דיון עם ספוילר מהגמר של האולטימט פייטר

REL YESAYA

New member
דיון עם ספוילר מהגמר של האולטימט פייטר

אחרי ללא ספק אחד מהקרבות הטובים השנה ב UFC אחרי הקרב המדהים בין גווידה לטייסון גריפין שוב אנחנו רואים קרב של גווידה שבו הוא עדיף על יריבו ומפסיד אחרי שחשבנו שגווידה ינצח את הוארטה בסוף הסיבוב השני , רוג'ר חזר לסיבוב השלישי ( אחרי סטרדאון מהמרשימים בהיסטוריה) והימם את גווידה לקראת ניצחון בחניקה הוארטה כבר ב 6 ניצחונות רצופים ב UFC האם מגיע לו טייטל שוט ? ואם לא מגיע לו טייטל שוט אני היחיד שרוצה לראות אותו נגד קני פלוריאן בקרב ובקשר לגווידה , לא משנה אם הוא מנצח או מפסיד, כל קרב שלו הוא מיין איבנט

talhorm

New member
לדעתי

6 ניצחונות זה אומנם מרשים מאוד אבל זה חשוב מול מי... לכן הוא צריך עוד קרב אחד מול שם גדול מהדוויזה כמו קני פלוריין או טייסון גריפין... גם פרנקי אדגר יתקבל בברכה.

raw is eyal

New member
דעתי האישית בקשר לדוויזיה הקלה

נכון לעכשיו אין לי בעיה עם הקרב על התואר שתמוכנן לUFC 81 אם אני לא טועה בין ג'ו סטיבנסון המרשים לבין ביי ג'יי פאן אחד מהלוחמים היותר מרגשים בדוויזיה ובאותה נשימה אני חושב שקני פלוריאן ורוג'ר הווארטה צריכים להיפגש לקרב על הנאמבר וואן קונטנדר של הדוויזיה הם כיום ה4 לוחמים הכי טובים בדוויזיה היה נורא חבל שדין תומס נפצע בקרב מול קני פלוריאן כי זה היה קרב שבקלות יכל להיות fight of the night ובאותה נשימה אפשר להגיד את זה בדיוק על הקרב של ג'ו דדי סטיבנסון שניצח את מלווין גילרד בגלל חוסר ריכוז של גילרד בשניות הראשונות של הקרב (אבל על זה אין תלונות בעיה שלו) בקיצור אני חושב שאם יהיה קרב על הנאמבר וואן קונטנדר הוא יפגיש בין קן פלו לבין הווארטה ואני מקווה לא לראות שוב את שון שארק המשעמם רצח ועכשיו אחרי שהוא הסתמש בסמים לא חוקיים אני מבין איך הוא הצליח להוציא קרבות כל כך משעממים משני לוחמים כל כך מרגשים כמו קני וכמו הארמס פרנקה.

talhorm

New member
שכחת חבר'ה כמו

פרנקי אדגר וטייסון גריפין לאדגר יש 2 ניצחונות מרשימים על גריפין ועל ספנסר פישר טייסון גריפין ניצח את קלי גווידה וטיאגו טבראס ספנסר פישר, דין תומאס וקליי גווידה בקטגוריה של הלוחמים המרשימים ביותר שדווקא לא מגיע להם להיות בתמונת האליפות בגלל ההפסדים אולי דין תומאס פחות אחרי הכל הוא בא אחרי 3 ניצחונות רצופים לקרב עם פלוריין ועוד הוא נפצע... אז זה שבר לו את המומנטום. שארק... אני דווקא מקווה שהוא כן יחזור קרב שלו עם ב'י ג'י פי יכול לדעתי להוציא ממנו הרבה ניצוצות בקיצור דוויזה עמוקה מאוד!!!!!

למעלה