דיון פשוט

AmericanDragon

New member
דיון פשוט

איזה קרב MMA הייתם מראים לאדם שרוצה להכנס לעסק ויגרום לו להגיד "וואוו, אני הולך לצפות מעכשיו ב-MMA בקביעות!". קרב קרקע מעולה עם הכנעה מרשימה? קרב מלא (3 או 5 סיבובים) עם אקשן תמידי- גם בקרקע וגם בעמידה? קרב סטרייקינג נטו? סטריינג שנגמר בנוק אאוט אכזרי? קרב עם התעופפויות למיניהן של שוגון בפרייד? או גמישות לא נגמרת של פן? מומלץ ורצוי לציין קרבות שקרו בעבר.

JayneCobb

New member
3 קרבות שמדברים בעד עצמם

פורסט גריפין נגד סטפן בונר (הראשון) צ'אק נגד טיטו (עם יש לי גם 10 דקות להראות סרטון ל ההיסטוריה,זה היה רק עוזר) ואת אחד הקרבות של ונדרליי נגד ג'קסון... הראשון - מלחמת התשה עם כמויות לב אדירות... השני - קרב קצר,עם נוק אאוט טוב וקהל חם בטירוף השלישי - כוח מול כוח,סגנון מול סגנון,מי יותר טוב? ואם הייתי יכול להוסיף גם רביעי וחמישי אז : BJ נגד קאול אונו (ה 11 שניות) רנדי נגד צ'אק (הראשון)

doom23

New member
אישית הייתי מראה

נוק אאוט קודם ... כי למשחקי קרקע צריך להתרגל אחרת זה נראה לא משהו במבט ראשוני ... הקרב בין הראשונים שראיתי ואנדרליי סילבה נגד סאקורבה הקרב הראשון ... נוק אאוט מטורף זה חובה למתחיל טנק אבוט נגד איזה קרטיסט גדול .. עם נוק אאוט אכזרי בטירוף (מתקפל שם על כל הגדר שכחתי את השם שלו ) גרייסי נגד קימו בשביל להראות מה אפשר לעשות עם ג'יו ג'יטסו גם אחרי שמפרקים למישהוא את הצורה שוגון בגלל הסגנון המיוחד (HL שלו נראה כמו סרט אומניות לחימה) ואיזה משהו מצ'אק גם בטוח ... יש לו קרבות מגניבים (נגד טיטו או בבלו )

tal7345

New member
הייתי מראה

מאט ווימן נגד טיאגו טאברס ויושיאירו מאידה (אם זה השם שלו) מול מיגל טורס, קרבות שיש בהם הכל והטובים ביותר שראיתי.. וכמובן סילבה-לידל ככה כדי שהכנס לעניין.. אם הייתי רוצה להראות לו הכנעות משוגעות הייתי מראה לו את רומינה סאטו, יואכים הנסן ועוד סטרייקרים לא חסר, וכדי שיתחבר להאבקות הייתי מראה כאלה עם אישיות מדהימה כמו רנדי ומאט האמיל

peergo

New member
תלוי

אם יש לו רקע באומנויות לחימה(הבחור מתאמן) הוא ירצה לראות מימוש של תכניקות שהוא לומד. זה אומר שאם הוא לומד ג'ו ג'יטסו(אני מתאמן במכון ג'ו ג'יסטו מלא באנשים שאף אחד מהם לא רואה UFC גאט דאמט!!!) הוא ירצה לראות בעיקר הכנעות על הקרקע אבל עמידה בהחלט תרשים. הקרב של אנדרסון סילבה נגד טים אנדרסון או GSP נגד מאט יוז (השני, בו יש הטלה מדהימה של SP) יעשו את העבודה. קראטיסט או איגרוף תאילנדי ירצה לראות סטרייקינג אם הוא לא לומד כלום, אני חושב שקרב מעורב ירשים יותר מרק חילופי מכות. לא חסר קרבות עמידה בליגות שהם לא MMA.

eviljohn

New member
לפי דעתי

אני הייתי הולך על huerta vs guida או על bonnar vs griffin פשוט תענוג :p

למעלה