דיון: פרק 22 עונה 7!

Netto

New member
דיון: פרק 22 עונה 7! ../images/Emo58.gif

פרק 22 עונה 7 של האוס שודר לפנות בוקר ברשת פוקס האמריקאית.. אולי צוות האוס שביקר בארץ לא נפגש עם מעריצי הסידרה אך, נמשיך לראות ולא נעשה חרם על הסידרה. אז מה אתם אומרים על הפרק..? נהיה מעניין לקראת הסוף? ** לא לשכוח לסמן הודעות/תגובות בסימן
, תודה רבה.

miriam210

New member
ואוו

אך שורדים עד הפרק הבא?? הקטע האחרון סיכם את כל העונה

omerעומר

New member
פרק אדיר לפי דעתי מכל הבחינות!

רייצ'ל פשוט מהממת !! אוליביה פשוט שחקנית תותחית, אין דברים כאלה. צ'ייס מושלם כ'כ ואני מאוהבת בדבר הזה. אחרי פרקים גרועים סופסוף יש פרק טוב!

o0Invisible0o

New member
../images/Emo58.gifהיה גרוע.

חחח כן אני יודעת שאני בדעת יחיד פה..אל תסקלו. אני פשוט לא מצליחה להבין מתי האוס נהייתה תוכנית כזאת גרועה.
האוס אף פעם לא היה מפגר..הוא היה חכם, קיצוני במעשיו אבל גאון. איך בעולם הגיוני שהוא יחשוב לנתח את עצמו? ונניח והוא החליט שכן..היה ברור לי מהשנייה שהוא התיישב באמבטיה שזאת תהיה קאדי שתבוא לעזור לו. היש יותר צפוי מזה? וזה שהם הגיעו לבית חולים והוא שכב שם בפינה בלי יחס? אמממ היי גם אם הם לא הלכו לביה"ח שלהם - היא מנהלת בית חולים והוא רופא..אין מצב שמייבשים אותם ככה. העלילה עם טאוב גם גרועה - הוא דמות כזאת לא מעניינת ושנואה. לא שנואה בצורה חיובית..אלא הכי שלילית שיש. יופי, עכשיו בגלל שהיא בהריון ואתה כמעט הרגת את עצמך במכוון מתוך שנאה עצמית אתה רוצה את הילד? כן, כל הסיבות הנכונות להביא ילד. לפחות זה אומר שסופית נפטרנו מהעלילה המייגעת עם אישתו? העלילה עם 13 הייתה בסדר אבל לא מספיק מעניינת..כאילו תוך שניות היא משלימה לצ'ייס את כל הפערים על זה שהיא הייתה בכלא ולמה?
חשבתי שזה ממש סוד. גם שם היה ברור מההתחלה שהיא בסוף תאלץ לקחת את החברה שלה לביה"ח...וזה שהיא התחילה לבכות לצ'ייס בסוף. איכס, די נו..קודם כל זה לא כזה 13 בעיני...וזה היה לא אמין בכלל..קיצר, לא משהו. נסכם ככה - מאוד מאכזב, לא מחכה בקוצר רוח לסוף העונה. מקווה שהעובדה שעונה הבאה היא האחרונה תנער את הכותבים ותחזיר קצת מהקסם של האוס. אם לא? אז בסדר..נסחוב עוד 22 פרקים ונשתדל לשכוח שככה זה נגמר.

o0Invisible0o

New member
אה ואוו בכלל הדחקתי את המכות..

באמת אחד הרגעים הגרועים בתוכנית. ><

miaBaby

New member
וואו היית פעם בחדר מיון בארה''ב??

