דיון קל לשעות הקטנות של הלילה.

דיון קל לשעות הקטנות של הלילה.

ב'אלי מקביל' היה היום גבר שתבע את אשתו כי התחתנה איתו במרמה לשם כספו וכי מעולם לא אהבה אותו. מעבר לזה, היא ניהלה רומן על גבי יומן עם גבר שהיא המציאה בדמיונה. לא משנים הפרטים הקטנים. הנקודה היא שהיה שלב במשפט שנאמר הדבר הבא - גברים משקרים בשביל סקס נשים משקרות בשביל חתונה בנים/בנות, מה יש לכם לומר על זה?

pr3998

New member
מי שרואה א"מ בשביל למצוא תובנות..

אם אפילו על הסדרה המופרכת ביותר אי פעם יימצא מי שיגיד לי שזה מבוסס על המציאות, אז האנושות ממש ממש במצב רע.

../images/Emo12.gif

אז ככה, אני, אישית, חושבת שאפשר למצוא תובנות גם בפוקימון, אבל זה רק דעתי. כל דבר שמעניין אותנו מביא אותנו לתובנות. לאו דווקא בצורה מפורשת אלחא גורם לנו לחשוב על דבר מתוך דבר. לא שאלתי אם אלי מקביל מבוססת על המציאות, שאלתי על פרט ספציפי מאוד שכבר הוזכר ולא באלי מקביל.

לא משו

New member
לפי דעתי

זה לא נכון, נכון שיש גברים שישקרו ונשים שישקרו כדי לקבל משהו כמו סקס או חתונה אבל לדעתי זה אחוזים קטנים מהאוכלוסיה אני אישית לא הייתי עושה כזה דבר

ולפי דעתי

זה פשוט עניין של גיל. לאו דווקא גיל כולל. יותר נכון לומר, תקופה בחייו של בן אדם. רוב הגברים יעידו שבתקופת התיכון [או מתי שלא הייתה הפעם הראשונה שלהם] הם כן הוליכו שולל כמה וכמה בחורות תמימות מידי למיטה... ואני מאמינה שיש שלב שבו חלק מהנשים [וגם חלק מהגברים] מורידים את הרף שלהם לגבי מיהו המיועד לנישואין וחלק מזה זה לשקר...

T r i l i a n

New member
מה יש להגיד?

שהליוואי ויבוא היום שבו חתונה תהפוך טקס שהיה נהוג בעבר הרחוק וסקס יהיה חופשי לכולם. עד אז....בעסה.

למעלה