דיון על התכנית ששודרה ב 21/2/05

batel43

New member
הפושעת האמיתית

הפושעת האמיתית בכל סיפור ה"עבודה" לגבי מינוי הקצין הבכיר הינה אילנה דיין שפירסמה שמות ופרטים חסוים עד כדי סיכון חיי אדם מכיוון שפרחו מזיכרונה כמה פרטים חשובים להלן שמות שלושת הקצינים שבשילו את הקנוניה נצ"מ אמיר גור גדי סיסו אביעוז מפקד תחנת שדרות חשוב לדעת במי מדובר

משהו מסריח אצל קראדי ויורם לוי

כל התנהולתו של קראדי במינוי יורם לוי תמוהה מדוע קראדי העלים את כל נושא החשדות כלפי יורם לוי וכל התנהלות העינינים בפוליגרף מפני קציני המטה שהיו אמורים להכריע מי המועמד שיקבל את ימ"ר דרום.מינוי של קראדי ע"י הנגבי היה תמוהה ונראה כי הנגבי קלט שקארדי חלקלק וידע לסגור עבורו וחבריו עינינים שעלולים להזיק לו. לגבי יורם לוי ול חשדות על קשרים בלתי כשרים עם עברינים בכירים ליוו אותו מספר שנים אמנם נכון שלוי נחשב לקצין מודעין טוב אך גם היו מספר מקרי חקירה שהתנהותו היתה תמוה בין היתר גניבת חולות באשקלון וקשרים מפוקפקים עם אלי אליעזרא איש העסקים מאשקלון שהיה קשור לעבריין שנרצח פנחס בוחבוט וכן היה קשור בעסקי מקרקעין מפוקפקים באשקלון. בכל מקרה צריך להסיר את הכובע בפני אילנה דיין על התחקיר ועל אומץ הלב שגילתה. יש להקים ועדת בדיקה לכל התנהלות המשטרה בפרשיה זו ולא לתת למשטרה לטייח את זה . צוות עוובדה תמשיכו לעקוב אחרי כל הפרשיה נראה שעלית על פרשיה חמורה שאסור לתת לטאטא אותה אחרת המשטרה תדרדר לביבים

midh

New member
תחקיר מפכ"ל

לאילנה והצוות תחקיר מצויין המשיכו כך ללא חשש או מורא יש לכם עוד הרבה עבודה לנקות את המשטרה ואולי בזכותכם המשטרה תעדיף שוטרים מקצועיים בכל המחוזות שלה שלא חוששים להוציא את האמת שהם מופקדים עליה ויפסק שמור לי ואשמור לך שפעמים הקידום של שוטרים וקצינים של שוטרים בנוניים ומטה אילנה תודה על התחקיר.

smoky desperado

New member
קנונייה אפלה

אילנה דיין לא מכירה כנראה שוטרים שמדברים בגובה העיניים, אלא רק שוטרים שמכים, מתעללים ומושחתים. אם יש שוטר ישר במדינה ובמערכת הזו זה יורם לוי. נוצר הרושם שיורם לוי עומד מול מכשול בפני כמה קצינים במשטרה שכן סרחו. לא מוצא חן בעיניהם שוטר שעושה עבודת מודיעין ושטח טובה, אז הם החליטו להתנכל לו פן יקבל בזכות תפקידים בכירים. אילנה-היית צריכה לעשות תחקיר יותר מעמיק ולמצוא את השורש המסריח. דרך אגב, מאיפה נבעה הדליפה???

עזרה בבקשה

הי לכולכם... בתוכנית האחרונה (ששודרה השבוע) 21/2 שודרנ בתוכנית איזו כתבה קצרה על שני בנות צעירות שעשו מופע עם נגני רחוב משהו כזה... ראיתי את זה רק מהאמצע ואם מישהו יודע יותר פרטים על הכתבה, על הבנות, על הפרוייקט, מטעם מי הם עשו תמופע הזה? שייענה לי לאימל שלי [email protected] זה ממש דחוף לי.. תודה רבה מראש!! גלית

עזרה בבקשהעל שני בנות צעירות

שלום מעניין שגם אני מחפשת את המידע הזה כי זה נגע לליבי כנראה שאין הרבה אנשים שאכפת להם שלום סינטיה

מנהיגות

אני מחפשת את הכתבה על הבנות שעושות מצווה והוציאו מופע של נגני רחוב אני לא זוכרת איך קוראים לאירגון הזה אנא עזרו לי בדחיפות תודה

ביקור חולים טחנו לנו את החים

חיבים לי מיליון וחצי ש"ח ואין עם מי לדבר

למעלה