דיון: פרק 9 עונה 7 !

הגיע ה-../images/Emo70.gif קולולולולולולוש../images/Emo65.gif../images/Emo184.gif

אני ממש ממש ממש מקווה שמחר בצהריים אחרי המבחן כבר יהיה פרק מתורגם.... ככה שישעשע אותי אחרי המבחן

o0Invisible0o

New member
It's been so longggggg! ../images/Emo9.gif

הגיע הזמן. ודווקא מחר אני לומדת מ10 בבוקר עד 20:00 בערב!

ריקי100

New member
פרק מצחיק ומתוק

אבל שוב פעם מעצבן אותי שמקטינים את האוס. אוף. למה הם עושים את זה?

תודה, אבל אני לא אוהבת לראות בלי תרגום../images/Emo184.gif

בינתיים אני ממתינההההה וממתינההההה וממתינהההההה שיעלו פרק מתורגם

Netto

New member
דיון: פרק 9 עונה 7 ! ../images/Emo58.gif

זהירות מספויילרים:)

ריקי100

New member
חברה מה קורה?

למה אין עדיין תגובות על הפרק של שבוע שעבר? עוד מעט יש עוד פרק... איפה אתם? לא היה מעניין?, חמוד מצחיק? רק חבל שהמקרב לא כ"כ היה מעניין לעומת שאר הדברים שקרו בפרק. לה לי יש את ההרגשה שהעונה הם שמים דגש יותר על העיניינים הפרטיים של השחקנים ולא על בית החולים/ חולים / מקרים וכו'? מה יש לכותבים העונה? נמאס להם להיות כאילו רופאים? 200 ומשהו כותבים לא מספיקים?

amblin1

New member
אכן נראה שהדגש הוא פחות על רפואה

הסיפורים הרפואיים לא מתרוממים חסר המת שהיה בעונות הקודמות הסדרה נהפכה לקומית יותר ופחות דרטית

ריקי100

New member
נכון, השאלה היא

האם אתם אוהבים את זה? את המהפך בתוכנית של האוס? נכון שיו לורי הוא קומיקאי בחסד עליון, אבל דווקא בגלל זה דויד שור חשב שהוא הבנאדם הכי לא מתאים לתפקיד, כי זו תוכנית דרמה. אבל עכשיו היא נהפכת להיות יותר ויותר קומדיה, שבגלל זה אולי הסיפורים לא מתרוממים, כי זה שקוע יותר מדי בקומדיה עד שאנחנו לא מתייחסים ברצינות לדרמה של התוכנית. לי אישית זה די מפריע לאחר פרק הסיום של עונה 6 שהיה מאוד דרמטי...

amblin1

New member
גם אני לא אוהב את מה שקורה לסדרה

הלוואי והם היו מצליחים לחזור על עונה 4 שהיתה הצושלמת ביותר לטעמי, מיקס מצוין של דרמה מתח וצחוק...

ריקי100

New member
ד"א דבר חמוד שהיה בפרק

כשטאוב זורק את הבלונים על השלט, קאל פן ואוליביה ווילד היו שם בצד והריאו לוץ הם שמעו שיש תמונה גדולה שלו בשביל הפרק והחליטו לבוא לראות.. אז כשצילמו את זה, רק שתדאו שהחברים שלו מפעם היו שם לעודד אותו!! ממש חמוד לשמוע את זה , אפילו הם לא משחקים שם ( אוליביה כן..)הם עדיין בקשר חברי! זה מראה שכיף לעבוד שם..אוף אולי הם ירצו לעבוד כאן???

Netto

New member
גם אתם מחכים כמוני..

לפרק הבא: פרק 10 עונה 7 בסדרה? יהיה מעניין ^_^

חחחחחחחחחחחחחחחחחחרדת הפגרות../images/Emo184.gif

לא, אין פגרה סופסופ! הפרק שודר היום, בטח יהיה מחר... מקווה שהפרק המתורגם ייצא מהר יותר מהקודם
ומקווה שהפרק הזה יהיה מוצלח מהקודם.... פרק 9, איך לומר זאת, היה מעט פרווה..

למעלה