דיון על קארי

shminia com

New member
דיון על קארי

אוקי, החלטתי גם לנסות להוסיף כאן כמה דברים. ונתחיחל עם דיון על קארי. האם היא מתנהגת כמו שהיא מתנהגת כי זו היא וזה האופי שלה או שהיא סתם רוצה צומי? האמת לפעמים היא ממש מעצבנת אותי כי מרגישים כאילו ממש חסרה לה תשומת לב כדוגמאת "אני מרגישה את האפלה גוברת עלי!!!" תגידו זה לא מזמין לשאול "מה קרה?" ונראה לי שהיא דיי נהנת מהקטע של טי.קיי- דיוויס. דוגמא מהסרט : "נסענו לניו-יורק, גם כדי לבקר את מימי וגם כדי לגרום לדיוויס לקנא" לרוב היא עושה דברים כדי שישימו לב אליה, או שרק לי זה נראה ככה? אשמח אם תגיבו.

Snake Bandage

New member
חסרה לה תשומת לב?

והנה אני חשבתי שיש לה מספיק תשומת לב לכל החיים. עם היריבות הידידותית בין טאקרו ודאייסקה והחברות שלה עם מיאקו והקשר שלה עם קן וכל הקטע עם טאיצ'י... לא. היא לא מנסה למשוך תשומת לב. אם כן, אז רק בדיבוב. האופי שלה מאמצע הסדרה הראשונה ועד סוף 02 הוא אופי של אחת שתקריב את עצמה למען אחרים. הדבר האחרון שהיא רוצה לעשות זה למשוך תשומת לב מיותרת, היא לא רוצה להדאיג אף אחד. היא גם לא גועלית לדאייסקה. אבל אף אחד לא גועלי לדאייסקה במקור.

shminia com

New member
אני

שלא כאחרים פה ,לצערי לא מצליחה להוריד / לצפות בפרקים מקוריים [דיבוב מקורי] של דיג'ימון, וצפיתי רק בדיבוב העברי. ממה שאת / ה אומר/ת אני מבינה שמה שקרה הוא פשוט בעיה בדיבוב? ושכבר יש לה מספיק תשומת לב? אז אולי נותנים לה יותר מדי? יש יותר מדי התעסקות סביבה לדעתי וזה מעצבן. אחרי הכל יש כולה שישה דיג'יגורלים בעונה השנייה , בקן התעסקו מהסיבה הפשוטה של היותו שליט דיג'ימון. בטי.קיי התעסקו משום היותו טי.קי . בדיוויס מתעסקים רק בהקשר של קארי ולפעמים קצת מחוץ לזה , ולי קיבלה כמה פרקים, כמו כשהדיג'ימונים היו בקיוטו או "רוצי יולי רוצי" אבל חוץ מזה כלום. וקודי? בקושי, רק בסוף העונה. קארי לאורך כל העונה מקבלת התייחסות יתרה ,לדעתי, היא נתקעת לבה בעולם הדיגיטלי, ישנם שני בנים שרבים עליה [ועד כה זה נראה, לי לפחות, שהיא דיי נהנת מהעניין. ובעצם למה לא?] וכל הקטע עם זה שהיא הייתה בעולם האפל ,או באוקיינוס האפל או איך שלא תקראו לזה. זו דיי התעסקות מיותרת.

Snake Bandage

New member
זו רק תחושה שלך.

רוב המעריצים דווקא חושבים שהיא לא קיבלה מספיק התייחסות בעונה ושהסדרה די הפכה למופע של קן איצ'יג'וג'י בשלב מסויים. אני דווקא מרוצה מתשומת הלב שנתנו לכולם, למרות שאני חושבת שבאמת לא פיתחו את היקארי מספיק בעונה השנייה. ולא נראה לי שהיא נהנתה יותר מבנאדם רגיל מתשומת הלב שדאייסקה וטאקרו נתנו לה. כלומר, היא מאוד הוחמאה והכל (ואני חושבת שמותר לה, כי מי לא הייתה מוחמאת אם שני בנים נחמדים ופופולריים כמו דאייסקה וטאקרו היו דלוקים עליה?), אבל היא אף פעם לא ממש ניסתה לגרום לאחד מהם לקנא באחר בכוונה. היא פשוט לא בנאדם כזה. ובקשר לאיורי (נו, קודי)... אני חושבת שהוא אחת מהדמויות שהתפתחו הכי הרבה במהלך הסדרה, אם לא *ה*דמות שהתפתחה הכי הרבה בסדרה. פשוט השתמשו בדמויות האחרות כדי לשקף את האישיות שלו. הפרקים עם ג'ו, הקושי שלו לסלוח לקן, הניסיונות שלו להבין את טאקרו אחרי שהוא גילה שהוא יהיה הפרטנר שלו לדיג'יגדילה משולבת ואפילו לפני (בפרק שבו טאקרו מתעצבן על קן כשליט דיג'ימון ומתנפל עליו במכות. לא סתם איורי שם), הפרק שבוא הוא מנסה לגונן על אבן גורל בגופו, וכמובן, כל הסיפור עם אבא שלו ואוקווה. הוא ילד קטן (רק בן 9) שעדיין רואה את העולם בשחור ולבן, ולומד דרך האנשים סביבו לזהות את הגוונים האפורים. אנשים פשוט לא שמים לב להתפתחות שלו בגלל שהיא לא ישירה והוא גדל ומתפתח בזכות הדמויות האחרות. ...ו, נו, העובדה שהוא בן 9 רציני ועצור עם תסרוקת גרועה לא עוזרת במיוחד. חבל, אנשים מפספסים דמות נפלאה ככה. )=

