דיון על SUPERPOSITION והנשמה שלנו

מרי לי

New member
דיון על SUPERPOSITION והנשמה שלנו

הכל התחיל מזה שחלמתי חלום, ובו הבנתי שמימד הזמן - שבמציאת ההגיונית שלנו הוא משהו קבוע ובלתי משתנה - פתאום השתנה, החלום עדיין היה הגיוני, אלא שאני כבר לא הייתי בזמן הווה, אלא כאילו נזכרתי מזמן עתיד במה שקרה לי הרגע בחלום כאילו זה קרה בעבר הרחוק ואני רק נזכרת- ולא פועלת עכשיו. נכנסתי לפורום חלומות (שום פרסומת סמוייה לפורום של קיקי..
.) וכתבתי את זה, ומשם הנחו אותי לדיון קודם שלי, שבו בזמן החלום, הייתי לרגע אני עצמי הדמות המרכזית הפועלת, וברגע אחר הייתי המתבוננת מהצד http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=210&msgid=98064325 החלק החשוב ביותר הוא כזה: מישהי כתבה אז: קראתי עכשיו ספר רוחני כזה, התייחסו לזה שם. לנשמה יש יכולת לשוטט לה במספר מקומות בו זמנית. הגוף קיים רק במקום אחד. בכל מצב מדיטטיבי ואפילו כשאנחנו נוהגים ברכב, אנחנו לא בדיוק שם. הגוף שם, הריכוז נמצא באופן מספיק כדי להימנע מתאונות ולהגיע ליעד בשלום, אבל היכן אנחנו? אני מאמינה שזה קורה גם בחלום ברמות שונות של התפצלות. גם חלמתי הרבה פעמים שאני מפוצלת מעצמי - רואה את עצמי מהצד. בעלי חלם שהוא מסתובב בלילה בבית ורואה אותי ואת הבן שלנו פעמיים, כאילו משוכפלים. כשהתעורר וסיפר לי, שאלתי אותו אם הוא ראה גם את עצמו... אולי מי שמוזר הוא הרוב האנושי שלא מסכים להעלות את המודעות הרוחנית שלו ולהיפתח להבנה של מצבים כאלה לא חשבתי על זה כ"כ, אבל זה הגיוני גם מבחינת מה שמדברם עליו בWHAT THE BLEEP, על SUPERPOSITION, על כך שהחומר יכול להיות במקומות רבים בו זמנית ובאפשרויות רבות בו זמנית - פתאום הבנתי שיש קשר בין שני הדברים. הוא גם יכול "להבהב" ולעבור ממקום למקום בזמן הזה (מה שמסבירים בחלק של THE RABBIT HOLE) אם הבנתי נכון יכול להיות מאוד שיש קשר בין כל הדברים האלה יכול להיות גם שאולי לא הבנתי נכון, אבל זה עדיין גרם לי לחשוב...... נזכרתי ג בדיון שהיה לי בעבר עם מישהי שמתעניינת בנושא המון ושהיא עוד אז ידעה שכל הנשמות סבוכות אחת בשנייה. בזמנו זה נראה לי מאוד מוזר - אבל היום אני מבינה קצת יותר... יש לכם משהו לתרום

למעלה