דיון: פרק 10 עונה 7 !

naama59

New member
עונה 7 פרק 10 ../images/Emo58.gif

ראיתי עם כתוביות באנגלית בינתיים.. מאוד נהנתי מהפרק, לשם שינוי. גם שבוע שעבר היה נחמד אבל השבוע היה פרק מוצלח. הפתרון היה מאוד צפוי לטעמי, אבל כל המסביב דווקא הוסיף לפרק ולא גרע ממנו כמו ברוב המקרים. צ'ייס קיבל זמן מסך! בנסיבות לא מוצלחות אבל עדיין
אולי הוא יפסיק להיות כזה man-whore? (בכלל הקטע הזה שלו נורא OOC בעייני.. זה ממש לא הצ'ייס שהכרנו בעונות 1-5). הקטע עם האוס ורייצ'ל היה חמוד מאוד לשם שינוי. את הסוף לא כל כך אהבתי.. או אה. איזו דרמה מחכה לנו עוד שבועיים..

ריקי100

New member
לא כ"כ אהבתי..

זה נראה כ"כ מופרך שהוא האבא שלו...לא יודעת משהו במקרה לא תפס אותי. אחרי שראיתי את הפרק לא זכרתי מה היה לחולה ואיך פתרו את זה, זה סימן לא טוב בשבילי, שהפרק לא נגע בי או כל דבר אחר. והקטע עם האוס ורייצ'ל? מה? מה זה היה צריך להיות??? רק כדי להראות שהאוס מתחבר עליה? די זהבאמת מטופש. האמת מה שהיה מאוד מטופש זה הקטע עם צ'ייס שברור נכתב בשביל המעריצות שלו, אחרת אין סיבה לדבר המגוחך הזה. משהו גרוע קורה שם עם הכותבים. דרך אגב, יו לורי חתם לעונה 8. אבל בנתיים רק הוא. מה שאומר שתהיה עונה 8 אבל מה יהיה עם האחרים? האם מישהו מהם ימות? אוי לא.

naama59

New member
הקטע עם צ'ייס

מה שהיה מטופש זה רק הסוף של הקטע. בשאר הפרק זה היה די מבדר (ההערה של טאוב
) והצליח סוף סוף לתת מסגרת לשאריות של הדמות של צ'ייס שהם עושים טובה שהם מפזרים לפעמים. אני מקווה שמפה וה"תובנה" הזו שהוא הלך לאיבוד יינסו למתן קצת את זה וזהו. הגיוני לי שהוא חתם על עונה 8 כי לא הכריזו שזו עונה אחרונה, אבל אוף, שזהו. לא צריך יותר. שייגמר בטעם טוב. גם הוא נשמע כאילו הוא מעדיף שייסיימו את זה לפני שהסדרה מדרדרת. (קצת מאוחר מידי, אבל..)

אוקי

לפי דעתי היה פרק חמוד. הקטע הרפואי היה דיי צפוי אבל האוס מתקשר עם רייצ'ל היה מאוד יפה הוא מנסה להשתנות ונחמד לראות את זה. כל הקטע עם צ'ייס לפי דעתי עשה את הפרק ומאוד אהבתי שלשם שינוי נתנו לו חלק יותר מרכזי בסדרה כי בדרך כלל דוחפים אותו הצידה. יכול להיות שהסדרה נעשתה יותר קומית אבל יש פרק שהם יותר כבדים כך זה יפה לאזן את זה מידי פעם.

ראיתי דקה מתחילת הפרק../images/Emo184.gif

לבדוק אם יש תרגום, ואין:-\ אבל יפה לכריס מ"כולם שונאים את כריס" שהוא מופיע בהאוס!

יואו זה כזה מוזר!

עד הקטע שהוא אמר "Cant doesnt exist here" לא קלטתי שזה הוא. ושכבר קלטתי ושוהא כבר אמר חשבתי בשנייה הראשונה שמדבבים אותו או משהו. נהיה לו קול מהזה ניגר LOL

Netto

New member
דיון: פרק 10 עונה 7 ! ../images/Emo58.gif

דיון נעים וצפייה נעימה ! :)

o0Invisible0o

New member
../images/Emo58.gifהתאכזבתי מהפרק..../images/Emo4.gif

ובכלל מהעונה.. רק אני בתחושה שזה כבר לא מה שזה היה? צ'ייס - נחמד והכל, אבל מטופש. המקרה - צפוי!!! וכמעט ולא היה להאוס חלק עלילתי בטיפול.. רייצ'ל והאוס - היא ממש חמודה, באמת. לא מעניין אותי שהם מתחברים וכל זה... אני לא כותבת כאן בדר"כ אבל כתבתי פוסט שמפרט בהרחבה מה דעתי על הפרק..אשמח אם תקראו ותגיבו! http://the-remote-controls.blogspot.com/2011/01/carrot-or-stick.html

מרי42

New member
../images/Emo31.gif מסכימה

מסכימה איתך ב-100% השבוע , בפעם הראשונה מזה שנים, שכחתי שיש פרק חדש של האוס(???). בואי נקווה ש"יסגרו את הבסטה" במהירות ובכבוד ויחזרו לשדר עונות 1-3 בשידורים חוזרים. אולי כך נתקן את ה"זכרון" שלנו של מה האוס "היה" ולא נזכור את הפרסה הנוכחית. מקווה שישחחרו את לורי לתפקיד מאתגר ומרענן. וגם ששון לאונרד יצליח להתרומם מהתפקיד של וילסון לדברים טובים יותר.(למה הוא לא מבוקש?! לא מבינה!!!).

