דיון על הפרק: Dinobot Island

גלבטרון

New member
דיון על הפרק: Dinobot Island

חשבתי שיהיה נחמד שנעלה להעלות כאן דיון פרק רובוט-טריקים מסויים וניבדוק כיצד הוא תרם להתקדמות המותג. הפרקים "אי הדינוטריקים" (חלקים א' ו-ב') היו למעשה הפרקים שהציגו באופן מובהק את דמויות חדשות של עונה 2 אל עולם הסידרה. דמויות כגון: שלושת מטוסי "משולשי הראש" של השקרניקים, Powerglide וכו'. אך שלא כמו בעונה הראשונה, שם דמויות חדשות או נוצרו על כדה"א או התעוררו חזרה לחיים אחרי שהיו רדומים, לא נאמר לנו מהיכן באו הרובוטים החדשים ואנו, כקהל, נתבקשנו להאמין כאילו הם תמיד היו שם. כעת כאשר עברו כ-20 שנה לאחד שידור הפרקים מה דעתכם על האופן בו הציגו יוצרי הסידרה בפנינו את הדמויות החדשות? האם הם עשו עבודה טובה או לא? ומדוע? האם הם היו צריכים לבצע סיפור הדומה לזה של הקומיקס? (בו הרובוטים הגיעו מסייברטרון על מנת לעזור לקבוצותיהם הרלוונטיות).

Ihavenonick

New member
זה נשמע הכי הגיוני

שהם הגיעו מסייברטרון, כבר עד אז גשר החלל היה קיים והם די התחילו לעבור מאחד לשני בו, אז למה לא?

DDN

New member
דיון טוב!

אני מעדיף גירסה אחרת מהקומיקס - שבו הם היו עדיין רדומים בתיבה, והחיו אותם כשהיו מספיק חומרי גלם. גם אם היו משדרים סרטון כמו בסיומי הפרקים של עונה שלוש, זה היה קביל (הסרטון שמציג את הרובוטים החדשים) האמת? כיום, אני חשדן הרבה יותר והייתי מבקר את ההופעה הפתאומית של הדמויות. אבל היות שאז זה לא הפריע לי, גם היום זה עדיין לא. מוזר.

שהיינו ילדים

אז פשוט קיבלנו את הדמויות החדשות האלו כדבר מאליו כניראה שהיו צריכים להמציא אותם בשביל התסריט הרי לא היה לרובטריקים לוחמים בצורת מטוס אז המציאו את "גלשן אש" ככה היו שמו<?<? של המטוס A10 האדום החמוד?

מי הם משולשי הראש בעצם?

על איזה מטוסים בדיוק מדובר תבדוק בקישור למטה ,,, ואם אפשר תגיד לי,,, הכוונה למטוסי הקרב השקרניקים?

DDN

New member
קינה זה שיר אבל

אני מבין למה תרגמו לבכיין.

גלבטרון

New member
דעתי האישית

לדעתי כותבי הסידרה היו צריכים ללמוד מכותבי הקומיקס ולהעניק אפילו הסיפור קצרצר על מהיכן צצו פתאום הרובוטים החדשים. אפילו משפט אחד שהיה נאמר ע"י רובוט בו הוא מצין כי "בשביל זה באנו כל הדרך מסייברטרון?" או "אז איך אתה מרגיש כלפי כדה"א?" הרי ידוע לנו כי גם הקומיקס וגם הסידרה היו למעשה במה עבור מכירת הצעצועים. הדבר אולי הורגש יותר בקומיקס מכיוון שעל הכותב, בוב בודנסקי, נוצר לחץ רב מהאסברו להציג כמה שיותר דמויות חדשות. אבל למרות כל הלחץ עדיין קיבלנו בקומיקס הסבר על כיצד הופיעו הדמויות - חלק הגיעו מסייברטרון דרך גשר החלל, חלק נוצרו על כדה"א ע"י מטריקס היצירה וחלק התעוררו אחרי שהיו בתרדמת של מיליוני שנים. הדבר היה פשוט עצלנות של כותבי הסידרה. "משולשי הראש" הכוונה ל-

גלבטרון

New member
מצטער... המשך

"משולשי הראש" הכוונה ל-Cone Heads. הכינוי נדבק ב-Ramjet, Dirge ו-Thrust שהזכיר DDN. שמו של המטוס האדום הקטן תורגם בסידרה ל- "גלשן-כוח" (Powerglide) נ.ב. האם יש דרך לערוך מחדש הודעה שנשלחה בפורום הזה שאני אולי לא מכיר? לדוגמא, במקרה הזה בטעות שלחתי הודעה שלא סיימתי ואיני יכול לחזור לתקן אותה.

DDN

New member
לא. אין אפשרות לערוך הודעות בתפוז

הדבר הכי קרוב זה, אם אתה לא עובד עם "תגובה מהירה", אז לעשות "תצוגה מקדימה" לפני שליחה. אבל זה מייגע ולא פרקטי. עדיף כבר לכתוב את ההודעה מחדש, לשרשר אותה כמו ששרשרת את ההודעה הפגומה (ולא אליה) ולבקש ממני למחוק את ההודעה הלא רצויה.

webrain

New member
כמו שנאמר פה

בתור ילד (ואולי מאחר והעונה הראשונה היתה קצרה מאד ועוד לא ממש התרגלנו שאלה הם רק הרובוטים הקיימים) באמת שזה לא הזיז לי. בדיעבד היום כל הדמיות שנוספו מעונה לעונה בלי סיפור כיסוי (ולא חסרים כאלה), מאד מפריע הרעיון. לגבי "הם סתם הגיעו מסייבטרון" יש לי השגות כי אם הם הגיעו מסייבטרון למה הם נראים כמו כלי רכב/מטוסים/אחר מכדור הארץ? הרי מלכתחילה אלה שהגיעו לא נראו כמו "דברים" מכדור הארץ...

זה היה הפרק שבו

גלשן אש מצא כאילו מקום שהדינוטריקים יוכלו " להתאמן" בו חופשי נכון בלי שיפריעו או יעשו נזק,,,,, ואז השקרניקים גילו את האי וראו שיש בו הרבה אוצרות של אנרגיה וככה התחיל בלאגן ??

זה לא גלשן-אש...

זה גלשן-כוח. אתה מתבלבל עם שמי-אש (שהיה הרובוט-מטוס הגדול והלבן, שהופיע בעונה הראשונה כשהיה קבור בקרח).

למעלה