דיון על השם

• פותח הנושא SiC
  • פורסם בתאריך

SiC

New member
דיון על השם

ואני לא מתכוון לשם שלא קיים, והמבין יבין... למה אנשים בישראל מתעקשים לעוות את השם של הלקה לדברים מגוכחים כמו אינקיובאס? איך מישהו בכלל יכול לכנות את עצמו חובב של הלהקה, שלא לומר, מעריץ אם הוא אפילו לא יכול לכנות את הלהקה שהוא אוהב בשם האמיתי שלה? אני יכול להבין למה אנשים חסרי טעם ופופוליסטים לחלוטין כמו גלגל"צ מסוגלים לעוות את השם של הלהקה (שלא לומר שאם הם לא היו מגיעים לארץ love hurts לא היה מקבל אפילו השמעה אחת שם, שלא לדבר על anna molly) אבל למה המעריצים צריכים לחטוא בדבר הזה??? השם של הלהקה מבוטא אינקובוס בלי י' מיותרים, בלי אוטובוסים שנכנסים בסוף השם בלי כלום. פירוש השם הוא השד מהמיתולוגיה הלטינית, ובפירוט יותר גדול- שד שהיה אונס ורוצח בתולות. אני יכול להבין למה אנשים מבטאים את השם אינקיובוס כדי לזייף מבטא אנגלי וזה עוד נסבל אבל לכנות אותם אינקיובאס זה פשוט פשע... לקרוא את הכתבה בYNET על כל המעריצים שהשתתפו בה, כולל הכותב שכינה את עצמו מעריץ של הלהקה ולראות שכל 4-5 מילים רשום אינקיובאס פשוט הוציא אותי מהכלים... חובבנות שלמה... (מצטער, הייתי צריך להוציא קצת אגרסיות
נתראה בהופעה!)

Incubus Creep

New member
זה לא מדויק

המשמעות היא מה שאמרת אבל קראתי ראיון עם ברנדון שבו הוא מספר שכאילו השד הוא מטאפורה למוסיקה. השד מפתה בלילה נשים בשנתן ואותו הדבר מוסיקה נכנסת לו בתודעה כשהוא חולם ואז הוא קם בבוקר עם שיר מתנגן בראש.. (הכוונה לא לשיר שהוא כתב, סתם שיר) גם אצלי שירים נכנסים לי לחלום ואז הם תקועים לי כל היום בראשXD אם אני אמצא לינק לראיון אני אביא אותו.. זה היה באנגלית.. אהההה היום פאק! אני לא יכולה לשבת במקום בלי לחשוב עליהם או למעשה לעשות כלום בלי לחשוב עליהם..

SiC

New member
לא באתי לפרש את משמעות השם ללהקה

ברור לי הרי שמייק וברנדון לא בחרו את השם כי הם אוהבים שדים לטינים :) רק באתי להראות איך אמור להיות מבוטא שם הלהקה

MayaTheBee

New member
כמה שטויות בהודעה אחת

להעריך אהבה / הערכה / הערצה של בן אדם כלפי המוזיקה לפי איך שהוא מבטא את השם? כנראה שמשעמם לך לפני ההופעה

ד"א

אם היית חובב אינקיובס (!!!) אמיתי, היית מבין שכן מבטאים את זה ככה. אני לא מבינה מאיפה אנשים הביאו את הרעיון בכלל, את האפשרות, שאומרים את השם של הלהקה: אינקובוס. זה לא הגיוני בכלל. וגם, אף פעם לא שמעת/ם את הלהקה/ראיונות עם הלהקה/אחר כדי להבין שאומרים אינקיובס?? זה בכלל לא הגיוני!! תמיד רציתי הסבר לזה, כי זה הדבר הכי דפוק בעולם, להיות עלק חובב הלהקה ולא לדעת איך אומרים את השם שלה- שזה דבר די בסיסי, תסכים איתי.

Rock n Sock

New member
אממ... האמת שהיום שמתי לב

שבקליפ talk shows on mute (אני כ"כ מקווה שיהיה את זה היום!) החיה שאני לא זוכר איזו שהוא גם המנחה כביכול של התוכנית שהם באו להופיע בה מציג אותם כ"אינקובוס".

Rock Bottom

New member
למה סתם להיטפל לקטנות

זה תלוי במבטא שהוגים את השם. אני שמעתי את ברנדון בעצמו אומר מספר פעמים אינקיובס. שכל אחד יבטא את השם שלהם איך שבא לו, זה באמת הדבר האחרון שמשנה כרגע. הולי פאקקקקקקקק עוד 3 שעותתתתת~!

Rock n Sock

New member
מי נטפל?

סך הכל ציינתי נתון. אין לי בעיה עם הדרכים שאנשים מציינים את השם של הלהקה.

rotemg10

New member
אהה רם חבוב

זה אינקיובס ואל תתווכח! חחח סתם תודה על הכרטיסים ועל ההופעה, אבל לאן נעלמת לי כל ההופעה!??! חחחחחח

זיינת את השכל לחלוטין.

אני אקרא להם איך שבא לי ואתה תקרא להם איך שבא לך גם אם אנחנו קוראים להם באותו שם. תהנה היום:)

אגב, נראה לי שאכלת זין,

אפילו האלו באורנג' דאי אמרו אינקיובאס, ונראה לי שהם שאלו את הלהקה איך קוראים להם ואיך לומר את זה.

mnbv4

New member
צא מזה, זה אינקובס

http://www.answers.com/main/ntquery?s=incubus&gwp=13

SiC

New member
חח

זאת ההוכחה היא גרועה שראיתי :) אם תרצה, אני יכול לשלוח לך שיר שהוקלט בהופעה שנערכה בניו ג'רזי בשנת 99 שבה ברנדון אומר בפירוש אינקובוס הציטוט המדיוק הוא "we're called incubus" ככה שאין פה אפילו ויכוח :)

כן? ואני ראיתי ביוטיוב שהוא אמר

אינקיובאס. דיי, איזה וויכוח חסר משמעות.

Incubus Creep

New member
זה אינקיובוס

עם י קטן כזה שבקושי מבטאים.. והנה ברנדון אומר את זה בעצמו: http://www.youtube.com/watch?v=_MILwpGP9Uo

AurelieG

New member
זה כן אינקיובס..הוכחה:

http://www.idigincubus.com/finalists.html בסרטון פה הם אומרים את השם..

למעלה