אתם מדברים ברצינות?

אותי ממש הצחיק הקטע עם האוס וריצ'ל שהוא נכנס לתוך הגן בשביל לראות מה גרם למחלה לחולה עם חסיון רפואי, שכנע את הגננת שזה מסוכן להישאר רק בשביל לצלם צעצועים. שהוא עשה לה התניה כמו לכלבים עם הפעמון והחטיף ושווילסון העיר לו על זה עשה לה ילדה טובה כמו כלב טוב וגם ליטף אותה כמו כלב. שהוא מרך רוטב חריף על הצעצועים שתלמד שאם אוכלים אותם יש טעם רע ובסוף ששאלו אותה אם היא אי פעם שחיקה במשחקים והיא שיקרה וזה כבש אותו זה באמת היה אחד המצחיקים... צ'ייס גם היה מבדר, התרומה שנתנו בשמו, הפרסום לזנות לנשים שמנות בלבד, ושהוא גילה מה קרה ועשה פרצוף של האוס כשהוא מגלה פתרון לתעלומה הרפואית. נכון שאם היו עושים שהילד התחזה לחולה רק בשביל לצאת מהמחנה לדוגמא היו יכולים לקחת את זה למקום יותר מגניב מבחינה רפואית, אבל זה הזמן מסך של החדשה שבכנות אני לא מתרשמת מהדמות שלה.

Netto

New member
בקשר לחדשה..

היו צריכים להכניס עוד דמות נשית כי רק אחת (קאדי) לא מספיק.. יותר מידי דמויות של גברים.. אחרי שקמרון עזבה לצמיתות ואולי גם 13.. (מי יודע אולי היא עוד תשוב) הביאו סטודנטית (אפילו לא) חדשה שמזכירה לנו קצת את קמרון. צריך להתחיל להכיר את החדשה. אפילו אם לא התחלנו לאהוב אוהב ולהתחבר אליה, צריך לתת לה צ'אנס:)

narkis18

New member
טוב, אני לא יכולה לשתוק יותר.. (ספויילר?)

אמנם אני מבקרת בפורום כל יום (לפעמים כמה פעמים - תלוי כמה אין לי כוח ללמוד), אבל בד"כ אני נהנית סתם לקרוא ולהתעדכן, ולא מגיבה. אבל הפעם אני לא יכולה לעצור את עצמי יותר. אני לא מנסה לסתור אף אחד, כי סה"כ ההנאה מהסדרה היא עניין מאוד סובייקטיבי והכל, אבל יש לי הרגשה שחוסר החיבה כלפי העונות החדשות "מתדלקת" את עצמה. אני אישית מאוד נהנית, עדיין, מהסדרה. ולא, לא פחות מפעם. נכון שאופי הסדרה השתנה, פה אין וויכוח. ונכון שהזרקורים הופנו הרחק מהמקרים הרפואיים וממוקדים כעת על חיי הדמויות - אבל אני לא רואה בזה שום דבר פסול. להיפך! בתחילת הסדרה לא ממש הכרנו את הדמויות, אז העניין היה אך ורק במקרים הרפואיים... גם לי חסרה הקליניקה, אבל דווקא בעונות האחרונות יותר מעניין אותי הפן האישי ביחסים בין הדמויות (עם דגש ע-נ-ק על האדי :) ). אני באמת חושבת שגם אם הסדרה לא השתבחה פלאים מאז ועד היום, היא וודאי לא התדרדרה.... זהו. חשבתי שמישהו צריך גם לתת את הדעה הזו :) אה, ולגבי מסטרס - אני דווקא אוהבת אותה! אין מה לומר, הבחורה משעשעת אותי.

amblin1

New member
ממש לא נכון

הפרק הראשון שהחזיר לי אמונה בעונה ובסדרה סוף סוף פחות צחוקים ויותר דגש על הסיפור הרפואי אותי דווקא הפתיעו . זה מתחיל להזכיר את האוס של פעם.

o0Invisible0o

New member
לא, אני אישית רואה בלי תרגום..../images/Emo12.gif

ובטוחה שגם הרבה אחרים פה..

אחלה של פרק:)

אהבתי את המקרה המאובחן של הנער עם אביו, היה משעשע לראות את האוס מתגנב לגן הילדים ואח"כ מאלף את רייצ'ל ומאמן אותה :) גם הסיום של הפרק היה ממש חמוד

טנא לבן

New member
מה, הצלחתם למצוא את הפרק?

אני עדיין ממשיכה לחפש, אבל לא עולה בתוצאות של אימיול הפרק הזה... איך מצאתם?

למעלה