דיון: פרק 17 עונה 7 !

Netto

New member
דיון: פרק 17 עונה 7 ! ../images/Emo58.gif

מתקרבים לסיום העונה? איך הפרק?

RoyBO

New member
פרק ענק בכל קנה מידה אפשרי! איזה סוף מגניב!

../images/Emo58.gif אחלה סוף

מעבר לזה זה נראה כמו פרק של עונה 3 כזה, לא משעמם ולא מעניין.

Freemee

New member
פרק טוב! ../images/Emo58.gif

החולה היה די מעניין, הסוף כמובן קנה את ההצגה.. לא חשבתי על תפנית של רוצח סדרתי. זה רק נותן עוד יותר טון קריפי לפרק. חוץ מזה האוס היה מצחיק עם החתונה הזאת אבל ראו שהוא לא באמת מאושר. אני לא רואה עתיד מזהיר לזוג הזה..

Netto

New member
הרבה זמן לא ראינו סוף כזה בהאוס.. ../images/Emo58.gif

יהיה מעניין בפרק הבא.. :)

yakir2006

New member
House is back! הרבה יותר טוב מהפרק הקודם..

פרק מצוין, סוף מצוין. חבל שהפרק הבא רק בעוד שלושה שבועות (12/4)

שלושה שבועות???

מה נסגר עם כל הפגרות האלה? ומה בדיוק אני אמורה לעשות עכשיו שלושה שבועות??

שונאת שנגמר במתח שונאת שנגמר במתח שונאת שנגמר

במתח!! מה זה צריך להיות?? אתם חושבים שיהיה לזה המשך בפרק הבא?

amblin1

New member
פרק טוב יחסית לעונה, הסוף נחמד אבל לא מתקרב

לסופים של עונה 6 או אפילו 4 עדיין הסיפורים הרפואיים לא מתרוממים אבל אני מעדיף את האוס ככה למרות שמרגישים שהוא נהיה רגיש יותר ופחות מחוספס

TamiF

New member
../images/Emo58.gif האם ראינו את אותו הפרק...?

שלום שלום, פעם ראשונה שאני כותבת בפורום זה :) אני חייבת להודות שאחרי שקראתי את התגובות לפרק האחרון ששודר, רצתי ל- TWoP על מנת לוודא שראינו את אותו הפרק... ראשית, מן הראוי לציין שהאוס היא אחת מ- 3 הסדרות האהובות עליי בכל הזמנים. כמו רבים אחרים גם אני חששתי לגורל הסדרה ברגע שאיחדו את האוס וקאדי בסוף עונה 6. הופתעתי לטובה מהתסריטאים שלאורך תחילת העונה לפחות, לא ברחו מהנושאים הבעייתיים וטיפלו בהם באופן משביע רצון למדי. הכל החל להתחרבש מלפני 5 פרקים לערך. מערכת היחסים הקלוקלת הזו השתלטה על כל הסדרה, כמו גם אובר הסיפורים האישיים וכל הבסיס הלך לאיבוד יחד עם האוס עצמו. בניגוד לצופים אחרים, לא היתה לי התנגדות לשינוי בהאוס ולכל התהליכים שעבר בעונות האחרונות. להפך, אני חושבת שזה היה נדרש. עייפתי מלשמוע עד כמה "אינו ראוי לאהבה/אושר" (בעיני עצמו) ועל שהוא נועד לחיות לעד לבדו, מדוכא, אומלל ומסומם. אני חושבת שלומר שאהבה או כל תחושת שמחה שהיא, אוטומטית הופכת אותו ל- lesser doctor, היא מגוחכת, אני לא קונה את מה שרוצים בכוח למכור לי. אני חושבת שמה שחסר להאוס הוא balance. שום דבר לא מאוזן אצלו, הוא עובר מהתמכרות אחת להתמכרות שניה ואין לו מושג ירוק איך להתמודד עם כמה דברים במקביל. הוא "מאבד ממבריקותו" לא בגלל שהוא מאוהב או שמח, אלא כי הוא לא יודע איך לאזן בין הדברים והולך עד הסוף רק עם משהו אחד בכל פעם. במקום שילמד לעשות את זה, בחרו כמובן בדרך הקלה, פרקו את מערכת היחסים סופית והחזירו אותו לכדורים. ואפילו לא זה מה שכל כך חרה לי בפרק האחרון מבחינת הדמות של האוס. כל הפרק הרגשתי שבכוח מנסים להחזיר אותי אחורה לימים עברו. האוס נרקומן "משעשע" עם כל הקשקושים וההתחכמויות הבלתי נגמרות, שכבר לא מעוררות בי סימפתיה ושעשוע, הן גורמות לי לגלגל עיניים. זה על גבול הפתטי (תסריטאית). לא בא לי כעת שידור חוזר של האוס של פעם כי הוא כבר לא האוס של פעם. כפי שקאדי אמרה לווילסון (אמנם בהקשר אחר): "you can't go back". לדעתי הגענו לשלב ממנו לא ניתן לחזור אחורה כאילו כלום לא קרה. המון קרה. קרה יותר מדי. הפרק הזה כל כך ביעס אותי שמצאתי את עצמי לראשונה מאז גיליתי את הסדרה המבריקה הזו, פולטת לעצמי: "יאללה, שתגמר כבר העונה"
וואו. איזה פוסט מדכא על הפעם הראשונה שאני נכנסת לפורום חדש! LOL סורי על החפירה...

