דיון: פרק 14 עונה 7 !

ריקי100

New member
../images/Emo58.gifעזבו אתכם מהפרק שהיה אתמול

האוס שר??? למה לעשות כזה דבר? זה יכול להיות מאוד נחמד למעריצות אבל לתוכנית????? זה יותר מדי מוזר.

Netto

New member
דיון: פרק 14 עונה 7 ! ../images/Emo58.gif

דיון פרק 14 עונה 7 של האוס. לשרשר הודעות לכאן ולא לשכוח כמובן לסמן
בכל הודעה. דיון נעים לכולם! :)

naama59

New member
../images/Emo58.gif

די נהנתי מהפרק עד השתי דקות האחרונות שלו. איזה בזבוז..

../images/Emo58.gif מביך מה שקורה להאוס

אני כל-כך מקווה שזו העונה האחרונה. שלפחות יישאר לי זיכרון טוב מהסדרה. כל הקאסט פשוט הפך להיות לא טוב.

ריקי100

New member
אני לא חושבת שהקאסט הפך להיות לא טוב.

אלא הכתיבה התדרדרה לה... לתקוע את האוס בבית ספר?? לעשות מעין מחזמר?? קארטינג?? מה הסיפור שלהם? למה אי אפשר לחזור למקרים כמו בעונה 3? למה להפוך את האוס לקומדיה? הכותבים פשוט לא מוצאים את העלילה הנכונה לעונה הזו ומנסים להכניס כל מני גימיקים שעובדים רק לרגע ולא בונים עלילה שלמה רצופה.

miaBaby

New member
../images/Emo58.gif דווקא ממש נהנתי מהפרק הזה!

סופסוף משהו מנער את האוס מהאשלייה שהחיים שלו טובים, זה שהוא היה מספיק מדוכדך מהמוות של הפציאנט שלו והשתכר והבריז לקאדי, זה שהוא נזכר בפציאנטים קודמים בעונה הזו שהוא אכזב, זה סופסוף בנייה כלפי משהו, וחיכיתי לזה כל העונה. כל מי שאומר שהאוס לא קומדיה כנראה לא מכיר את הסדרה, היא תמיד הייתה מצחיקה ודרמתית באותו הזמן, הכותבים תמיד שזרו הזיות, הומור ודימיון במציאות, זה מה שמיוחד בסדרה, שיש להם ביצים לצאת מהפורמולה מידי פעם. המשפט האחרון בפרק קרע אותי מצחוק, זה היה מאוד "האוס". גם הסצנה עם להקת המריאצ'י שמוציאה את וילסון מהמשרד שלו קראה אותי... ואהבתי שהאוס רחרח וליקק את הויקודין כמו יין טוב... פרק משובח, האוס קלאסי... שבוע הבא מדאיג אותי במקצת, אבל יאללה זרמו, הכל בכיף... זה טלויזיה.

../images/Emo203.gifיש למישהו מושג איך קוראים לשיר שמתנגן

כשהבחור מת והם מנסים להחיות אותו?

daniela21

New member
שאלה לריקי

מתי הוא שר? איך יכול להיות שאני לא שמתי לב??

daniela21

New member
שאלה לריקי

מתי הוא שר? איך יכול להיות שאני לא שמתי לב??

למעלה