דיון:על החוצונים ואיראן

HeavenDusk

New member
דיון:על החוצונים ואיראן../images/Emo18.gif

האם יש זיקה ישירה בין השניים?, האם עלולים להיות 'מופעים' של עבמ"ים בשמי איראן\ישראל כתוצאה מההתחממות באיזור? האם לדעתכם יש שת"פ בין איראן לאפורים? האם התחמשותה של איראן היא כתוצאה של סיוע "זר"? האם הבטחון העצמי המופרז של איראן טומן בחובו שאלות נוספות אודות מידע שאנו לא יודעים אותו או לא מודעים לקיומו? אשמח לדיון סביב נושא הזיקה בין איראן לגזע 'זר' ואפל. [מאוד מזכיר לי את מה שאמרו בשעתו על הנאצים והשת"פ שלהם עם גזעים אנארכוניסטיים] שוב: כל המרבה בדיון-הרי זה משובח!

זה יחסית הגיוני

הרי בתכלס מה המטרה של האפורים והזוחלים? לגרום לאי סדר ואנרכיה. אירן עושה את זה יופי
יכול להיות שזה לא שיתוף פעולה. אולי שולטים עליהם? בכל מקרה, השלטון באירן הוא קיצוני, והשאיפות שלהם (למרות מה שהם אומרים) קצת הזויות. מזכיר טיפה את הנאצים. בגלל זה מבין כל המדינות והעמים אירן אולי הכי מתאימה.

Majestic12

New member
לגבי איראן

הדבר היחידי שישנו, אלו מטוסי ריגול שמטיילים מעל לשמי איראן כל העת. וכן - חלקם אולי נראים כעבמי"ם. פרט לכך - הכל ספקולציות.

Gilliana

New member
לא, לא, לא ו...לא

אני לא רואה שום סיבה לחפש קשר בין אירן לבין חוצנים - אלא אם כן אחמדינג'אד הוא תוצר של ניסוי הכלאה גנטית כושל במיוחד...
הבטחון העצמי של אחמדינג'אד מגיע בדיוק מאותו מקום ממנו הגיע בטחונו העצמי המופרז של ידידו סאדאם - מוחו הקודח וההוזה אשר מקומו במחלקה הסגורה באברבאנל במקרה הטוב.
ובהחלט יש זיקה בין אירן לגזע "זר ואפל" -לגזע הזה קוראים "האיסלאם הקיצוני". האם אתה חושב במקרה שיש קשר בין החמאס לחוצנים? התושבה היא מן הסתם אותה תשובה. מי שעומד מאחורי אירן ובאותה נשימה גם מאחורי ארגוני הטרור האיסלאמיים האחרים, כולל אל-קעידה, הם אך ורק הרוסים. אם מישהו חשב שהמלחמה הקרה נגמרה - הרי שמדובר באשליה אופטית בלבד ותו לא.

ronAdmin

New member
שלטון האירני = שלטון הנאצי.

כרגע יש באמת חשש שגורמים אירנים יצרו קשר עם גורמים מחוץ לכדור הארץ והחשש הוא ממשי לאור כל המקרים שקראו לאחרונה באירן. אגב אני חושש בנשיא אירן הוא פרו נאצי.

Gilliana

New member
אההה, אז בגלל זה...

... אחמדינג'אד התחיל לשקשק פתאום? בחייך, זה אפילו לא סיינס פיקשן. שום גזע חייזרי לא ייצור קשרים עם אומה מנוונת ופרימיטיבית כמו האירנים, אין בכלל מה לחשוב בכוון - אפילו לא בטעות.

franse

New member
לא אמרתי שהאיראנים יצרו קשר עם

חוצנים. חוצנים רעים עושים עליהם מניפולציות ללא ידיעתם. מבחינת האיראנים כל מה שהם עושים הוא תולדה של מחשבה ורצון חופשי.

Another Girl

New member
שום חשש.

לא צריך קשר עם ישויות חיצוניות כדי להיות סופר אנטישמים ולפתח יכולות אטומיות. הלוואי וזה היה המצב. החששות שלך,אגב,מוצדקים...

franse

New member
למעשה כן צריך קשר עם ישויות חוצניות

כדי להיות סופר אנטישמים. לאנטישמיות הנאצית אין כל תקדים ב-5000 שנות היסטוריה. להפך- ההיסטוריה מראה שהעם היהודי השתלב בהצלחה רבה בקרב עמים אחרים, במשך מאות בשנים. הנאצים היו היוצא מהכלל. (האינקוויזיציה לא רצתה להשמיד יהודים אלא להמיר את דתם, יוזמתו של המן האגגי נוטרלה בעזרת תככים פוליטיים בחצר המלך אחשוורוש). הנסיון ההיסטורי מראה בוודאות שלמין האנושי אין עניין לנהוג כנאצים. אולי לגזע אחר כן?

Gilliana

New member
בחייכם...