shminia com

New member
בקשר לקודי

כן.. כשאומרים את זה ככה נראה שאת/ה צודק/ת . והפעם שבאמת שמים לב לזה הכי הרבה זה הקטע עם אוקווה.

Digi Lista

New member
לדעתי היא קיבלה מספיק תשומת לב...

אבל אני אגיב בהרחבה מאוחר יותר,דיבוב או לא דיבוב מבחינתי היא קיבלה מספיק תשומת לב במהלך שתי העונות...אני אמשיך לקרוא הכול ולהגיב בצורה נורמלית,אני מגיבה כרגע חפיף רק כי עוד לא הספקתי לקרוא כול מה שכתוב...

strawberrys

New member
אני לא מבינה מה הבעיה,

בלרצות שישימו לב עליך. כל עוד זה לא באופן ממש ממש מוגזם (לשיר בקול רם קול היום , למשל) או בצורה שלילית(להרביץ, לקלל, לעשות עגיל בלשון) זה נראה לי אנושי וטבעי לגמרי.

Apikachu L

New member
אה...הבעיה היא בדיבוב האמריקאי

אם אני לא טועה. אני לא חושבת שמשקיעים בה יתר על המידה. דווקא משקיעים בה בסדרה...בצדדים הלא נכונים. היא דמות די שטוחה שלא ממש השתנתה. גאטומון עברה יותר שינויים ממנה.

shminia com

New member
אם זו אכן בעיה בדיבוב

עפ"י מה שמסתמן כאן ,עפ"י רוב ההודעות, אז הגיע הזמן שישדרו בישראל את הפרקים ביפנית. ומה זאת אומרת בצדדים הלא נכונים?

Snake Bandage

New member
הפרקים ביפנית? אין סיכוי.

למה שישדרו את הפרקים ביפנית כשיש לנו כבר את הפרקים המדובבים? כלומר, זה לא כמו ערוץ הילדים שקנה את סאקורה ישר מיפן ויכול להרשות לעצמו לשדר את הסדרה גם ביפנית. בזמנו קנו את דיג'ימון מארה"ב כי אף אחד לא טרח באותה תקופה לנסות אפשרויות אחרות (דיג'ימון דובב זמן די קצר אחרי פוקימון, ופוקימון הרי היה הראשון בכל הקטע של אנימה שממש מתייחסים אליה כאנימה), וחוץ מזה, כמעט כולם קנו מארה"ב. עדיף שנחכה עד ש-Wolf Pack Productions יזיזו את התחת ויתרגמו את הסדרה. אבל אחרי איזה שנתיים הם הגיעו רק עד פרק 14, אז... (אלוהים אדירים, שימשיכו כבר המעצבנים האלה! אני רוצה ארו ומומי, לעזאזל. T0T)

Digi Lista

New member
לא שכחתי שהבטחתי להתייחס לעומק....

זה יקרה בימים הקרובים,לא להתייאש ולחשוב שזה אישי או שאני סתם אומרת

Digi Lista

New member
קפוץ...

אני אגיב בהמשך,לפני כמה דקות חזרתי ממלון בים המלח(ברחנו קצת מהאזעקות,נסענו מחמישי בבוקר) זה היה בהפתעה ולא הספקתי לעדכן,ניסיתי להיכנס דרך הפלאפון ולא ממש הסתדרתי אז אני משלימה עכשיו פערים וגם תגובות יגיעו בהמשך(לא בטוח שהיום)...כול הכבוד על היוזמה

למעלה