דיון על מסרים אנטי מיליטנטיים

• פותח הנושא qt1
  • פורסם בתאריך

qt1

New member
דיון על מסרים אנטי מיליטנטיים../images/Emo26.gif

האם גם לדעתכם, כמו לטוארג מורי ולי , היו בעונות האחרונות בשבתות מסרים אנטי מליטנטיים? טוארג, מורי, אשמח אם תשאירו הודעות גם כאן , כדי שיהיה לכולנו דיון פורה
לכל מי שישתתף בשרשור, אני אשתתף בהמשך כמובן.

Gods Wave

New member
לא יודעת אם זה היה מכוון

אבל בהחלט יש הרגשה שכזו בסדרה. וזה מסתדר עם מה שאמר רני, משהו על זה שלא רוצה להתעסק במה שבחוץ, בעולם, לא לתקן את העולם, אלא לעשות תיקונים בפנים, משהו כזה, זוכרים? קיצר, זה מסדתר... זה שדניאלה בכלל לא התגייסה, איתן חזר מהצבא והראה כמה שהצבא יכול לעשות רע לבנאדם - זו מן הרחקה של העולם החיצוני. (מקווה שהתבטאתי ברור.)

טוארג

New member
לדעתי כן...

היה משהו בעונות האחרונות עם זה שהצבא מחרפן... לוידע למה, זאת ההרגשה שהיתה. בין עם זה עם איתן, או עם דניאלה שבכלל לא התגייסה, וגם עם תומר (אבל אצלו זה לפחות בגלל הצליאק...) אגב, שאלתי את רני באירוח למה הם לא השתמשו במיקום של הדירה של אלה (צולם בפרוייקט סי-אנד-סאן בתל אביב, 50 מטר מהים) לסצינות בדירה על רקע הים... פשוט כשידעתי בתחילת העונה שהדירה של אלה צולמה שם (עוד לפני ששידרו פרק אחד) דמיינתי לעצמי סצינות שהיא עומדת ליד החלון, בוהה בים, ודמעה קטנה זולגת על הלחי שלה... וזה היה מתאים... לוידע... גם היום בפרק היתה יכולה להתלבש מצויין סצינה כזו. גם הסצינה עם הספרים של אלון שמפונים מהדירה היתה חזקה... (סליחה שסטיתי מהנושא, פשוט הפרק היום השאיר בי רשמים חזקים שרק עכשיו חלקם יוצאים החוצה)

qt1

New member
איזה רשמים למשל? ומה הוא ענה לך?

היה שם רעש מוזר כשדיברת, והמון פניות אליהם אז לא הייתי מרוכזת , רק הבנתי שאתה מהפורום ומשהו על ים...

טוארג

New member
הוא ענה לי...

שהם לא רצו ליצור אווירה שאלה גרה בדירה ראוותנית (וגם לא היינו אמורים לדעת שזה ב"סי-אנד-סאן"...), ולכן הם לא השתמשו בזה. הוא ענה לי שבכל פעם שהם היו צריכים את הים, הם פשוט ירדו לחוף של הסי אנד סאן, (הבניין ממוקם כ-50 מטר מהחוף, ולמעשה זה המקום הכי קרוב לים שאפשר לגור בו חוץ מהמרינה בהרצליה) וצילמו שם. הרשמים שלי מהפרק מפוזרים פה על כמה הודעות...

qt1

New member
טוארג היתה אמירה חד משמעית../images/Emo70.gif

הצבא מחרפן נקודה סוף פסוק. תראה את איתן,זו היתה האמירה של שבתות וחגים לגבי הצבא- איתן מאוד רצה להתגייס, ואיתן התחרפן לגמרי מהצבא, בשבתות לדעתי אמרו את שלהם על הצבא והיום יותר מכל כשאיתן אמר לדניאלה על נשים שמפילות כשהן מחכות במחסום וחיילים משתגעים מהמראה... ויש עוד... היו עוד המון אמירות. לגבי תומר\מוקי, הוא יכול היה להתנדב, הוא למד נכון? למה??? להתנדב זה לתרום למדינה, אבל אם זה לא קרבי אז עדיף להרשם ללימודי כלכלה זה היה? שירה אני זוכרת עם דניאלה משהו, עמיחי... כי אתה ומורי צודקים, אני אנסה להיזכר בעוד קטעים , יש קטנים ויש גדולים מאוד. מי שהקליט רואה את זה מולו, מי שלא צריך לנסות להיזכר... אני מנסה לא להביע את דעתי אלא רק להזכיר מקרים שהיו בסדרה, אם תבקשו אני אביע.

למעלה