Netto

New member
ברוכה הבאה לפורום!

לא חפרת כלל וכלל.. בקשר לפוסט שלך, לא משנה כמה מעייף אוס מהחזוריות שחוזרת על עצמה במעגלים. אין על האוס. כל פעם יש משהו חדש שאולי מחזיר אותנו אחורה אבל זה נראה מזוית קצת שונה, זה מה שיפה בזה. על הזוג האוס וקאדי אין על מה לדבר הם עושים את הסדרה למעניינת ומרתקת. נכון שיש את מקרי הרפואה והבלשנות אך, בלי זה אין טעם לסדרה. זה יהיה חסר מאוד.

TamiF

New member
תודה! ../images/Emo13.gif

אין לי התנגדות להאוס וקאדי ביחד ולחוד, להפך. מערכת היחסים שלהם לאורך השנים כמו גם זו של האוס/ווילסון הם אחד הדברים המרתקים והכיפיים ביותר לצפייה. הבעיה שלי היא עם זה שיש הרגשה כאילו מנסים להחזיר את הגלגל לאחור, וכביכול "להשיב" את האוס "הישן". את זה אני לא אוהבת. ולא כי לא אהבנו את האוס הישן הלא בו התאהבנו מלכתחילה, אלא כי האוס הישן לא רלוונטי יותר. אני לא רוצה שחזור של פעם, אני רוצה המשך של ההווה. וגם אם החליטו שם למעלה שמעדיפים את האוס בגפו וללא קאדי, אין זה אומר שאוטומטית אני צריכה לראות אותו שוב popping pills and pulling shit מה שנקרא. די, לא רוצה את זה יותר. הנישואים החפוזים היו מטופשים להפליא. רק חסר לי שיחזירו את לוקאס ובכלל אני אמות במקום. מאוד מקווה שלא ימשיכו בקו הכדורים והאומללות שכביכול הם אלה שמשחיזים את המבריקות של האוס (מה שהיה מאוד בולט בפרק הקודם ובפרק בו הוא אומר לקאדי שהיא "שווה את זה"). הייתי שמחה אם אחת ולתמיד יהיה ברור לכל (ובמיוחד לו עצמו) שלא האומללות והבדידות הן שגורמות להאוס להיות הדיאגנוסטישן המבריק שהוא.

Netto

New member
אני יכול להבטיח לך שכמעט בטוח ש...../images/Emo58.gif

את לוקאס לא תראי יותר. את "13" כבר נראה בפרק הבא - פרק 18 עונה 7 של האוס
ואולי היא תשוב להמשיך לשחק בסדרה. ואולי קמרון תחזור לנו לכמה פרקי אורח...

קובנר

New member
נראה לי, שקצת החמצת את כל הענין

או שגם אני אתאכזב כמוך בפרקים הבאים. זה היה נראה כאילו האוס עושה את כל הדברים שהוא עשה פעם, אבל גם לו נמאס מזה, וגם הוא עצמו מגלגל עיניים לעצמו. היה קטע מורגש במיוחד כזה בחתונה, כשקאדי יצאה, והיה נראה שמה שעובר לו בראש: "היא פשוט לא שמה עלי, יצאתי טמבל". השאלה היא מה הוא עושה עם זה מפה והלאה. עד היום התסריטאים לא איכזבו, נקווה שגם הפעם לא. אגב, אני חושב שבשביל שהאוס ישאר מהנה, הוא חייב להיות לא-מאושר. זו הגדולה של הסדרה לעומת כל מה שמראים לנו.

TamiF

New member
../images/Emo249.gif הלוואי ותהיה צודק!

האוס משעמם את עצמו כרגע, כן. לצערי זה לא סותר את מה שמנסים לעשות התסריטאים (בעיניי) בסוג של להחזיר גלגל שאי אפשר כבר להחזירו, ולא בא לי לראות את זה. זה משעמם אותי. בדיוק כמו שהאוס משעמם את עצמו. אני לגמרי לא מסכימה עם הקביעה כי האוס חייב להיות לא מאושר. הייתי מסכימה עם זה לפני 2-3 עונות, אגב. לא היום. בהנחה שעונה 8 תהיה האחרונה (סתם הנחה אישית שלי שלא מבוססת על כלום), הייתי מעדיפה לראות את האוס לומד אט אט למצוא איזון בחיים, מאשר את מה שאני רואה בפרקים האחרונים. הצלחתי בהחלט להנות מחציה הראשון של העונה הנוכחית של האוס נקי מכדורים וסוג של שמח (הכל יחסי), אין סיבה שלא אהנה מהמשך התפתחות של הדמות שלו, שלא דרך חזרה להתמכרות, משחקים אינפנטיליים ואומללות כללית. חלאס. כולי תקווה שאיכשהו עד סוף העונה זה יעבוד ואמצא את עצמי מחכה לעונה 8. הלוואי. מעולם לא קרה משך 6.5 עונות של הסדרה המבריקה הזו, שהרגשתי כך, אגב. מי יתן ואתבדה.

למעלה