דיון: פרק 12 עונה 7 !

Netto

New member
דיון: פרק 12 עונה 7 ! ../images/Emo58.gif

פרק חדש באויר.. מה דעתכם על הפרק? אהבתם? לאיזה דמות התחברתם הפעם? שתפו אותנו

miaBaby

New member
שנאתי את הפרק הזה!

הפציינטית השבועית פשוט הביאה לי את העצבים, ומאסטרס גם, אז כל האינטרקציה ביניהן הקפיצה לי את העצבים, לא יכלתי לשמוע את הקול של הבחורה ששיחקה את נדיה, היא פשוט הייתה נוראית וצווחנית. לא היה מספיק האוס\וילסון, בחיי, אפילו הייתי מסתפקת בעוד האדי, העיקר לא לסבול את הנדיה הזו ואת מאסטרס.. הקטעים עם טאוב ופורמן מגניבים, יש להם כימיה מגניבה והם ממש מצחיקים ביחד, זוג מוזר. ממש אהבתי את הרעיון של לחבר ביניהם בפרקים האחרונים. הקטע עם החתול של וילסון היה קורע, אבל שוב, לא היה מספיק מזה בשביל להציל את הפרק. חוצמזה, שנמאס לי מזה שהאוס מתעלם מהרגל שלו, ואני מחכה בקוצר רוח לשובו של הכאב, זה חייב לקרות. אבל כל הקטע של ללכת בלי המקל שלו ובקושי לצלוע מתחיל לעייף אותי, שזו נראה לי המטרה של הכותבים, להחזיר את הכאב ושהכל יתפוצץ להאוס בפרצוף, אבל נראה. אהבתי את השיר בסוף, ואני מקווה שהוא רמז למה שהולך לבוא: How to fight loneliness Smile all the time Shine you teeth til meaningless Sharpen them with lies היוצרות ההפוכות בין האוס לוילסון, שעכשיו האוס "מאושר" ווילסון "אומלל", זה הכל חייב להוביל למשהו. ואם אני טועה אז הסדרה הזו מתה. אם אני צודקת אז הכותבים גאונים כי אני מתוסכלת! וזו בדיוק ההרגשה שצריך להיות לפני פיצוץ ענק.

naama59

New member
../images/Emo58.gif

אני חושבת שהם כן מכוונים למשהו - גרג יטאנייס (לא סגורה על איך מאייתים את השם) רשם בטוויטר "האם שבוע הבא זה יהיה הסוף של האדי?" (רוב הסיכויים שלא, מן הסתם.) אבל בכ"מ אני חושבת שהם כן מכוונים למשהו..

ריקי100

New member
אני חושבת שזה בגלל יו

כבר שמענו הרבה פעמים שיש לו בעיות ברגליים בגלל הצליעה של האוס. אולי נמעס לו להיות בכאבים כמו האוס ולכן הם ממזערים את הצליעה שלו.. בכל מקרה הפרק היה די סתמי. ורק הקטעים עם האוס ווילסון הצילו את המצב. משהו נורא קורה לכותבים העונה.. אולי שיחליפו אותם. מה לא ברור? הרי כולם מתלוננים על העונה הזו שהיא לא כתובה טוב. בין אם זה בפרק הזה או פרקים אחרים, אבל לכולם יש את אותה טענה, הפרקים לא כתובים טוב כמו עונות קודמות. אז למה fox לא עושים משהו בנידון ונותנים להם להמשיך כרגיל? הבעיה היא כשאתה עובד בצוות שכבר רהבה זמן אתה איתו, אז אתה מתעלם מהדברים הרעים וחושב שסה"כ הכל בסדר אבל זה לא כך, וזה ממש מעצבן אותי. ורואים את זה בטוויטר של גרג כל כך בולט. אוף.

וואו

על פי תגובות שאני רואה פה אנשים נסחפים אבל חבל על הזמן... סדרות טלויזיה משתנות הם חייבות להשתנה אבל להגיע לנקודה ולכתוב שהסדרה מדרדרת זה פשוט שטויות. כולנו ידענו שברגע שהאוס וקאדי יהיו ביחד אז הסדרה תעבור שינויים שלא כולנו נאהב מצד שני היה את אותו פניקה בתחילת העונה הרביעית שהביאו את הצוות החדש. ככה זה טליויזיה כמו החיים משתנים. קורה שיש פרק אחד או שניים שלא נאהב אבל לצאת בהצהרה שהסדרה לא טובה זה פשוט שטויות. אני מבינה שלכל אחד מגיע את הדעה שלו אבל כמו שחלק מכם לא חייב להסכים עם הדעות שלי אני לא חייבת להסכים על הדעות שלכם... ובהקשר לפרק עצמו... הדלמה הרפואית הייתה באמת דיי סתמית עם זה אני מסכימה, החולה עצבנה את כולנו ולא כל כך התחברנו לכל התהליך כמו שם פרקים קודמים. הדינמיקה בין האוס לוילסון חזרה מששמח הרבה צופים כי זה באמת היה חלק מהצלחת הסדרה בעבר. כל הקטע עם החתול היה באמת חמוד ואהבתי אני מקווה שישאירו את "שרה" לפרקים עתידיים... מסטרס מעצבנת אבל זה לא חדש משכן נחמד לראות את פורמן מחוץ למשרד ולראות שהוא קצת יותר אנושי, אהבתי את כל הקטע איתו ועם טאוב. צי'ייס קבל סיפור טוב שנתן לנו לראות אותו כרופא לשם שינוי משהיה נחמד, העונה לפי דעתי יותר עוקבת אחרי הדמויות הראשיות בסדרה וקצת פחות ברפואה ויכול להיות שעם אנשים מסוימים זה לא מסתדר אבל לא צריך להרחיק לכת ולהגיד שהסדרה נגמרה, קצת פורפוציות אנשים...

