דיון על ספוילרים...|זבנג|

De-Panther

New member
דיון על ספוילרים...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

טוב אז יש לי כמה שאלות בנוגע לספוילרים כדי שכולם יוכלו לכתוב כאן בשקט וכל זה... הרבה אנשים החליטו לפזר עכשיו בכל הפורום ספוילרים... לי זה לא מפריע... לאחרים זה כן מפריע... אני כאן כדי לעשות שקט
אני חשבתי כבר על למחוק הודעות עם ספוילרים לא מסומנים... וזה דבר שדיי חבל לי לעשות... הספוילר שמסתובב כאן בפורום כרגע הוא לא כזה חשוב או משמעותי בעיני... אבל יהיו דברים יותר גרועים... חבל לי למחוק הודעות עם ספוילרים לא מסומנים... אז תגידו לי מה דעתכם בקשר ללמחוק הודעות כאלה?? או אם יש לכם רעיון אחר לגבי מה לעשות עם הודעות כאלה... עכשיו מה הוא ספוילר לדעתכם?? לדעתי... בפורום הזה לפחות... ספוילר זה משהו שעוד לא היה בטלויזיה בערוץ 6... אם שודר כבר פרק כלשהו אפשר לדבר על מה שהיה בו בלי לשים את הסימן ספוילר אבל כמובן שיש דעה שתיהיה שונה מהדעה שלי כי מה לעשות הדעות שלי הן דעות של אדם עקשן ולא אכפתי במיוחד
אז: האם ספוילר לגבי סידרה אחרת גם אם היא כבר שודרה בטלויזיה צריך גם להיות מסומן באייקון של ספוילר?? האם צריך לסמן הודעה בספוילר גם כשזה על פרק שכבר שודר בטלויזיה??(נניח פרק ששודר אתמול...) בבקשה תענו לי על כל השאלות וכל מה שמציק לכם בנוגע לספוילרים בהודעה הזו אם שכחתי משהו אתם יותר ממוזמנים להוסיף חשוב לי שלא תהרס לכם הסידרה בגלל שאתם בפורום כי סה"כ המטרה של הפורום הזה היא להנות מהסידרה

Mrs Love

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif

אני אישית שונאת ספויילרים ולכן אני לא נכנסת לאף הודעה או שרשור בו מדברי על ספויילרים... לדעתי צריך לסמן ספויילר על הדברים שעוד לא היו בערוץ 6 כי רוב הילדים רואים שמה... ומי שלא כבר ראה הרבה יותר פרקים ממה שהיה בערוץ 6
ספויילרים לא מסומנים לא צריך למחוק. אם מישהו שכח, מישהו אחר יזהיר... עוד דבר, לא לשים את הספויילר עצמו בכותרת
תכתבו אותו בתוך ההודעה... ורצוי לעשות 5-6 אנטרים לפני ששמים ספויילר כי אם מישהו מפספס ת'סימן זה יכול להרוס...

Buyo H

New member
אם הפרק כבר שודר,

אני חושבת שלא צריך לשים ספוילר.. זה לא ספוילר אם נגיד אני אומרת שהפקצה הגיעה לזמן של אינויאשה אם הפרק כבר שודר.. זה כמו בשרשורים של הפרק היומי, אף אחד לא מסמן ספוילר כשהוא כותב ביקורת על הפרק.. והעניין עם הסדרות האחרות... ממ.. אני לא חשובת שצריך לסמן ספוילר בדיוק מאותה סיבה.. למשל, הסדרה סאקורה שודרה בערוץ שש יותר מפעם אחת.. מי שלא ראה אפילו פעם אחת, כנראה שהוא לא ממש מתעניין בסדרה, אז לא יהיה לו איכפת לקרוא ספויילרים.. מי שכן מתעניין בסדרה, אני בטוחה שהוא כבר ראה אותה.. לגבי הסרטים שעוד לא הגיעו לארץ, אני חושבת שכן צריך לסמן ספוילר.. אולי זה פורום אינויאשה, אבל בטח יש פה אנשים שמתעניינים בסדרות אחרות, וגם אם הסדרות האלו שודרו בארץ, לא בטוח שהסרטים הגיעו.. ווה

לגביי מה שאמרת על "סאקורה"...

אני באופן אישי לא צפיתי בסדרה כשהיא שודרה בטלוויזיה לא מתוך חוסר עניין, להיפך, הסדרה מאוד סיקרנה אותי. לא צפיתי בה בטלוויזיה בגלל הצנזורה וההעדפה שלי לדיבוב יפני. אז אני כן מתעניינת בסדרה וכן מתכננת לראות אותה בעתיד, פשוט ביפנית.

