דיון: פרק 16 עונה 7 !

ריקי100

New member
../images/Emo58.gif מה דעתכם על הפרק החדש?

האמת שלא הצלחתי להתרכז במקרה של הפרק.. עם כל הילדים צורחים לי מסביב... אבל מאסתרס היית החמודה עד כדי עיצבון, וקצת הגזימו עם האוס לא? סה"כ לאחר פרק 15 זה היה פרק רגוע יחסית שלא עושה כ"כ התקפי לב. מי המטורף שקפץ משם?

../images/Emo58.gif אוי איזה גרוע

חבל בכלל שיש את העונה הזאת. היה פרק גרוע בכל-כך הרבה רמות! מה-שמה הסתומה הזאת מתחרמנת חצי פרק על הרוכב שוורים, פורמן וצ'ייס משעממים, קאדי ילדת כאפות, האוס לא מעניין ולא מסקרן כולל הקפיצה המטופשת שהיה ברור שהיא לבריכה. אוי או אוי.

Netto

New member
דיון: פרק 16 עונה 7 ! ../images/Emo58.gif

לא לשכוח לסמן, דיון נעים!:)

miriam210

New member
פרק טוב אבל היו יותר טובים

הסוף פשוט גדול, אוהבת אותו כלהשיות שלו עם וילסון זה עושה את הסידרה, הקושי ש לקאדי להתמודד איתו

o0Invisible0o

New member
אני בגמילת פרומואים.../images/Emo10.gif../images/Emo58.gif

טוב, לא ציפיתי ליותר מדי..אבל לא ציפיתי שהקפיצה תהיה בסוף הפרק!! מצד אחד אני רוצה להגיד שלא היה שום דבר רע בפרק. הפתיחה והסיום היו מופתיים מבחינת צילום ועריכה וסאונד..והכל! מהמם!
האמצע - כאילו לא היה שומדבר רע..מאסטרס הרציונלית הייתה קורעת [בונז
], ווילסון והאוס היו מעולים [הסצינה עם יריית החץ בזונה
] וקאדי - ליבי יצא אליה..הכרזתי אחרי הפרק שאני #TeamCuddy עם זאת, הפרק היה משעמם! לא ברור לי למה..אבל כ"כ משעמם שהתחלתי לחפש סביב מה לעשות או אם לעצור את הפרק..באמת, עוד לא הצלחתי לשים על זה את האצבע..ואני מתחילה להשבר פה.
בעיקר עצוב לי..כי הנה פרק שאין בו שומדבר רע..לפחות לא בצפייה ראשונה. כל הבחירות הנכונות..האוס יותר חד ומשוגע ויצירתי על ויקודין..הוא לא חוזר לקאדי - שני הצדדים לא רוצים..הכל נכון וזה פשוט לא עבד.
מה עכשיו?!?!?

miaBaby

New member
וואו תגידו אתם בסדר?! ../images/Emo58.gif

היה פרק מדהים וחשוב! מי שלא הבין את הפרק או השתעמם כנראה לא הבין את הדקיות שהיו בפרק, שאני לא אכנס אליהן כי אין לי כוח, אבל הכי בקיצור- האוס קלאסי, היה מצחיק, היה עצוב, הקטע בסוף- אחד מהסופים הכי חזקים שהיו אי פעם בסדרה... עצם העובדה שהאוס הגיע לרמה שהוא לא מרגיש כלום - אפילו שהוא מרפא פצייאנט מראה שמה שהולך לבוא הולך להיות קשה.. וזה חזק ושונה ומסקרן רצח. הסדרה הזו מתחדשת כל הזמן, והפרק הזה, פשוט היה מדהים. ונקודת תפנית לדמות של האוס.

miaBaby

New member
the song:

my body is a cage- peter gabriel originally recorded by "arcade fire" but this episode uses the peter gabriel version which is much stronger in my opinion

לא מסכימה, מצטערת ../images/Emo58.gif

הסוף היה כל כך כל כך צפוי. כשראיתי את הפרומו הבנתי שהוא הולך לעשות קטע מפגר שממש לא קשור להתאבדות ותוך כדי הפרק הבנתי שזה יהיה משהו כמו לקפוץ לתוך בריכה \ טרמפולינה שהוא שכר מראש \ שקר אחר. התפנית שלו לא מעניינת, בעיניי. ציפית הרבה יותר מהסדרה הזאת, אבל הצליחו לחרבש אותה כמו כל סדרה אחרת אחרי כל-כך הרבה עונות. וואו, לא מרגיש כלום אחרי שהוא מרפא חולה, זה אומר שגם בפרק הבא יהיה משהו מפגר. בלה בלה בלה. אני מתגעגעת לימי 13 העליזים, אלוהים אני אפילו כמעט מתגעגעת לקמרון!

הפרק הזה... ../images/Emo58.gif

השאיר אותי עם מועקה בלב וג'ולה בגרון. הרבה יותר מהפרידה עצמה. הקושי של האוס והדכדוך שלו, חוסר היכולת להתרגש משום דבר והנסיון שלו לחולל משהו בתוכו ע"י הליכה עד הקצה. הואקום הזה שאחרי הפרידה ממי שאתה כל כך אוהב... (העלה בי תחושות מלפני עשור בערך כשנפרדתי ממי שלימים התחתנתי איתו...) והסצנה האחרנה בשילוב עם השיר... עשה לי דמעות בעיניים...
(אני הורמונלית מדי?)

miriam210

New member
ממש לא הורמנלית מידי

זה כמו שיש אנשים שלהבדיל מתים להם אנשים והם בהתחלה חיים כרגיל ואפילו יותר מכך והבום של האבל מגיע אח"כ האחרי העיכול

yakir2006

New member
אחד הפרקים החלשים של הסדרה ../images/Emo58.gif

לא קרה כלום בפרק... חוץ מהסוף שהיה מפתיע.. אני מקווה שהפרק הבא יהיה הרבה יותר טוב

Netto

New member
לכל פרק יש עליות וירידות

זה קשה מאוד לשמור על קו רציף לאורך זמן..

MadManIII

New member
../images/Emo58.gif סוף הפרק

היה אחד הדברים נכי חזקים שראיתי לאחרונה בטלויזיה!!!

amblin1

New member
גם אני חושב שהיה פרק לא רע בכלל

בטח יחסית לעונה 7 לדעתי מתחילים לבנות את הסוף שיהיה בעונה הזאת או בעונה הבאה

hellsing1991

New member
הרפואה בפרק היתה פשוט בזיונית...נו באמת

לפוצץ לו את אבי העורקים,אהא שיספרו את זה לסבתא שלהם והסימפטומים שפשוט נעלמו,ועובש ששמו אליו לב בגלל הריח בחדר הניתוח... בזיון,שיהיו לא סבירים,שלא יהיו בלתי אפשריים

למעלה