דיון - פורמט האתגר

steiff

New member
דיון - פורמט האתגר

לאחר תקופה של כמה חודשים בהם האתגר מתנהל באופן בו שופט האתגר בוחר את הזוכה וקובע את הנושא החדש אותו ישפוט הזוכה, אני פותח את הנושא לדיון מחדש.

לפי השיטה הקודמת, הזוכה בוחר את הנושא החדש וגם שופט אותו.
השופט ״מנוטרל״ לשבוע אחד בלבד, אבל עלול לבחור נושא שנוח לו להתמודד עימו, ועלול להיות מקובע להסתכלות חד צדדית על הנושא.

בשיטה הנוכחית - השופט ״מנוטרל״ מהשתתפות למשך שבועיים משום שאינו יכול להשתתף באתגר שהוא אמור לשפוט (שבוע אחד) ואינו יכול לשפוט נושא שהוא עצמו בחר (שבוע שני). מצד שני - האתגר יותר מאתגר - גם את השופט, שצריך לשפוט נושא שאולי נמצא מחוץ לאזור הנוחות שלו, וגם את המתמודדים שמאותגרים לקלוע לדעתם של השופטים היוצא והנכנס.

משאיר את הנושא פתוח לדיון ולהצבעה למשך שבועיים.
מי שבעד להשאיר את הפורמט הנוכחי יוסיף את שמו תחת רשימת ה״בעד הפורמט הנוכחי״ ואם ירצה - גם נימוקים לבחירה.
ממי שמתנגד לפורמט הנוכחי ומעדיף לחזור לפורמט הקודם - יוסיף שמו תחת רשימת ה״בעד הפורמט הקודם״ ואם ירצה - אפשר להוסיף גם נימוקים.

(הפניה מנוסחת בלשון זכר משיקולי תחביר אבל מתייחסת לבני ובנות כל המינים והמגדרים).

בגלל מיעוט המשתתפים, חבל לנטרל משתתף לשבועיים

הייתי בעד הפורמט החדש כי בהחלט מאתגר לשפוט אתגר שמישהו אחר שם. פותח את הראש למשהו אחר לפעמים

להבדיל מקבוצות אחרות, בקבוצה הזאת גם מקבלים פידבק (לא תמיד
) ולכן אוהבת את הפורום הזה

dudi4321

Active member
לחזור לקודם

1. כי אני מקובע לשיטה הישנה, יותר פשוטה ודורשת "תעסוקה" וניטרול כדבריך רק לאחד.
כל תחרות היא בין אנשים. זאת אומרת צבעוניות ותוספת נופך אישי (חותם) בכל תחרות. אתגר כשמו, מאתגר. יש נושאים בומסטים ויש צנועים, ויש מנעד בינהם.
אפשר גם לגרוס שהשופט יתן "לחברים" שלו ציון גבוה. אז נתחיל לנטרל מראש ציונים לחברים?
I am an old fashion
2. במקרה נבחרתי לשפוט ואח"כ לבחור. היתי צריך לקרוא שוב את הכללים שנקבעו. האלגוריתם מיותר. גם הזמן לא קבוע אלא בקוונטות של שבוע שהופך לפעמים לשבועיים.

e zi

New member
+1. הפורמט החדש פגום משורשו:

אין שום ערך לכך, שמי שמציע/ה נושא, מנוע/ה מלהנחות ולשפוט את התמונות המוגשות. בעיני.

ravivme

New member
הפורמט הקודם יותר הגיוני בעיני

אני חושב שמי שקובע נושא רוצה גם לשפוט אותו במקרים רבים

steiff

New member
לאור הנטיה הגורפת - חוזרים לפורמט הקודם

כבר מהאתגר הנוכחי.
בוקה ומבולקה.

למעלה