דיון על משקאות של הסוסים.

GrEeNwOmAn

New member
דיון על משקאות של הסוסים.../images/Emo179.gif

מה אתם נותנים לסוסים לשתות? מה אתם חושבים יכול להיגרם מנתינת המשקאות הבאים לסוסים: א. משקאות מוגזים שונים ב. מיצים שונים ג. מיצים סחוטים וטבעיים שונים במרעה בחוותכם כל כמה זמן אתם מחליפים מים או כל משקה אחר במרעה? איזה נזק נגרם ממים מלוכלכים בתוך דלי במרעים? שהסוס שותה כמובן.

niko girl

New member
תשובות!!

אממממ מים.....ולשון לפעמים מיץ פטל.הוא אוהב את זה! אממ לא נראה לי שלתת לסוס משקאות מוןגזים זה טוב בגלל שכל הגזים יכוולים להשאר להם בבטן או שהם יהיו "מכונת הפלצה". מיצים שונים.כל עוד זה טרקיז אז זה לא פוגע בסוס. מיצים טבעיים..כל עוד זה לא מיצי פרי אדר כאיחלו תפוזים, מנדרינות, אשכוליות אז זה פסדררר כי במיצים טבעיים יש חתיכות פרי שמאוד לא טובות לסוס. אין לנו מרעה......אבל נראה לי שאני אתן להם מים אבל כל פעם אני אחליף להם. אממ מים מלוכלכים יכולים להעביר חיידקים לסוס.

Shai Felton

New member
../images/Emo175.gif

מים - רק מים... כשהסוסים בחצר יש להם שוקת גדולה כזאת, שכל פעם שהם שותים זה מתמלאה מחדש. כנ"ל לגבי התא.... ומנקים את זה פעמיים בשבוע לפחות, כי עדיין מצטבר שם לכלוך......

GrEeNwOmAn

New member
צ'ובות.../images/Emo179.gif../images/Emo175.gif../images/Emo176.gif../images/Emo178.gif

מים ורק מים קלקול והרעלת קיבה כל יום קלקול והרעלת קיבה

ברור שמים

רק מים שום דבר אחר אנחנו לא מסתכנים! לכל אחד יש את הכלי הזה שמתמלא מחדש כל פעם אז אין לנו תבעיה של החלפת או מילוי המים1 אני יודעת שאם לסוס יש שוקת או מאגר מים מלוכלך הוא מסוגל לא לשתות ולהתייבש אז מאוד חשוב שהמים 1.יהיו נקיים 2.יהיו בטמפרטורה נוחה ולא חמים מידי (לפעמים הם מתחממים מהשמש וחייבים להחליף כי הסוסים לא שותים את זה ככה!) וחייבים לשים לב לזה בייחוד בקיץ

טוי בוי

New member
מים..../images/Emo60.gif

מים הכי מטוב להם משקאות אחרים עלולים לגרום לסוס לחלות!!! אין לנו מרעה....

TauraMan

New member
מים..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

רק.. יש בכל תא או חצר שוקת ופעם בשבוע מנקים אותה, מפסיקים את זרימת המים מוצאים את כל המים מקרצפים את כל הלכולוך ואם הצטברה ירוקת גם את זה עם מברשת קפיצית ישנה מוציאים את המים המלוכלכים והנה שוקת נקיה.

אבל ירוקת.....

ירוקת ושאר אצות שגדלות בשוקת כלל לא מזיקות לסוס- להפך זה דווקא טעים לו!

dearanita

New member
עוד פעם נמחקה כאן הודעה...

הפעם על משקאות הסוסים... למה זה לא קשור?! התעלומה מכה בשנית! הייתי מציע להזמין את שרלוק הולמס!

Shai Felton

New member
זה באמת לא היה קשור!../images/Emo175.gif

זה ממש מיותר הצחוקים האלו על כל דיון שלא מוצא חן בעינייך...

למעלה