דיון פורום

דיון פורום

שאלה לי לכולנו, לאור העובדה שהפורום אמנם פעיל, אבל לא יותר מדי. מה הייתם רוצים לראות קורה בפורום, איזה סוג של דיונים או עדכונים? מה אתם חושבים שכדאי לעשות כדי שיגיעו חדשים וישארו? זה רלוונטי גם לפורום פעיל, כי אנחנו רוצים להגיע למי משלנו שרק אפשר.

queen helen

New member
מה לגבי:

לשסות בנו מישהו מפורום S&M? שמעתי שזה עשה פלאים בפעם הקודמת.

../images/Emo6.gifאם כבר זה

אפשר גם לקדם באמצע הלילה שרשור של חדש ששואל אם הוא א-מיני. גם זה עשה פלאים בפעם הקודמת, הביא כמה גולשים שהיו מאוד פעילים. אממה, לא בדיוק א-מיניים. או מנומסים במיוחד.

meonly1

New member
היי../images/Emo140.gif

האמת היא שאין לי מושג מה גורם לפורום מסויים להיות פעיל יותר או פחות מפורום אחר, ואני גם לא כל כך מבינה בפורומים. הייתי רוצה שהפורום הזה יהיה מקום שבו אפשר להתייעץ ולייעץ לאחרים, לשתף בקשיים וכ'ו. אולי בעזרת דיונים או שאלות.

Xylophone

New member
רק רציתי להגיד

אולי בעצם הפורום מילא את המטרה שלו. הוא הכיר בין הרבה אנשים ויצר חברויות חדשות. אולי זאת המטרה שלו, ואחרי שהיא נגמרה אין בעצם על מה לדון יותר. כול מה שהיה יכול להיאמר נומר. פורומים, במיוחד קטנים, זה לא משהו שמחזיק הרבה זמן. אבל מה שהפורום עשה ישאר יתכן לכול החיים או להרבה מאוד זמן לפחות. זה משהו שלא ישכח. זה מה שנועד להיות ואין מה לעשות נגד זה.

p019

New member
מה עם כל האנשים שעדין לא גילו את הפורום?

כדי שהפורום ישאר בחיים כיוון שהנושא עדין לא מספיק ידוע ויש עדין אנשים שלא נפתחו אליו - ועדין שואלים את עצמם אם הם היחידים. רק בשבילם צריך לדעוג שהפורום ישאר חי.

snoopytush

New member
../images/Emo22.gif

כמה זמן הפורום כבר קיים? הנושא של הפורום קשה לתחזוק כי זה לא בדיוק נניח נושא של איכות הסביבה שעושים פעילויות ומדברים עליו אז לא יודעת. כי זאת בעיה שככול הנראה אין לה פיתרון באופק הקרוב וכמובן יש את אלו שמרוצים מהמצב ככה שהם לא ינסו לשנות אותו. אולי נאגן פעילות? מפגש? או סתם נקבע לצאת לאנשהו? לא יודעת סתם רעיונות.

למעלה