דיון על פדופיליה בפורום להיות הורים

לב אם

New member
דיון על פדופיליה בפורום להיות הורים

מעניין לקרוא דיון בפורום הורים שרבים מהם מעולם לא נתקלו בבעיה כזאת

לב אם

New member
הסתכלתי עכשיו ואני פשוט מזועזעת

למרות שאני מכירה מקרים דומים, למרות שלא פעם דיברנו פה בפורום עם אמהות שעברו תהליך דומה, אבל לשמוע את הסיפור המפורט, ביחוד הסיפור של דנה שהורחקה בסופו של דבר של אמה, מזעזע מחדש ומעורר תחושה איומה של חוסר אונים ואולי גם אשמה על כך שכהורים וכמי שמודעים לנושא אנחנו לא עושים יותר כדי לשנות את החוק, ואת הממסד ולהפגין ולעזור

גן חיות

New member
צריכים לעשות מהשהו

אישית, הזדעזעתי לשמוע אותם משפטים ואותן תגובות(לפעמים כמעט מלה במלה) שנאמרו לי בזמנו. חשבתי על זה - נניח שיש באמת אחוז מסויים של אמהות מעלילות. אם היו דואגים לטיפול פסיכולוגי של לפחות חודשיים-שלושה עם אדם מומחה לטיפול בטראומה על רקע מיני בילדים - אם כן היה מקרה כפי שאם טוענת : הילדה תזכה לטיפול ויהיה גם מי שיעיד ויתמוך בגרסה הזאת. אם נניח, האם העלילה - הילדה בטיפול ויגלו את התרמית. יהיה מי שיעיד במקרה הזה לטובת האב ויעזור לילדה להתגבר על הבלבול. למה אין טיפול מקצועי חובה מיידי במקרים כאלו??????

לב אם

New member
את יודעת

חשבתי עליך כשראיתי את התוכנית הזאת, אם אני מתרגשת ומזועזעת וכועסת - איך את אמורה להרגיש אחרי שעברת זאת בעצמך
הלואי שהיו מנהיגים את הצעתך לטיפול מקצועי חובה במקרים כאלה, הרי גם כשההורים רוצים לטפל, לא תמיד זה קל למצוא איש מקצוע שמתמחה בתחום, ולא תמיד קל למצוא את המימון לעזרה הנדרשת.

למעלה