תפסיקו לנסות לחפש גורמים חוצניים - האדם הוא ה-"חוצן" המאיים והמזוויע ביותר ועל איזה נסיון היסטורי אתה מדבר בכלל??? היטלר לא רצה להשמיד רק את היהודים, היטלר תכנן להשמיד 80% מאוכלוסיית העולם לטובת "הגזע הארי" הדמיוני שלו ותתפלא - עדיין יש ארגונים כאלו ברחבי העולם כך שלהכרזה הנמרצת שלך ממש אין שום מקום. להיפך - ההיסטוריה מוכיחה חד וחלק שהיטלר היה אדם אחד חולה נפש ומגלומן מסוכן והעובדה היא שבנות הברית הצליחו להכניע את גרמניה. אני מבטיחה לך כי אילו היה מעורב שם ולו חייזר אחד עם הטכנולוגיה החוצנית שלו - לבנות הברית לא היה אפילו שמץ של סיכוי. אין לך מושג על איזה סוג של טכנולוגיה אנחנו מדברים...

Another Girl

New member
אז מה אם לא היה תקדים.

הנה, נוצר תקדים. לנאצים ולשואה קדמו תהליכים היסטוריים מורכבים שמסבירים הרבה מההתהוות שלהם. נכון, תמיד אפשר להגיד שזוהי השפעה חוצנית, אבל אפשר להגיד גם הרבה דברים אחרים. אנטישמיות תמיד הייתה וכנראה תמיד תהיה. הפעם היא פשוט הגיעה לשיאה בשל נסיבות קיימות ולא הייתה זקוקה לשום "דחיפה" חוצנית.

סנגי

New member
סתם לידע הפרסים הם גזע ארי ../images/Emo190.gif

הפרסים בשום פנים אינם מגזע ערבי עפ האנתרפולגייה המוצא שלהם במקור גרמני ארי{אתם יכולים לשאול כול אנתרפולוג תואר ראשון יודע} שנית תקשורת גרמנית עם חוצונים זה נראה לי מוגזם למרות שעשו על זה אחלה כמה פרקים באנטפרייז החוצונים הרעים הזינדים היו מחוברים לנאצים. אני חילוני גמור אך הזיקה של האוייב המושבע של העם היהודי היה עמלקי לפי המקורות הגזע הגרמני כולל הפרסים גם הם שייכים לאותו גזע לא לשכוח גדולי הצוררים שהיו מעוניינים להשמיד אותנו היו היטלר החלאה והמן הרשע הפרסי. עפ הסיפור המקראי שאול המלך קיבל ציווי שמימי למחוק את העמלקים והחיסול היה ללא רחמים כול מה שקשור לעמלקים להשמיד ילדים נשים גברים זקנים ואפילו חיות וזה נעשה משום שהגזע העמלקי היה גזע יחודי העמלקים היו בעלי יכולות חריגות הם יכלו לשנות צורה ולהפוך לחיות ואפילו לחפצים דוממים לכן נתנה הציווי לחסל גם את החיות ולשרוף את הבתים רהיטים בגדים. שאול המלך חס על הניצול האחרון המלך ומשם הנגזרת צאצאי עמלק כך שהסכסוך הוא היסטורי ממש מושרש בין הגזעים.

Gilliana

New member
פרסים הם גזא ארי...

אני לא יודעת אם לצחוק או לבכות.
תסביר לי אם כך כיצד זה שהפרסים הם שחורים משחור בעוד שהגזע הארי הוא בהיר? בשורה התחתונה - אצל היטלר זה לא תפס.

סנגי

New member
גם אני תמהתי בהתחלה תבדקי אני צודק

ברור שזה נשמע מצחיק אבל האנתרפולוגים יודעים זאת יותר טוב ממני וממך פנייה לפורומים בתחום תוכיח לך זאת כמובן שהדעות חלוקות. אני שמח שלא ידעת זאת כך שחדשתי לך משהו ואז באמת הקונספרצייה העמלקית ממשיכה כבר אלפי שנה לרדוף אותנו.

MetalSinagouge

New member
נראה לי שזו תאוריית סרק.

ומקומה עם תאוריות נוספות כמו: הארים הם צאציהם של האוכלוסייה על האי אטלנטיס, הם צאציהם של העמים המסופוטמיים הקדמונים (אותם עמים שפיתחו יכולות רבות והשפיעו על התפתחות המין האנושי). לתאוריה האחרונה ניתן בקלות רבה לצרף תאוריית חיזרים- החיזרים היו אלה שיצרו גנטית את אותו עם, מה שמסביר את האליטה והיחוד שלו. בשורה התחתונה, אלה אם כן יש הוכחה גנטית, די בטוח לומר שהכל לא נכון. וגם זה לא מדוייק.

HeavenDusk

New member
קשקושים בעלמא.

הפרסים הם צאצאי ממלכת אשור, והם צאצי השומרים. [קרא נא את 'עלילות גלגמש']

Gilliana

New member
אוקיי, הבנתי את מקור הבלבול

ישנה סברה שיתכן ומדובר בגזע קדום שממנו התפתחו הסלאבים, הצ'רקסים והפרסים, וזאת בהתבסס על דמיון לשוני בין השפות ההודו-פרסיות, אבסטן וסנסקריט לבין הלטינית אבל... זאת בניגוד למה שהיטלר טען, כי הגזע הארי הוא הגזע הגרמני/סקנדינבי. כך שבשורה התחתונה - בין הגזע הארי לפי תורת הגזע הנאצית ובין הפרסים - אין שום כלום.

למעלה