דיון פגני בלבד או קהילה פתוחה?

דיון פגני בלבד או קהילה פתוחה?

התעוררה בפורום השאלה על מקומו של הפורום בקהילה. האם בפורום דנים על נושאים פגניים בלבד, או שמא יש מקום גם לדברים ונושאים נוספים רק מכיוון שהם קשורים לתחומי חיים אחרים של חברי הקהילה? דיון זה הוא חשוב מכיוון שהוא מעצב את הקהילה הפגנית בישראל, מגבש את מהותה ולכן בונה אותה. אנא, חברי פורום יקרים מכל, הביעו את דעותיכם (בצורה תרבותית, מנומסת, שקטה ובלי פסים אישיים, כמובן
)!

דעתי...

אמ, תראו אם זה בנושא לעזור לחבר קהילה(כמוני, תעודדו אותי לא קיבלו אותי לחובלים) אז סבבה, אם זה סתם דיבורים אישיים ממש, מסרים... וכל אחד שירושם מה שבא לו, אם מישהו חושב שזה לא מתאים שחבר הקהילה יתנצל וסיימנו את העניין... כפי שאני הספקתי להכיר אותכם(ילדים בני שלוש תקועים בגוף של אדם בוגר) יהיה לכם קשה, וגם לי...

romharel

New member
החוויה הפאגאנית

אנחנו סנוניות, כל אחד בא לו מאיזה כיוון סהרהורי [LUNA ORIENTED] אחר, ומצאנו עצמנו מדברים על החוף הויטואלי של תפוז. אני חושב שמי שחי חיים פאגאנים או שנפשו משתוקקת לכך או חווה חוויה של תענוג בלהציץ על אנשים אחרים החיים כך, הרי שיש בזה משהו השייך לפאגאניות או החיים בצל האמונה הפאגאנית. אם לא שמתם לב עדיין הפאגאניות אומרת ביזור [העדר ריכוזיות] שפע של דרכים דתיות ואלוהיות ממש כמו צירופים גנטיים של פלנקטונים בביצה, יש המון, והשפע הזה חיוני, השפע הזה הוא למה שהמערכת שורדת אלפיים שנות דיכוי נוצרי/יהודי/מוסלמי השפע הזה יפרוץ החוצה בכל צורה בכל דרך בכל מקום שיתנו לו, אז להגיד "זה לא שייך" או "זה לא עיקרי" זה לא הראש הפאגאני שמשייך אלים מקומיים למקומות קטנים ביותר [וזה לא מאיים על זאוס למשל], ואי אפשר להגיד שדמטר היא יותר חשובה מאתנה או ארס [היי טל]וגם לא הפוך, יש זמנים שונים שאלים מסויימים נכנסים למיקוד פולחני של יותר אנשים וכאלה שהולכים לרקע [אפשר לראות זאת בהתנהגות הפאגאנית שנכנסה לנצרות בעניין פולחן הקדושים שהלכה לפי צורך או אופנה]. ולכן חשוב לי איך אתם אחי הפאגאניים שאין לי שום עצם מעצמותיהדומה לכם [ביש האמונתי שלנו] אלא החיבור שלנו הוא בשונות שלנו זה מזה, איך אתם מטקסים, ואיך אתם מצחצחים שינייןם [אלוהי הקולגייט] ואיך אתם מכניסים את הפאגאניות לחיי המין ועוד ועוד] אנחנו חבורה של מבוגרים שכמו שאומרת פריאור בצדק לא שכחנו להיות ילדים בני שלוש, והריבוי הפאגאני מאפשר להיות גם ילדים וגם לרצות לכשף וגם לראות בחולצות של הופ כלי פולחן אפשריים [האלוהות הסגולה שלי מוסרת לי להבות שמחות במיוחד שיכולתי להביא בשמה.... והליקוי היה מוצלח הרבה תובנות לכולם..... לפי מה שאני רואה... ואני מתחיל לאהוב את וירדי בדרכי האבהית המיוחדת, המשיכי לכתוב, השונות שלך חסרה לי, זה המקום היחידי בעולם שמה שמחמם לי את הלב זו שונות

romharel

New member
לפריאור.....

עוד לא נולד הבן זונה שיעצור את הגיוון הרב שבפורום הפאגאני

graciella

New member
חיי פגאן

ברכות, הרבה פעמים שאלו אותי חברי "הלא פגאנים" (צריכים למצוא למונח מילה מתאימה), אז איך מתבטא סדר חייך יומיומי? וזה ההבדל בין דתות המונוטאיסטיות לבין הפגאניזם, כפי שכתב רום, אין מפרידים בין רוח, נשמה, קודש לבין חול, הכל קשור בכל, כסף, רכוש, אהבה, טקסי לבנה, כישוף ... הכל מקודש, הכל מכיל את ה"אני" והיקום, הקשר בין האלים, האדמה והים. בקיצור - כן יש לשתף חיי יומיום ופילוסופיה בפורום הזה.

gwizard

New member
סתם רעיון

הרבה פעמים שאלו אותי חברי "הלא פגאנים" (צריכים למצוא למונח מילה מתאימה) Muggles ???

suki da yo

New member
כבר מארתי את מה שאני חושבת.

אני חושבת שהפורום הזה הוא פורוםפ בהילתי, ולמרות שעובדה שהדגש בו הוא על פאגאניות, הרעיון הוא לבנות קהילה. בפורום אחר שבו הייתי נוהגת לבקר ( מד"ב פנטסיה ומשחקי תפקידים, אם מישהו מתענין) החליט מנהל הפורום המאוד לא מוצלח להפריד הפרדה גמורה בין הקהילה שהתפתחה שם ( מפגשי פורום פעם בחודש- חודשיים, למשל) ודאג ליבנו פורום-בת של קהילה. ואז בפורום אחד היית כותב הודעות שקשורות לנושא הפורום, ובפורום קהילה אנשים היו מדברים. וזו היתה חלוקה מלאכותית ומעצבנת, שגרמה לזה שלמנהל יהיה המון עבודת מחיקה לעשות.

למעלה