דיון: פרק 13 עונה 7 !

ריקי100

New member
אני תמיד הראשונה לראות את הפרק החדש?

זה די מבאס לחכות לתגובות של כולם ולא להתלהב/להתעצבן עם כולם.. בכל מקרה, מגניב!!!!!!!!!!!!!! סוף סוף פרק לחלוטין שונה! וואו. בפרק הזה הם שמו דגש על הדמות של האוס, אולי כדי להדגיש לצופים שהם בוחרים בדרך הזו, שהאוס משתנה מהעונות הקודמות והוא לא יהיה כבר אותו האוס.. או שהם פתאום יעשו ספין , ואנחנו נחשוב כל העונה שהוא השתנה אבל אז הוא יחזור להיות מה שהוא היה, אבל זה לא נראה לי שזה מה שהם יעשו. בכל מקרה פרק חמוד!!! אהבתי. יש פה like?????

Netto

New member
אממ כנראה שאת בין הראשונות..

הרבה מחכים לתרגום-כתוביות בעברית. כמוני:)

Netto

New member
דיון: פרק 13 עונה 7 ! ../images/Emo58.gif

תגובות על הפרק באשכול זה בלבד. נא להשתדל לסמן הודעות עם סימן
תודה ודיון מהנה!

miaBaby

New member
פרק מבריק!

שהתמקד במה שלא התמקדו בו אף פעם, הילדותיות של האוס, והכריחו אותו להתמודד עם זה, ולא רק זה, התמודדו עם זה בדרך מבריקה ומצחיקה, הסצנה מספרות זולה הייתה מעולה וגם הסצנות האחרות שבו האוס מספר את הסיפורים, הילדים היו מעולים גם והייתה להם כימיה מצויינת עם יו, כל הפרק הזה היה קצבי, שנון וכייפי, אני אוהבת שהם שוברים את הנוסחה בדרך כזו וזה מצליח להם. אחד הפרקים האהובים עלי בעונה הזו ובסדרה בכלל למעשה.

Freemee

New member
אכן פרק מעולה! ../images/Emo58.gif

האוס במיטבו. אהבתי שהם הציגו את הסיפורים בעזרת שני הילדים הקטנים זה ממש הציג הזה באור שונה ומעניין. השחקנית ששיחקה את הילדה משחקת ממש יפה. הפעם היה פרק שמתמקד כולו רק בהאוס וקאדי ולשם שינוי זה דווקא היה טוב ומרענן. היו הרבה קטעים מעניינים ומצחיקים עם ה career day, מצחיק שהאוס ממש מספר איך הוא מתנהג וכולם נדהמים מזה. ובסוף כל הילדים רצו שהאוס ימשיך לספר. היה קטע קורע שהוא כל כך היה בשלו שהוא לא שם לב שהוא הסגיר שהוא לא ד"ר הוראני. ואהבתי איך האוס באמת למד (מקווה) מהפרק הזה דברים על איך הוא מתנהג, באמת שהילדה הקטנה הזאת התעמתה איתו והחזירה אותו למוטב. זה פותח כיוון שונה למערכת יחסים בינו לבין קאדי ואין ספק שהסדרה משתנה אבל זה יכול להיות דווקא לטובה.

מרי42

New member
../images/Emo58.gifמאוכזבת

זה היה מסיון למחזר את "three stories" המעולה. היה זורם, תזזיתי אבל.... בניגוד לפרק "שלושה סיפורים" בהם היו שלושה מיקרים רפואיים מסקרנים, תהיות לגבי נושאי אתיקה רפואית וגילויים מפתיעים לגבי מצבו הרפואי של הואוס, הפעם קיבלנו מברשת שיניים מלוכלכת בכיור, ברוגז ופנס בעין של ילדה קטנה בגלל נשיקה. לאן הדרדרנו ???!!

ריקי100

New member
אבל לעניות דעתי

לכל פרק בהאוס יש מטרה כדי לקדם את הדמות. כדי שנבין טוב יותר מיהו האוס ולאן הוא הולך.. בעונה ה 1 היה ברור שהם צריכים לספר לנו מה קרה לו ברגל והם בחרו בזה אבל כאן הם מנסים לקדם את הדמות של 'האוס המשתנה', ולא דגש עלהמקרים הרפואיים. אלא על האוס היותו ילדותי ולא מתחשב שצריך להשתנות בסופו של דבר. ולכן אין כאן מקרים רפואיים. ולא צריך להשוות בין שניהם. מה שכן מפחיד אותי לחשוב מה יהיה בפרק 15. זה לא נשמע טוב... יותר מדי מוזר.

naama59

New member
../images/Emo58.gif

לא אהבתי בכלל. נראה שהם ניסו ליצור עוד פרק "קלאסי" (דומה במבנה לthe mistake, בשם לשלושה סיפורים) אבל בתכלס הפרק לא עבד כי המקרה היה לא ברור והריב עם קאדי היה טיפשי. הקטע עם הילדים היה סביר אבל הכל היה די בלאגן. אבל אהבתי את המחווה לספרות זולה ושאר הסרטים שם :)

daniela21

New member
מרגישה בדיוק כמוך

פרק קצת דבילי. לא הבנתי מה מלהיב בו. אפילו המריבה עם קאדי היתה מפגרת.

Guy950

New member
פרק טוב, אבל טוב?

ראשית אציג את עצמי, אני חדש בפורומים, השתעממתי ובאתי לפורומים של תפוז ופתאום פלא פלא ראיתי שיש פורום להאוס :) אני גיא, מכור מכור להאוס.... בכל מקרה, הפרק באופן כללי לדעתי הוא טוב, שיעשע אותי שהאוס מנהל שיחת "בוגרים" על הילדותיות שלו עם ילדים שמציגים בגרות יותר גבוהה ביחס לגילם. לאט לאט אנחנו רואים שהאוס משתנה ומראה יותר פן אנושי באופי שלו ומניח את הילדותיות שלו בצד יותר ויותר. אני לא בטוח עד כמה הצעד הזה באמת טוב לסדרה בהתחשב בזה שבעונות שקדמו לסדרה האוס היה מניאק אגוצנטרי שלא ראה אף אחד ממטר, וזה לרוב מה שמשך הרבה אנשים לראות את הסדרה. אני מודה שבגלל האופי שלו אני נמשכתי לסדרה, מרתק לראות איך אפשר ליהיות אכזרי לאחרים. עכשיו האוס משנה את עצמו, מצד אחד הוא מאבד את אלה שנמשכו לסדרה בגלל האוגיזם היקר שלו, אבל מצד שני מרתק את אלה שמתים לדעת מה יקרה לו כבר!

קתרינהA

New member
../images/Emo58.gif עוד מישהו שם לב

למחווה הקטנה לדוקטור הו? או שזה רק נדמה לי.

babylon_a1

New member
../images/Emo58.gif מי הבמאי / המפיק ?

הוא משתנה מפרק לפרק ? פשוט הפרק הזה מזכיר לחלוטין את הסגנון של טרנטינו

למעלה