De-Panther
New member
דיון על ספוילרים...../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif
טוב אז יש לי כמה שאלות בנוגע לספוילרים כדי שכולם יוכלו לכתוב כאן בשקט וכל זה... הרבה אנשים החליטו לפזר עכשיו בכל הפורום ספוילרים... לי זה לא מפריע... לאחרים זה כן מפריע... אני כאן כדי לעשות שקט
אני חשבתי כבר על למחוק הודעות עם ספוילרים לא מסומנים... וזה דבר שדיי חבל לי לעשות... הספוילר שמסתובב כאן בפורום כרגע הוא לא כזה חשוב או משמעותי בעיני... אבל יהיו דברים יותר גרועים... חבל לי למחוק הודעות עם ספוילרים לא מסומנים... אז תגידו לי מה דעתכם בקשר ללמחוק הודעות כאלה?? או אם יש לכם רעיון אחר לגבי מה לעשות עם הודעות כאלה... עכשיו מה הוא ספוילר לדעתכם?? לדעתי... בפורום הזה לפחות... ספוילר זה משהו שעוד לא היה בטלויזיה בערוץ 6... אם שודר כבר פרק כלשהו אפשר לדבר על מה שהיה בו בלי לשים את הסימן ספוילר אבל כמובן שיש דעה שתיהיה שונה מהדעה שלי כי מה לעשות הדעות שלי הן דעות של אדם עקשן ולא אכפתי במיוחד
אז: האם ספוילר לגבי סידרה אחרת גם אם היא כבר שודרה בטלויזיה צריך גם להיות מסומן באייקון של ספוילר?? האם צריך לסמן הודעה בספוילר גם כשזה על פרק שכבר שודר בטלויזיה??(נניח פרק ששודר אתמול...) בבקשה תענו לי על כל השאלות וכל מה שמציק לכם בנוגע לספוילרים בהודעה הזו אם שכחתי משהו אתם יותר ממוזמנים להוסיף חשוב לי שלא תהרס לכם הסידרה בגלל שאתם בפורום כי סה"כ המטרה של הפורום הזה היא להנות מהסידרה
טוב אז יש לי כמה שאלות בנוגע לספוילרים כדי שכולם יוכלו לכתוב כאן בשקט וכל זה... הרבה אנשים החליטו לפזר עכשיו בכל הפורום ספוילרים... לי זה לא מפריע... לאחרים זה כן מפריע... אני כאן כדי לעשות שקט