דיון על ...

ט ו ט

New member
דיון על ...

שמתם לב שבשנה האחרונה ערוץ הילדים מקפח נורא את בנות נגיד לקטנות שביננו יש קטנטנות בשעה הכי דפוקה שאפשר ורק מ6 יש תוכניות נחמדות יחסית אבל מ3 עד 6 נגיד אין לבנות מה לירוק בכלל לכיוון הערוץ שירד מנכסיו הוא זבל של ערוץ נימאס לשמוע אותו מבלבל ת'מוח עם המסרים שלו נגד אלימות אם הוא כל כך נגד שיוריד את דרגון בול ואת כל התוכניות האלא שכן לילדים קטנים וטיפשים מעודדים אלימות ושטויות כאלא איפה כל התוכניות היפות הוא פשוט מחילא אותי בטרוף עוד תוכניות שמצריכות לקנות קלפים מסריחים זה כזה זבל שיחזירו את שירה שיביאו תוכניות חדשות המנחים כבר לא מצחקים והכל שם כבר כזה פתאטי ממש נוראי מה אתם חושבים על ערוץ הילדים של שנות האלפיים

odiman11

New member
אני מסכים איתך במאה אחוז

ערוץ הילדים ולא רק של שנות האלפיים זה כבר לפי דעתי יותר מזה הפך לערוץ מיסחרי שמחפש איך למשוך יותר ילדים בורים ולגרום להם לקנות זבל המסרים שלהם הם בולשיט וסתם עוד סמל מסחרי שהם ממציאים כל שנה יש סימן עם הידיים חדש נגד אלימות... הם שכחו כבר שסדרות טובות היו פעם וחושבים שסדרות נוצרו אתמול בתוך הארון שלהם מכניסים סדרות חדשות של סדרות ישנות כמו סקובי דו אקס מן(למרות שלשם שינוי אקס מן אבולושן סדרה טובה) ליגת הצדק סופרמן ובין הכי מסריחים באטמן אני כבר ממזמן הפסקתי לראות את ערוץ שש ומה הקטע עם כל התוכניות הפרקניות, ספרדיות משעממות האלה?! מאיפה זה בא??

ט ו ט

New member
ואין מה לעשות?

ואיך יתכן שאנחנו כל כך חסרי אונים מול כל האבל הזה

odiman11

New member
אני דווקא מאמין שאנחנו לא כל כך

חסרי אונים ערוץ הילדים כנראה מאמין שצופים בו רק ילדים קטנים מאוד או מעט בוגרים ואם נכין איזה משהו ונשלח להם כדי להראות שיש להם המון צופים בוגרים שרוצים סדרות כמו של פעם... ופחות פרסומות ונסביר להם כמה דברים...זה יכל לעבוד

spider kisser

New member
אם לא שמת לב, אין בערוץ הילדים

פרסומות, וזה כי אתה מממן אותם בכך שאתה משלם לחברת הכבלים/לווין שלך.

למעלה