקים, להפתח לעולם ולשנות משהו להתחיל ולסרב לכל מנעד הקשת של הצד השני.
&nbsp
נשים ואנשים מלאים אמרו לי דברים כמו: אנשים יפים הם רעים, אנשים רזים הם מגעילים ביחס. אני יכול לראות את זה קורה
אבל מהצד השני זה גם נראה לא פייר שלא רוצים לשנות ולהשתנות דורשים שיקבלו אותם כמו שהם ועדיין רוצים להיות בזוגיות עם איזה אנטוניו בנדרס כהה גבוה ומסתורי עם מכונית ספורט וכו'...
&nbsp
בשורה התחתונה כולם רוצים ומגיע להם להיות נאהבים אבל בדרך כלל זה מגיע כדי להשאר רק כשאת/ה מרוצה עם עצמך, מעצמך, לבד. בלי קשר לזוגיות. במראה חיצוני ובכלל.

לשבור את בנימין .האם אתה היית מסכים להשתנות בישביל זוגיות ??

נניח מישהי הייתה אומרת לך אני אצא איתך בתנאי שתעשה
ניתוח אף היית עושה את זה ??
למה אתה דורש מאנשים להשתנות ?? לרדת במשקל בישביל למצוא חן בעיני מישהו ??
ואכן בכתבה אומנם הבחורה כרזה קיבלה יותר תגובות אבל בתור שמנה היא גם קיבלה זה לא שהיא לא קיבלה בכלל .

לוס דבילוס, הכוונה היתה שאם לא מוצאים

בהתמדה ארוכת טווח יכול מאוד להיות שהבעיה היא שהמחפש או המחפשת לא מקרינים מבפנים שלמות ובטחון עם עצמם.
ולכן כי מבוגרים קטני אמונה...כדאי שיעשו שינוי גדול עם עצמם כדי להרגיש יותר חזקים ובטוחים בעצמם.
אם מישהו או מישהו כבד משקל ומתהלכים בעולם עם בטחון שלם ומוקרן אז בדרך כלל במערכת יחסים.
&nbsp
לדוגמה, נערים לפני סיום תהליך ישור שיניים וגשר- ואחריו מול אנשים, לחייך, להתחיל עם המין השני. דבר כזה יעלה בטחון. קפישו?

מה שטוב בכתבה שזה מביא תשומת לב לשמנופוביה

כל עוד מרגישים טוב עם עצמך זה לא משנה מי לא התחיל/עשה לייק.

Shamy

New member
אבל כן מצאו אותה מושכת

פשוט היא קיבלה יותר לייקים כרזה יותר אבל היא קיבלה גם לא מעט פניות כבחורה מלאה יותר

בגלל שכן פנו אליה גם במשקל גבוהה יותר

אמרתי תשומת לב לנושא לא שזה הנושא.

למעלה