אתה יכול להיות האבא-של-כל-הרופאים-! וייבשו אותך שם שעות במסדרון, זה פשוט ככה, ושום "קשרים" או מעמד לא ישנה את העובדה הזו, כי זה חדר מיון. במיוחד שהם נסעו לא באמבולנס, אז בכלל מייבשים אותך שם שעות תמיד, אם אתה נושם, מדבר ער ולא מפרפר למוות- אתה יכול לחכות- זה החוק בחדר מיון. ההיפך, כשהסצנה מתחילה האוס כבר מחובר למכשיר דופק בשביל לוודא שמצבו יציב בזמן ההמתנה, וברגע שקאדי ראתה סימנים שהמצב של האוס לא טוב, היא קראה לאחות והם היו שם תוך 2 דקות, לא הייתי קוראת לזה יבוש אפילו לא במושגים טלוויזיונים. עצם העובדה שהוא בכלל חובר למכשיר דופק איך שהוא הגיע זה כבר נדיר במושגים של חדר מיון.

o0Invisible0o

New member
היא מנהלת בית חולים!!../images/Emo58.gif

קודם כל אם זה בית החולים שלהם, שכנראה זה לא..אז זה ממש לא הגיוני. אם זה אחר אז זה אחד בסביבה שמכיר אותם וזה גם לא הגיוני. אני מצטערת אבל לא משנה מה תגיד לי על חדר מיון בארה"ב [ולא, הייתי רק בארץ..שגם פה מייבשים] אם רופא בעל שם לפחות מקומי, למרות שתמיד טענו ששמו של האוס הוא מעבר למקומי, נכנס עם רגל פתוחה ומדממת - הוא יקבל טיפול ולא יוותר במסדרון. בעיני זה היה בשביל הדרמה ותחושת הרחמים על האוס וזה ממש לא התאים.

miaBaby

New member
בעיניי זה היה מציאותי, אבל כל אחד ודעתו...

אני לא חושבת שהאוס וקאדי מיוחדים בשום דרך... במיוחד אם הם הלכו לבית חולים אחר מפני שהאוס לא רצה למשוך תשומת לב מיותרת לעצמו. כשאנחנו נכנסים לסצנה הזו, קאדי שואלת את האוס אם הוא בסדר, והוא מתעקש שכן ומדבר עם רייצ'ל ואפילו עוזר לצ'ייס ו-13 בטלפון... קאדי היא זו שלא ממש מאמינה לו והולכת ומביאה אחות בשניה בסופו של דבר. כך שאולי אפשר להסיק שההמתנה הממושכת היא בגלל שהאוס אמר לקאדי שזה בסדר.

מרי42

New member
את לא בדעת יחיד פה

ברגע שהאוס מזיע והזיעה מטפטפת לו ברגל חשבתי שזה הסוף של הדמות (הוא לא צפה זיהום??? לא צפה איבוד דם עד כדי ערפול חושים???) עצוב :(

yakir2006

New member
גם אני מסכים.. אנחנו נהיים כבר רוב

בכלל העונה הזאת הייתה אולי הכי גרועה בסדרה.. יש הרגשה שהשיא כבר מזמן עבר (עונה 4) ונהייה קצת מרוח.. יש לי הרגשה שהאוס וקאדי יהיו ביחד בסוף (נהיו קצת כמו רוס ורייצ'ל) אבל האוס צריך לעבור איזהשהו מבחן שאחריו קאדי תחזור אליו.. צריך שינוי וזה ברור, נהייה שגרתי מדי לטעמי.. המקרים כבר מזמן לא מעניינים כמו פעם... אולי דמות חדשה? טרגדיה? מוות? שיעשו עוד פעם את הפרק עם האוטובוס וזהו כדאי מאוד שפרק הסיום יהיה אחד מאלה..

טנא לבן

New member
נכון

פרק הבא הוא פרק הסיום? ותגידו ידוע לכם למה אין תרגום לפרק הנוכחי?... משונה

RoyBO

New member
פרק הבאה הוא סיום העונה ה-7

יש תרגום באתר סאבסנטר או סרטים - אל תורידו מטורק, הם גונבים ומשבשים קרדיטים של המתרגמים. התרגום פורסם בפורמט "מוגן". כאשר יועלה תרגום פרוץ לאתר טורק, יועלה התרגום "הפתוח" לאתרים שציינתי.

למעלה