ליסאן

New member
אז ככה...../images/Emo41.gif

הודעות אם ספויילרים לא מסומנים : (זה ידרוש ממך קצת עבודה) פעם ראשונה שמישהו מספייילר לרשום ספויילר כתגובה על ההודעה ולהזהיר אותו בפרטי . פעם שנייה שאותו אדם מספיילר בלי להתריע לשלוח לו מסר בפרטי כי ההודעה שלו נמחקה ולמחוק לו את ההודעה. פעם שלישית למחוק את ההודעה וזהו. לפי דעתי ספויילר זה כל דבר שעדיין לא היה בערוץ 6 (מכיוון שכל יום רושמים על הפרק שהיה גם ככה כל מי שבפורום ידע עליו.) בין אם זה תמונה או במלל.(יכולה להיות גם בשאלה) . אבל לא השארות (במיוחד לאור זה שההשארות פה לרוב לא נכונות.) וזהו נראה לי. דרך אגב ממש יפה איך שסידרת את הפרום . לא הייתי פה רק 3 ימים וכבר שינית ושיפרת מלא דברים . (אני? מתחנפת למנהל?
מה פתאום!

אני לא חושבת שצריך למחוק לו את ההוד

עה... קורה לפעמים ששוכחים להשים ספוילר... אז בהודעה הבאה ירשום ספוילר מעליי כדי להזהיר...

ערן1987

New member
אני באמת מקווה שהספויילרים ששמו עד

עכשיו הם לא רציניים כמו שאתה אומר שהם.. זה מזכיר לי כשכתבו מי ניצח ב"השרדות 7" בפורום ריאלטי או מה שזה לא יהיה(קראתי שם מדי פעם הודעות),הרבה זמן לפני שהגמר שודר בישראל,ובגלל זה מלא עזבו את הפורום(ובצדק may i add..) לדעתי כל דבר שמגלה משהו על הסדרה,ואני מתכוון לא על מי נלחם אינו' או כמה פעמים אמרה קגומה "שב" לאינו',אלא דברים רציניים יותר-צריך לספיילר או למחוק

הדיעה שלי:

מחיקת ספויילרים
לדעתי לא צריך למחוק הודעות מספיילרות שאין בהן את סימן הספויילר, אלא להגיב אליהן ולהזהיר בכותרת. ("ספויילר בהודעה למעלה!" וכו'.) או שאם יש כמה הודעות כאלה, לרכז אותן תחת כתום אחד תחת הכותרת "הודעות מספיילרות" (כמו שהמנהל עשה פעם אחת.) ואז קוראי הפורום יידעו להזהר מלקרוא את ההודעות בשירשור. אני לא בטוחה שמחיקת ההודעות תהיה רעיון טוב, כי אפשר להזהיר שיש בהודעה ספויילר ויכול להווצר דיון מתוכן ההודעה ע"י חברי הפורום שכבר הגיעו לפרקים המתקדמים. מה שכן, לגביי חברי הפורום שעושים את הספויילרים, אפשר להזהיר אותם בפעמים הראשונות אך אם הדבר ממשיך לתת להם באן.
דיונים על פרקים ששודרו בטלוויזיה
לדעתי לא צריך להזהיר על בסימן הספויילר על פרקים שכבר שודרו בטלוויזיה, כי כמו שמנהל הפורום הסביר לי כששאלתי אותו, יוצאים פה מנקודת הנחה שכולם ראו את הפרקים שמשודרים בטלוויזיה. מה שכן, לדעתי צריך לרשום בהודעת הפתיחה של הפורום שבשירשורי הפרקים עלולים להיות ספויילרים ולכן כדאי רק לאלה שכבר ראו את הפרקים לקרוא את השירשורים הללו.
ספויילרים לגביי אנימות אחרות
אומנם יוצאים פה מנקודת הנחה שכולם רואים את פרקי "אינויאשה" ששודרו בטלוויזיה, אבל זה לא צריך להיות כך לגביי סדרות אחרות. למשל, "סאקורה" שודרה בטלוויזיה אבל לא כולם ראו אותה מההתחלה עד הסוף, יש כאלה שרואים במחשב, ולעשות להם ספויילרים לגביי קטעים שהם לא הגיעו אליהם יהיה לא הוגן. ותודה רבה למנהל הפורום על היוזמה, הרצון הטוב וההתחשבות בחברי הפורום!

De-Panther

New member
../images/Emo9.gif קודם כל שימו לב|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

לשורה באדום בחלק העליון של הפורום עכשיו בקשר להודעה שלך להשעות מישהו מפורום בגלל ספוילר זה משהו שאני לא מתכוון לעשות... זה פשוט דבר חמור מידיי בשביל ספוילר
מן הסתם בשירשורי הפרקים היומיים ידברו על מה שהיה בפרק באותו יום... ככה שלכתוב דבר כזה איפשהו זה יהיה חבל
לגבי סדרות אחרות אני חושב שגם צריך לסמן בספויילר... אני אחשוב על דרך להעיר את תשומת לב כל הפורום לעניין
תודה על התגובה

אה, ושכחתי לומר עוד משהו חשוב!

בקשר לספויילרים שכתובים בכותרת של ההודעה: לדעתי צריך למחוק את אותן הודעות בהקדם האפשרי, כי קשה לפספס ספויילר כשהוא כתוב בכותרת.

למעלה