דיון על פרשת אלן סוקאל בפסטיש

דיון על פרשת אלן סוקאל בפסטיש

פסטיש http://p-files.org כמו כן, תחרות שירי אהבה למבקרי התרבות האהובים עליכם לרגל יום מבקר התרבות..

פסטיש? פרסטיג'?

פסטיש, מגזין אינטלקטואלק שמפרסם את עצמו בטוקבקים. אכן, פומו עצבני.

תודהעל התגובה שמעון

כמובן שבתור אתר מחתרתי ונטול תקציב אנחנו נאלצים להיות חצפים ולפרסם בפורום דברים שאנו חושדים כי יעניינו את יושביו. וזאת בניגוד לניק'ים למיניהם שמפרסמים רק את עצמם בפורום... בברכה צוות פסטיש (פסבדו-אינטלקטואלים מזיינים יותר-סרק בדיילי מירור)

neoM

New member
אתוש - מה זה את רשעית

ועוד לטעון טענה מגוחכת מהסוג המודרניסטי הנלעג כאן? למה את חושבת שהניק שלך משקף איזו ביאוגרפיה שאינה מפרסמת את עצמה.. איך אמר אלוהים למוזס, שם ליד השיח שבער ולא נשרף: של נעליך...

ניק' או שם "אמיתי"-וואט אבר

ברשעות אני דווקא לא כל כך טובה, אבל מודרניזם אני מאוד מחבבת-זאת אחלה סטרוקטורה לשונית שאפשר לפרק. אני בד"כ לא טוענת טענות, אלא מחזירה עקיצות

neoM

New member
אפל הפעם זו לא היתה עקיצה

זו היתה טענה. מודרניזם איננו רק סטרוקטורה לשונית. כדאי לצאת מהקיבעון הויטגנשטייני כבר!

מכיוון שאני לא באמת מאמינה בטענותיי

שלי, אזי הן עקיצות\ דמגוגיות. מהקיבעון הוויטגנשטייני (המוקדם)יצאתי עוד לפני הקיבעון האנאלי... התייחסות יותר רצינית למודרניזם, תצריך ממני איסוף עמלני ונוקדני של עובדות ולכך אין י כוח בשלב זה של חיי

neoM

New member
אהבתי את זה...

הדברים שלך מזכירים לי את יעקב פרנק, והוא לא היה מודרניסט, הוא אפילו לא שמע על זה. מדליק, מיסטיקה נהיליסטית, דיבור ניהיליסטי. ולא, לא פומו ולא חתרנות ולא בקורת - פשוט ניהיליזם בצורתו הגולמית ביותר. שאפו אתי

neoM

New member
אני זה שמדבר כאן הכי הרבה

דווקא מנהל הפורום עסוק בשתיקות ארוכות

למעלה