o0Invisible0o

New member
נראה לי שיש להם שיקולים כלכליים

ורייטינג שכנראה לא כזה נפגע. יש להם גם מאסטר פלאן - איזשהי תוכנית שמשומה לא ידועה לנו.. ומלבד כל אלה הם בטח בודקים וצופים מראש מתי יהיו נפילות רייטינג ואיך לשקם את המצב... לא קמים יום אחד ומחליפים תסריטאים של סדרה שרצה שבע שנים, זה גם לא יעבוד..כי הכותבים האלה מכירים את הדמויות הכי טוב, את ההיסטוריה, את הסגנון..הכל. ולא חשבתי על העניין עם הרגל, מעניין באמת אם זה בגלל זה...!

ריקי100

New member
טוב קצת נתונים

היו הרבה פרקים שהם הביאו כותבים מבחוץ, כדי לעורר את הסדרה- לדוגמה הפרק שהם הלכו לאנשים האלו שהתחפשו לבריטים מימי הביניים.. וחוץ מזה הרייטינג כן ירד משהו כמו 2 מיליון . אבל אולי 2 מיליון זה לא מספיק שם..

naama59

New member
זה לא קשור לאיכות הפרק

הרייטינג של הפרק הזה הוא בערך כמו הממוצע העונתי שזה בסדר גמור. לפרק שעבר היו הרבה יותר צופים בגלל שהיה הרבה קידום של הסדרה בזמן הסופרבול - אבל כמו עם סדרות אחרות, זה לא החזיק יותר משבוע. (+היו גם פרומואים מאוד דרמטיים שאני מניחה שלא הזיקו)

naama59

New member
רק לי

הקטע הראשון הזכיר קטע מספרות זולה? אני חייבת לבדוק את זה

naama59

New member
וזה אכן ציטוט מדוייק של הקטע ../images/Emo3.gif

אני ממש גאה בעצמי
מחווה מעולה

miaBaby

New member
זה שטויות

יו כבר הגיב על זה ואמר שהוא התבדח בראיון אחד שכואב לו מהצליעות, והוציאו את זה מפרופורצייה... ד''א הכתיבה בעונה הזו בסדר גמור, כמו בכל עונה יש פרקים יותר חזקים ופחות חזקים, במקרה הפרק הזה - לא אהבתי הפרק של שבוע הבא נראה מגניב לגמרי, אני אוהבת שהם יוצאים מהנוסחה הרגילה ועושים משהו שונה

naama59

New member
אני דווקא ההפך../images/Emo58.gif

אהבתי את הפרק יותר מהרבה פרקים העונה. למרות שהפרומו לא נראה מלהיב הפרק עצמו דווקא הפתיע אותי לטובה. החולה השבועית הייתה מעניינת (יחסית). קצת מחזרו שוב את דילמת ה"האם להישאר מיוחד כמו שאתה או להשתנות בשביל החברה" שכבר הוצגה יותר מפעם אחת עד כמה שזכור לי. אבל הקטעים הכי טובים בפרק היו ללא ספק קטעי ההאוס וילסון שהתגעגעתי אליהם נורא. ופחות האדי, שזה מצויין.

מרי42

New member
מסכימה עם נעמה

גם אני נהניתי מהפרק! הקטעים עם "שרה" היו טובים, טאוב ופורמן זרמו יחד (פורמן אפילו לא עיצבן אותי?!) החולה היתה מעניינת. היו חסרים לי רק שני דברים - קשר בין הסיפורים (הם היו תלושים ,אני בטוחה שיכלו למצוא דרך מתוחכמת לקשר בינהם). רגע ה Epiphanies - מתגעגעת לרגע הזה שהעינייים של יו נפתחות לרווחה ו"מחייכות" רגע לפני שהוא מתחיל להסביר את הדיאגנוזה. אגב ממסטרס אני משתדלת להתעלם , היא מזכירה לי גרסא גרועה של קמרון.

../images/Emo58.gif פרק ככה

לא מזמן התחלתי לראות את כל העונות מההתחלה ואני חייבת לציין שעונה 7 פשוט לא טובה. האוס מעצבן אותי בהרבה פרקים, הסטודנטית הזו פשוט בלתי נסבלת!!!!!!, הכל פשוט מתחיל להתדרדר לו לאט לאט לדעתי. הקטע הכי טוב בפרק היה כאשר טאוב הניח את התיק והמווזדה שלו אחרי שפורמן הציע לו לגור איתו. באופן מוזר - הפעם פורמן לא כל-כך עיצבן אותי ואפילו לא דיבר כל-כך הרבה בקול החלש והמעצבן הזה שלו. אני תוהה מה יקרה הלאה. לפרק את קאדי והאוס? בעיניי אין מה לעשות עם זה חוץ מלסיים את הסדרה. זה פשוט יהיה מאוס אחרי זה. להחזיר את 13 יכול עוד להציל את הסדרה!

Netto

New member
מה שהכי אהבתי בפרק זה..

שהחתולי אכל את העכברי ^_^ זה חמודי לא?

daniela21

New member
|ספוילר פרק 12

לדעתי דווקא פרק לא רע. אהבתי שדווקא פורמן גילה תכונות יותר אנושיות ופחות קרות, סוף סוף וילסון חזר לחיינו, התגעגעתי אליו והריחוק מסצנות האוס-קאדי, היו רק לטובה הפרק. ולסיום, האם גם אתם הבחנתם שהאוס צובע את השיער (או עושה שטיפה) ושוילסון מאד הזדקן בפנים (לעומת העונות הראשונות)?

למעלה